Andreas

Aktiviteter

Spänstiga möten!

Börja dagen med motion och bli ännu mer fokuserad på ditt möte!

Vi erbjuder följande morgonträning:
 Onsdag: Andreas eller Ewa kör Military Training med våra gäster klockan 06.30. Superkul och jobbigt!
 Torsdag: Andreas eller Ewa springer med gästerna och guidar samtidigt i Sigtuna stad, klockan 06.30!
 Fredag: Vi föreslår ett träningspass på SATS eller WE.

Precis bakom Hotell Kristina finns även en hinderbana, utegym och frisbeegolfbana. Frisbees lånar du av oss.
Efter motion och ett skönt bastubad i vår relaxavdelning smakar frukosten ännu bättre och du blir ännu mer fokuserad på dagens möte! Så glöm inte joggingskorna! Och du, det kostar inte något extra!

Träning övriga tider:  Vi samarbetar med SATS gym som ligger ett stenkast från hotellet, och vi bjuder våra konferensgäster på entrén. Vill du gå några steg till kommer du till WE, Sigtunas nyaste och fräschaste gym, våra gäster betalar 75 kr/träningstillfälle.

På hotellet finns följande: Bastu, cyklar för utlåning, piano, stavgång, sällskapsspel, kubb, boule, jätteplockepinn och brännboll. I vår närhet finns även ett flertal golfbanor, vi samarbetar bland annat med anrika Sigtuna Golf och Arlandastads GK som även erbjuder elbelyst kvällsgolf, minigolf, promenader längs Mälaren, bibliotek, biograf, shopping på Stora Gatan,  vacker strandpromenad, bad i Mälaren och mycket mera.

Självkart gör vi allt för att trevliga minnen ska följa med er hem, kika gärna in på våra aktiviteter som bör bokas in 2 veckor i förväg. Vi samarbetar även med aktivitetsbolaget PULS! Klicka här för vår aktivitetslista! Testa gärna vår nya aktivitet med Ordljud, en unik galen show som bygger på igenkänning, improvisation, upptåg och med ert företag i fokus. En blandning av stand up, sketch och musik. Se ett smakprov här

En trevlig konferensaktivitet före middagen är vår populära "Smakresan", en gourmetresa i mat och dryck. Hör av dig så berättar vi mer!

Nyhetsbrev


You are now subscribed