SPORTIGA AKTIVITETER

 

Vill du komma ut i naturen eller hitta på något riktigt kul och svettigt med dina kollegor? Vi har mängder av bra förslag!

 

KAJAKTUR

Att komma ut i naturen och få koppla av tillsammans i Sigtunas vackra omgivningar, ger energi och skapar härlig gemenskap under en konferensdag. Det är blir ett härligt kul äventyr, som lämnar gruppen rik på nya upplevelser.
Tid: ca 1,5 timme Pris: Startavgift 3500: - + 650: -/person (6–50 pers)

 

ANNORLUNDA TIPSPROMENAD

Lagen börjar med en enklare aktivitet för att få spridning på grupperna. Sedan ger de sig ut på banan som består av tio olika frågor. Frågorna är av olika karaktär, allmänbildande, gissa vad/vem som är på bilden, klämma och känna på saker. Genom att komma på de första platserna i tävlingarna får man ett antal extra rätt. En kul aktivitet som passar alla.
Tid: 1,5 timma Pris: 350: -/person (minimipris 7500: -)

 

THAIBOXNING

Ta med din grupp på något annorlunda och överraskande kul! Thaiboxning är träning som är varierad och som ger såväl styrka som kondition och rörlighet. Andreas Söderman håller i passet. Han har många års erfarenhet av att lära ut sporten och är idag huvudtränare på klubben Sigtuna Muay Thai. Aktiviteten passar alla som tycker det är kul att träna, inga förkunskaper krävs. Plats Prästängshallen, som ligger ca 2,5 km från Hotell Kristina. 
Tid: 75 minuter + promenad/transport Pris: 1500: - + 200: -/person (minimidebitering 4500: -, max 40 pers)

 

GRUPPTRÄNING PÅ WE 

Är ni sugna på att börja dagen med yoga på WE Sigtuna, boka in er och kör ett tufft crossfit-pass på WE Arlandastad, svettas på spinning-cyklar eller släpp loss under en timmas zumba?
Tid: 1 timma + promenad/transport Pris: från 4000: - ex moms

 

MÄSTARNAS MÄSTARE 2.0 (spänstig)

I denna helt nya version av MM har PULS skapat en mycket rolig och annorlunda tävling. 5 grenar ska genomföras och alla har olika syften. Det är Koncentration, Focus, Psykisk uthållighet, Styrka och Självdisciplin. Tävlingen inleds med genomgång och peptalk innan allvaret sätter i gång. Allt avslutas med att vi räknar ihop resultaten och korar Mästarnas Mästare!

Tid: ca 2 timmar Pris: Startavgift 3500: - + 300: -/person

 

WE PADEL SIGTUNA (padelbanor och golfsimulatorer)

Svettas och ha kul ihop under några timmar i WE Padel Sigtunas toppenfina anläggning, som ligger bara 2 km från Hotell Kristina. De erbjuder följande:

  • Spela padel - hyr en bana för spel
  • Boka padel med PT. Alla nivåer kan träna och spela samtidigt - från nybörjare till de mest avancerade. WE:s coacher anpassar övningarna så att alla kan vara med.
  • Kör en spännande turnering! WE hjälper dig att arrangera en rolig turnering beroende på hur många ni är och vilken nivå ni håller. Tid 1-3 timmar.
  • Hyr hela hallen = alla 4 padelbanor inne (racket ingår), padellounge, 2 golfsimulatorer samt golflounge med putting-green: 3500 kr/timma.
  • Hyr padeldelen = 4 banor plus padellounge: 2500 kr/timma (racket ingår)
  • Hyr golfdelen = 2 Golf-simulatorer plus golfloungen: 2000 kr/timma (medtag egna klubbor)