KONFERENS SIGTUNA

 

Välkommen till Hotell Kristina! Beläget mitt emellan Stockholm och Uppsala, i den mysiga staden Sigtuna vid Mälaren bara 15 minuter från Arlanda, är vi det perfekta valet för din konferens. Vi erbjuder bekväma och moderna konferenslokaler för både små och stora grupper. Våra vackra Q-märkta byggnader har en behaglig inredning inspirerad av funkisstilen och en naturskön omgivning, som tillsammans skapar en avslappnad atmosfär.

Vi tar hand om allt det praktiska runt er konferens och ger gärna råd och tips, för att ni ska kunna fokusera fullt ut på innehållet. Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö för en produktiv vistelse. Vi är engagerade, professionella och personliga i vårt bemötande. Era dagar hos oss anpassas efter det syfte ni har med konferensen.

På vår konferensanläggning i Sigtuna kommer ni att känna er som hemma och vi strävar efter att göra varje möte till en minnesvärd upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna er till vår behagliga och inspirerande miljö för konferens i Sigtuna. 


 

Hotell Kristina är stolt medlem av Svenska Möten - en kvalitetssäkring för dig som konfererar hos oss både gällande miljöarbete, säkerhet och konferensstandard.

 

  KONFERENSFÖRFRÅGAN
​​​​
Konferenslokal Teatern på Hotell Kristina (teaser)

KREATIVA MÖTEN I FINA KONFERENSLOKALER

 

Våra fina lokaler är både flexibla och praktiska. Boka ett mötesrum i huvudbyggnaden, nära både grupprum, restaurang och en avkopplande kopp kaffe på gården. Eller välj vår mysiga takvåning Ateljén eller stora vackra lokal Teatern, om du vill arbeta helt ostört med din grupp. 

Hotell Kristina har 3 hus med 13 lokaler för upp till 130 gäster, 63 rum och 3 matsalar, lounge och bar i vår restaurang. Möjligheten är stor att du ska få exakt den konferens du önskar!

Läs mer om våra KONFERENSLOKALER

STÄRK TEAMET MED TRÄNING OCH AKTIVITETER

 

Börja dagen med motion och bli ännu mer fokuserad. Eller välj att varva ner inför kvällen med allt från en skön simtur eller löprunda till en mysig promenad mellan skyltfönstren nere i Sigtuna. Hos oss finns mängder av sköna möjligheter till TRÄNING på egen hand eller tillsammans med kollegorna. Enjoy!

Det informella mötet är otroligt viktigt för våra konferensgäster. Planera ert program med tid för mingel, samtal och teambuilding, för att skapa givande dagar hos oss. Varför inte boka en aktivitet?!

Läs mer om våra KONFERENSAKTIVITETER

Morgonträning med hotellets konferensgäster
Koppla av på gården Hotell Kristina

SOMMARKONFERENS I SIGTUNA

 

Kom till oss för att mötas och lägga upp framtidsplaner, lära dig något eller bygga på teamkänslan. Oavsett syftet med er konferens i Sigtuna är vår utemiljö med Gården, Green Room och staden med Mälaren en helt underbar plats att befinna sig på!!! Boka vårt koncept Konferens UTE för annorlunda mötesmiljö där UTE blir INNE under en dag.

Glöm inte planera in luft i programmet för viktiga samtal över en kopp kaffe. Boka gärna in en kul aktivitet. Hör er för om möjlighet till AW eller Grillkväll på Gården eller starta kvällen med en fördrink i solskenet innan middag.

 

Delikatesser på Hotell Kristinas julbord

KRISTINAS JULBORD

 

När Mälaren är täckt av is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, lägger vi in sillar, trillar köttbullar och serverar vårt populära klassiska julbord. Upplägget hos oss är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i små, smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta. För något att längta efter!

Är ni ett sällskap som önskar komma till oss för att fira in julen ihop under en kväll eller boka en julbordskonferens ber vi dig kontakta oss så skickar vi med glädje en fin offert baserad på era önskemål. Är ni ute efter en aktivitet eller underhållning med jultema har vi många bra förslag! De kvällar vi inte serverar Kristinas klassiska julbord erbjuder vi företag från tio personer en festlig julinspirerad middag i fyra serveringar.

SÅ MYCKET MER ÄN EN HELPENSION

 

Smaksäkerhet och bra råvaror är grunden till den matupplevelse vi lovar att du kommer få hos oss. Vår restaurang är KRAV-märkt i kategori BRONS, över 30% av den mat och dryck som serveras är ekologisk. Bokar du en helpension hos oss ingår alltid fem måltider, logi samt mervärden.

  • Välkomstkaffe med smörgåsar
  • Affärslunch med sallad, hembakt bröd, vatten, kaffe och godsak
  • Eftermiddagskaffe med sött & salt – alltid med nyttiga alternativ
  • Middag skapad av säsongens finaste ekologiska råvaror 
  • Logi med en generös frukost 

Mervärden som fri parkering, WiFi, tillgång till kaffe/te i allmänna utrymmen samt fina träningsmöjligheter, ingår för dig som bokar ett helpensionspaket hos oss.

Läs mer om RESTAURANG

Utsikt från restaurangen mot Mälaren
Digital konferens hybridmöte

VI ERBJUDER ÄVEN DIGITALA MÖTEN

 

Har inte alla möjlighet att delta på plats, finns flera lösningar. För konferenser upp till 15 personer rekommenderar vi er att boka vår Logitech-utrustning. För större sällskap löser vi det allra mesta med hjälp av samarbetspartners inom konferensteknik.

Meddela oss i god tid före er vistelse så löser vi ert hybridmöte.

Läs mer om DIGITALA MÖTEN

MÖTESRÅDGIVNING

 

Vi vill gärna veta precis allt om ditt kommande möte, för att kunna förbereda oss och erbjuda en skräddarsydd upplevelse. Samtal där vi bollar idéer om mötesupplägg, en digital visning eller en visning här på plats i Sigtuna, lägger grunden till en riktigt bra och välplanerad konferens. 

 

Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte!

Boka konferens på Hotell Kristina
Hotell Kristina 250 meter från Sigtuna stad

KONFERENS NÄRA ARLANDA

Om du letar efter konferens vid Arlanda, är vi en idealisk plats med ett avstånd på endast 15 km till flygplatsen! Arlanda flygplats, som är Sveriges största flygplats, erbjuder utmärkta transportförbindelser för deltagare från hela landet och världen, vilket gör det enkelt att ta sig till och från vår konferensanläggning.

Hotell Kristina är inte bara ett praktiskt val på grund av närheten till Arlanda, vi kan också erbjuda en trevlig miljö för konferensdeltagarna. Hotellet ligger naturskönt och har ett brett utbud av teambuildingaktiviteter, både inomhus och utomhus, som ger deltagarna en fantastisk möjlighet att samarbeta och ha roligt tillsammans. Så om ni letar efter en konferens nära Arlanda är vi ett utmärkt val, som är praktiskt beläget med bra transportförbindelser, fri parkering och en härlig omgivning.