KONFERENS SIGTUNA

 

Välkommen till Hotell Kristina i mysiga Sigtuna, mitt emellan Stockholm och Uppsala, bara 15 minuter från Arlanda - det är inte konstigt att både vi och våra gäster är nöjda med läget! Vackra Q-märkta byggnader behagligt inredda med inspiration från funkisstilen och med en naturskön omgivning, som skapar lugn och gör att ni snabbt landar och kan fokusera. Hos oss löser vi allt det praktiska runt er konferens och kommer gärna med råd och tips på upplägg, så att ni kan koncentrera er fullt ut på innehållet.

Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö. Vi bemöter dig och ditt sällskap professionellt, generöst och personligt. Hela er vistelse hos oss anpassas efter det syfte ni har med konferensen.

Möten är det bästa vi vet!

 

  KONFERENSFÖRFRÅGAN
​​​​
Konferenslokal Teatern på Hotell Kristina (teaser)

KONFERENSLOKALER

 

Våra fina lokaler är både flexibla och praktiska. Boka ett mötesrum i huvudbyggnaden, nära både grupprum, restaurang och en avkopplande kopp kaffe på gården. Eller välj vår mysiga takvåning Ateljén eller stora vackra lokal Teatern, om du vill arbeta helt ostört med din grupp. 

Hotell Kristina har 3 hus med 13 lokaler för upp till 130 gäster, 63 rum och 3 matsalar, lounge och bar i vår restaurang. Möjligheten är stor att du ska få exakt den konferens du önskar!

Läs mer om våra KONFERENSLOKALER

TRÄNING OCH TEAMBUILDING

 

Börja dagen med motion och bli ännu mer fokuserad. Eller välj att varva ner inför kvällen med allt från en skön simtur eller löprunda till en mysig promenad mellan skyltfönstren nere i Sigtuna. Hos oss finns mängder av sköna möjligheter till TRÄNING på egen hand eller tillsammans med kollegorna. Enjoy!

Det informella mötet är otroligt viktigt för att skapa givande och kreativa dagar hos oss. Varför inte boka en peppande aktivitet?!

Läs mer om våra AKTIVITETER

Morgonträning med hotellets konferensgäster
Koppla av på gården Hotell Kristina

VÅRENS SKÖNA KONFERENSER I SIGTUNA

 

Kom till oss för att mötas och lägga upp framtidsplaner, lära dig något eller bygga på teamkänslan. Oavsett syftet med er konferens i Sigtuna är vår utemiljö med Gården, Green Room och staden med Mälaren en helt underbar plats att befinna sig på!!! 

Glöm inte planera med luft i programmet för viktiga samtal över en kopp kaffe. Boka gärna in en kul aktivitet. Hör er för om möjlighet till AW eller Grillkväll på Gården eller starta kvällen med en fördrink i solskenet innan middag.

 

SÅ MYCKET MER ÄN EN HELPENSION

 

Vår restaurang är KRAV-märkt kategori brons = minimum 30 % ekologisk mat, varav över 20 % ska vara KRAV-certifierat! I ditt helpensionspaket ingår:

  • Välkomstkaffe med smörgåsar
  • Affärslunch med sallad, hembakt bröd, vatten, kaffe och godsak
  • Eftermiddagskaffe med sött & salt – alltid med nyttiga alternativ
  • Middag skapad av säsongens finaste ekologiska råvaror 
  • Logi med en generös frukost 

Mervärden som fri parkering, WiFi, tillgång till kaffe/te i allmänna utrymmen samt fina träningsmöjligheter, ingår för dig som bokar ett helpensionspaket hos oss.

Läs mer om RESTAURANG

Utsikt från restaurangen mot Mälaren
Digital konferens hybridmöte

VI ERBJUDER ÄVEN DIGITALA MÖTEN

 

Har inte alla möjlighet att delta på plats, finns flera lösningar. För konferenser upp till 15 personer rekommenderar vi er att boka vår Logitech-utrustning. För större sällskap löser vi det allra mesta med hjälp av samarbetspartners inom konferensteknik.

Meddela oss i god tid före er vistelse så löser vi ert hybridmöte.

Läs mer om DIGITALA MÖTEN