KVÄLL PÅ KRISTINA

Starta kvällen med en av våra populära mat- och dryckesaktiviteter, kör en bordshockeyturnering, ha riktigt kul tillsammans i PopYourTeams musikaktiviteter eller satsa på en helkväll med middag och underhållning. Vi ser fram emot att höra av dig för att bolla idéer. 

 

GARDEN PARTY

Kul och avslappnat sätt att starta kvällen ute på vår gård och i vår omgivning. Skräddarsy din egen flerkamp, välj bland många gamla traditionella engelska garden party-spel och några av Öppet havs personliga favoriter. Vad sägs om Jumbo Jenga, Jumbo 4 i rad, Corn board, Quiots, Golf Ladder, Jumbo Memory, Mega Climbing Wall eller varför inte Laserpistolskytte? Här pratar du ihop dig med arrangören för att få till en kombo som passar just er.

Tidsåtgång: 1-2 timmar Pris från: 5000: - + 295: -/person

 

PopYourTeam-QUIZET 

En härlig lagtävling, som i formatet påminner om tv-programmet "Så ska det låta". Quizet leds av en erfaren programledare i en Popup-Studio.

Aktiviteten erbjuder något för alla. Tävlingen går ut på att få flest poäng genom att tex. komma på vilka låtar som spelas och vilken artist som gjort låten. Man får även chansen att utmana sig själv på karaokescenen med en sång, eller ett dansnummet, för att plocka goa bonuspoäng till laget för en vinst i Sveriges roligaste musikquiz. 

Tid: 1 timma Pris: 2990: - + 290: -/person Minimum: 5890: -

 

AFTER WORK

Aktiviteten After Work passar perfekt efter en lång konferensdag, som en rolig uppladdning inför kvällen. Det är en lagtävling där olika talanger och kunskap testas. En frågesport där en massa andra utmaningar har smugit sig in. Här utlovas mycket skratt, spontana infall och klurigheter.
Tid: 1 timma Pris 495: -/person (minimipris 7500: -)

 

SMAKRESAN    

Bjud din grupp på Hotell Kristinas roliga mat- och dryckesaktivitet som skön start på kvällen.

En härlig lagtävling i stationsform där ni får spetsa smaklökarna och plocka fram kunskap ni kanske inte trodde fanns hos er själva och kollegorna. Samla ihop så många poäng som möjligt. Ni smakar, doftar och funderar fram svar på våra kluriga frågor. Samtalsämnet till middagen är klart.
Tid: 1,5 timme Pris: 5000: - + 350: -/pers Minimum: 8500: - 

 

DRYCKESPROVNING

Detta är en aktivitet som vi rekommenderar att ni startar kvällen med, när era smaksinnen är på topp. Välj mellan provning med tema ”SMAK”, som är ett lättsamt samtal kring kombinationen mat och vin eller en provning med tema ”BUBBEL”, då ni provsmakar allt från champagne till mousserande och får en massa bra information om det. Båda provningarna hålls av vår restaurangchef Martin. 
Tid: 1 timma Pris: 3000: - + 350: -/person Minimum: 6500: -

 

HOCKEYKVÄLL

Vi lovar att denna bordshockey turnering kommer att bli en riktigt prestigefylld tävling, med massor av skratt och spänning. Varje lag (4-6 pers) kommer att utrustas med en kaptenströja som sedan skall bäras av den spelare som just då står vid spakarna. Lika viktigt som hur flinka i fingrarna ni är så måste ni se till att hejarklacken stöttar er ända in i plexiglaset.

Ni spelar i turneringsform med gruppspel där alla möter alla innan allting avgörs i en final.
Tid: 1,5 timme Pris 250: -/person (minimipris 5500: -)

 

PopYourTeam LÅTEN

Gör en låt tillsammans med en professionell musikproducent, som är van att jobba med både nybörjare och proffs. PopYourTeam LÅTEN är en riktigt rolig och annorlunda aktivitet, som passar lite mindre sällskap på max 16 personer. Låten görs i lag med hjälp av färdiga ord och strofer, som sätts ihop till en egen text i valfri genre. Inspelningen görs i en mobil studio där varje deltagande lag får ett eget sångbås utrustat med teknik, som får nästan vem som helst att låta som en stjärna. Aktiviteten avslutas med ett releaseparty där man lyssnar på den färdiga låten och tar ett foto till skivomslaget. Låten får man på en mp3 eller som en egen låt på Spotify.
Tid: 1 timma Pris: 2990: - + 290: -/person (vid release på Spotify tillkommer 4990: -)

 

DJ MED JUKEBOX!!!

Nu erbjuder vi tillsammans med musikproducenterna på Ugly Elevator Studios en kväll utöver det vanliga, där professionella DJ's spelar den senaste dansmusiken mixat med gamla hits och publikens egna favoriter. Det önskar man sig i en Jukebox direkt på dansgolvet!

I konceptet ingår en grym ljusshow och en stor 7500w musikanläggning, som förvandlar vilken lokal som helst till det fetaste dansgolvet i stan med DJ's som läser av publiken och som vet vilken musik som fungerar för att hålla igång festen hela vägen till stängning.

Tid: 4 timmar Pris: 5990: - (inkluderar riggning och soundcheck)
Välj att boka till trådlös mikrofon och högtalare för talare (1990: -) och mikrofon för uppträdanden (490: -)

 

MIDDAGSUNDERHÅLLNING, SHOW ELLER HELKVÄLL

Boka upp en musiker, DJ eller ett helt band. Önskas mingelmusik till fördrinken och en musikfrågesport till kaffet eller DJ / coverband, som spelar en helkväll och avslutar med musik som lockar till dans. Hur ser er drömkväll ut? 
Pris: Vi offererar enligt ert önskade upplägg

 

Samtliga priser anges exklusive moms med reservation för prisändringar.