KVÄLL PÅ KRISTINA

Starta kvällen med en av våra populära mat- och dryckesaktiviteter, kör en bordshockeyturnering, ha riktigt kul tillsammans i PopYourTeams musikaktiviteter eller satsa på en helkväll med middag och underhållning. Vi ser fram emot att höra av dig för att bolla idéer. 

 

LINE DANCE

Vi ger alla möjlighet att få dansa en intensiv stund med instruktörer från Crazy Flutters. Line Dance är modern ”ballroom dancing”, men utan partner. Alla musikstilar och dansrytmer används från dagens pop till klassiska 50–60-tals hits. På en timme lär du dig 2–3 koreografier och kan sedan använda dem och dansa resten av kvällen. Bra inledning innan till exempel middagen. 

Tid: 45 min till 1½ timme efter önskemål. Pris: 1800: - ex moms i startavgift + 100: - ex moms/person

 

WORKSHOP GRAFFITI (utomhusaktivitet)

Upplev spänningen och kreativiteten genom att utforska graffiti i en interaktiva workshop tillsammans med Penseldrag.se. Detta är en unik möjlighet att lära sig konstens grunder från erfarna graffitimålare. Under workshopen kommer ni att fördjupa er i tekniker, färgval och användningen av sprayburkar för att skapa era egna unika konstverk. "Vi ser fram emot att välkomna er till en inspirerande stund fylld med konstnärlig utforskning och gemenskap! Ta steget och upptäck er inre "graffare" tillsammans med oss."
Tid: 1-2 timmar Pris: 2500: - + 500: -/pers (5-30 pers, vi rekommenderar oömma kläder)

 

FIRE & ICE

Fire & Ice är en mysig aktivitet i eldarnas sken. Uppgiften är att tillverka sitt isglas ur ett isblock och avslutningsvis dricka något gott. Det är en avslappnad mingelaktivitet med massor av skratt och kreativitet. Platsen där vi håller till smyckas med brinnande facklor, marschaller och eldkorgar – en värmande miljö. När det är dags för skulptering delar arrangören PULS ut handskar, ett mindre isblock och specialverktyg till varje deltagare. Allt avslutas med att ni stolt skålar i de handgjorda isglasen.

Tid: 45-60 min Pris: 5500: - + 395: -/pers (önskad dryck tillkommer)

 

MUSIC GAME

Music Game är en lagtävling under ledning av Öppet Hav där deltagarna får njuta av musik och svara på frågor under fikapausen eller fördrinken.
Spelet är utvecklat för att underhålla, locka fram skratt och skapa roliga samtalsämnen. Det spelas på läsplattor och ni delas in i lag om 3-5 personer. Tävlingen består av två tävlingsrundor. Under tiden som musiken spelas matas lagen med frågor om artister från 70-talet fram till idag. Frågorna är utmanande och blir ett bra test på hur bra minne ni har. Nyckeln till segern beror till stor del på hur bra ni samarbetar.

Tid: 30 minuter Pris: 5000: - + 350: -/person Minimum: 14 500: - (Rekommenderas för grupper från 20 pers!)

 

AFTER WORK

Aktiviteten After Work passar perfekt efter en lång konferensdag, som en rolig uppladdning inför kvällen. Det är en lagtävling där olika talanger och kunskap testas. En frågesport där en massa andra utmaningar har smugit sig in. Här utlovas mycket skratt, spontana infall och klurigheter under ledning av Aktivitetsteamet.
Tid: 1 timma Pris 495: -/person (minimipris 7500: -)

 

SMAKRESAN    

Bjud din grupp på Hotell Kristinas roliga mat- och dryckesaktivitet som skön start på kvällen.

En härlig lagtävling i stationsform där ni får spetsa smaklökarna och plocka fram kunskap ni kanske inte trodde fanns hos er själva och kollegorna. Samla ihop så många poäng som möjligt. Ni smakar, doftar och funderar fram svar på våra kluriga frågor. Samtalsämnet till middagen är klart.
Tid: 1,5 timme Pris: 5000: - + 450: -/pers Minimum: 8500: - 

 

DRYCKESPROVNING

Detta är en aktivitet som vi rekommenderar att ni startar kvällen med, när era smaksinnen är på topp. Välj mellan provning med tema ”SMAK”, som är ett lättsamt samtal kring kombinationen mat och vin eller en provning med tema ”BUBBEL”, då ni provsmakar allt från champagne till mousserande och får en massa bra information om det. 
Tid: 1 timma Pris: enligt offert!

 

HOCKEYKVÄLL

Vi lovar att denna bordshockey turnering kommer att bli en riktigt prestigefylld tävling, med massor av skratt och spänning. Varje lag (4-6 pers) kommer att utrustas med en kaptenströja som sedan skall bäras av den spelare som just då står vid spakarna. Lika viktigt som hur flinka i fingrarna ni är så måste ni se till att hejarklacken stöttar er ända in i plexiglaset.

Ni spelar i turneringsform med gruppspel där alla möter alla innan allting avgörs i en final.
Tid: 1,5 timme Pris 250: -/person (minimipris 5500: -)

 

GARDEN PARTY

Kul och avslappnat sätt att starta kvällen ute på vår gård och i vår omgivning. Skräddarsy din egen flerkamp, välj bland många gamla traditionella engelska garden party-spel och några av Öppet havs personliga favoriter. Vad sägs om Jumbo Jenga, Jumbo 4 i rad, Corn board, Quiots, Golf Ladder, Jumbo Memory, Mega Climbing Wall eller varför inte Laserpistolskytte? Här pratar du ihop dig med arrangören för att få till en kombo som passar just er.

Tidsåtgång: 1-2 timmar Pris från: 5000: - + 295: -/person

 

DJ, MIDDAGSUNDERHÅLLNING, SHOW ELLER HELKVÄLL

Boka upp en musiker, DJ eller ett helt band. Önskas mingelmusik till fördrinken och en musikfrågesport till kaffet eller DJ / coverband, som spelar en helkväll och avslutar med musik som lockar till dans. Hur ser er drömkväll ut? 
Pris: Vi offererar enligt ert önskade upplägg

 

Samtliga priser anges exklusive moms med reservation för prisändringar.