BRÖLLOP OCH FEST

 

Hotell Kristinas restaurang med sina tre matsalar och den stora festlokalen Teatern, är platser som gjorda för festliga middagar, sommarfesten med företaget, ditt födelsedagsparty och ert bröllop. 

GRUNDOFFERT BRÖLLOP OCH FEST PÅ HOTELL KRISTINA 

Tips! För sällskapet på upp till tolv gäster rekommenderar vi en fördrink i Green Room på gården och festmiddag i vårt fina Chambre Separée. Ett vinterbröllop med vigsel i Green Room och middag i Chambre är också helt magiskt!

BRÖLLOP

 

Vi erbjuder bröllopsarrangemang, som inkluderar allt man kan önska och lite därtill. Till Hotell Kristina kommer brudparet som vill ha exklusivitet med ett helt hotell uppbokat för enbart er under ett dygn. Hos oss får ni personlig service, högklassig mat och dryck, familjär stämning och en plats som skapad för fest. Inget omöjlig en dag som denna! 

I Sigtuna stad kommer ni hitta en mängd vackra platser att vigas på. Sigtuna Rådhus, Mariakyrkan eller ert utvalda favoritställe nere vid Mälaren är några bra förslag? Eller så väljer ni att gifta er på Gården hos oss, med utsikt ner mot Mälaren och omgivande grönska. 

Berätta vad ni är ute efter så återkommer vi med en offert!
 

Bröllop på Hotell Kristina
Partykväll på Hotell Kristina

LETS PARTYYYY!!!!!

 

Kristina är som gjort för fest. Fördrinksmingel i eldsken ute på gården, festmiddag i restaurangen och så förflyttar ni er till Teatern där vi öppnar barer och bokar upp underhållning för en riktig helkväll. Upplägget beror på hur många ni är, vilken säsong ni kommer och framför allt på era önskemål.

För det mindre sällskapet är vårt Chambre Separée i restaurangen så mysigt! Här njuter upp till tolv gäster av en festmiddag med utsikt ner mot Mälaren. Perfekt även för ledningsgruppen eller varför inte för er som planerar för bröllop och vill bjuda in de närmaste för att fira stort!

Vi träffas redan imorgon för att bolla idéer eller hur?!

 

Vinterns Bröllop i Chambre Separée

Hotell Kristinas restaurang i modern funkisstil, ligger med härlig utsikt ner mot staden och Mälaren. Vi har tre olika matsalar och för det mindre sällskapet på upp till tolv gäster är vårt Chambre Separée helt perfekt. Här arrangerar vi gärna allt från ledningsgruppens middag till det mindre bröllopet eller festmiddagen.

Läs mer om RESTAURANG

Gårdsfest på Hotell Kristina

Vi älskar att arrangera kul event och middagsupplevelser utöver det vanliga och har alltid något kul på gång. Under 2024 arrangeras exempelvis After Work med Pop up-konst, Togethers goes Uggla, Gårdsfest med Stens Änglar mm.

Läs mer om PÅ GÅNG

Sommardessert på Hotell Kristina

Hotell Kristinas restaurang och kök är KRAV-certifierat. Det betyder att en stor del av de livsmedel och drycker vi köper in är KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta. Säsongens finaste råvaror är grunden till den meny vi serverar - kom till oss och njut av hållbara måltider!

Läs mer om HÅLLBARHET