AKTIVITET INOMHUS

 

Är du ute efter Teambuilding, en kul tävling eller en trevlig mat- och dryckesaktivitet? Här kommer förslag som vi hoppas passar dig och din grupp. 

 

MOUSETRAP (samarbete)

Detta är en rolig aktivitet som utmanar deltagarnas förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Dessutom krävs det att lagen är kreativa, uppfinningsrika och kan arbeta under tidspress. Tillsammans skall alla grupper på tid bygga en avancerad råttfälla, som fungerar som ett domino och till slut fångar råttan. Mousetrap kan arrangeras både inom- och utomhus.

Tid: 1,5 timma Pris: 3200: -/ grupp, 4-6 personer per grupp (minimipris 7500: -)

 

VERNISSAGEMÅLNING

En aktivitet som passar både stora och små grupper och kan utföras såväl ute som inne. I grupper om 3-5 p målar ni tavlor efter tema med hjälp av Roger Fällman, som är en etablerad konstnär. Tavlor som ni sedan kan pryda kontoret med! I priset ingår oljemålningsfärger, paletter, penslar m.m. 
Tid: ca 1-2 timmar Pris: 1500: - per duk/grupp, Minimidebitering 4500: - 

 

NERVER AV STÅL

En rolig och utmanande tävling som alla kan vara med på. Gruppen delas i lag och sen tävlar lagmedlemmarna mot de andra i olika utmaningar under tidspress. Laget väljer tillsammans ut vem som tävlar i respektive moment, beroende av vem som själv vill och vilka färdigheter man har. Totalt genomförs 12 kluriga utmaningar under mycket stoj.
Tid: ca 1,5 timme Pris: Startavgift 4500: - + 350: -/person

 

HEMLIGA LÅDAN

Detta är en lättsam och klurig aktivitet för gruppen som vill utmanas intellektuellt likväl som tillfredsställa sina tävlingslustar. Målet med tävlingen är att lösa så många problem som möjligt från den ”Hemliga lådan”. Deltagarna kommer att utmana sitt smak- och luktsinne, likväl som sin intelligens och kreativitet.
Tid: ca 1,5 timme Pris: Startavgift 4500: - + 300: -/person

 

LINE DANCE

Vi ger alla möjlighet att få dansa en intensiv stund med instruktörer från Crazy Flutters. Line Dance är modern ”ballroom dancing”, men utan partner. Alla musikstilar och dansrytmer används från dagens pop till klassiska 50–60-tals hits. På en timme lär du dig 2–3 koreografier och kan sedan använda dem och dansa resten av kvällen. Bra inledning innan till exempel middagen. 

Tid: 45 min till 1½ timme efter önskemål. Pris: 1800 kr ex moms i startavgift + 100 kr ex moms/person
 

THAIBOXNING

Ta med din grupp på något annorlunda och överraskande kul! Thaiboxning är träning som är varierad och som ger såväl styrka som kondition och rörlighet. Andreas Söderman håller i passet. Han har många års erfarenhet av att lära ut sporten och är idag huvudtränare på klubben Sigtuna Muay Thai. Aktiviteten passar alla som tycker det är kul att träna, inga förkunskaper krävs. Plats Prästängshallen, som ligger ca 2,5 km från Hotell Kristina. 
Tid: 75 minuter + promenad/transport Pris: 1500: - + 200: -/person (minimidebitering 4500: -, max 40 pers)

 

GRUPPTRÄNING PÅ WE 

Är ni sugna på att börja dagen med yoga på WE Sigtuna, boka in er och kör ett tufft crossfit-pass på WE Arlandastad, svettas på spinning-cyklar eller släpp loss under en timmas zumba?
Tid: 1 timma + promenad/transport Pris: från 4000: - ex moms

 

CHOKLADUPPLEVELSE

Boka en mycket uppskattad aktivitet då Ulrica från Choklad För Själen följer er in i chokladens underbara värld. Här utlovas hög stämning och mycket skratt. Ni kommer att tillverka praliner, temperera choklad, gjuta och fylla pralinerna med god ganache samt göra tryfflar, som ni rullar, doppar och garnerar vackert. Resultatet blir ljuvligt goda praliner & tryfflar att ta med sig hem i fin ask tillsammans med recepten. Ulrica har också med choklad som ni får äta under tiden... så mycket ni önskar. 
Tid: 2,5 timmar Pris: 5700: - för upp till 12 deltagare. Vid över 12 personer tillkommer 475: - per extra person. Maxantal 65 personer.

Pralintillverkning med Choklad För Själen

 

SJÖNÖD (renodlad teambuilding)                              

I olika sekvenser och olika gruppkonstellationer ska ni lösa ett problem där ni befinner er i en fingerad sjönödsituation. Aktiviteten görs skriftligen. Ni kommer att få välja ut och prioritera olika föremål från en lista, som ni behöver för er överlevnad. Övningen är en mycket bra introduktion till en vidare diskussion om beslutsfattande, rollfördelning, kommunikation, målsättning och samarbete. Övningen följs alltid upp med en feedback där vi går igenom hur gruppen valde att lösa uppgiften och vilka erfarenheter ni kan dra av ert agerande. Övningen fungerar både inomhus och utomhus.

Tid: 1,5-2 timmar Pris: 350: -/pers (minimipris 7500: -)

 

PopYourTeam-QUIZET 

En härlig lagtävling, som i formatet påminner om tv-programmet "Så ska det låta". Quizet leds av en erfaren programledare i en Popup-Studio.

Aktiviteten erbjuder något för alla. Tävlingen går ut på att få flest poäng genom att tex. komma på vilka låtar som spelas och vilken artist som gjort låten. Man får även chansen att utmana sig själv på karaokescenen med en sång, eller ett dansnummet, för att plocka goa bonuspoäng till laget för en vinst i Sveriges roligaste musikquiz. 

Tid: 1 timma Pris: 7500: - + 350: -/person Minimum: 14 500: - (Rekommenderas för grupper från 20 pers!)

 

AFTER WORK

Aktiviteten After Work passar perfekt efter en lång konferensdag, som en rolig uppladdning inför kvällen. Det är en lagtävling under ledning av Aktivitetsteamet där olika talanger och kunskap testas. En frågesport där en massa andra utmaningar har smugit sig in. Här utlovas mycket skratt, spontana infall och klurigheter.
Tid: 1 timma Pris 495: -/person (minimipris 7500: -)

 

SMAKRESAN    

Bjud din grupp på Hotell Kristinas roliga mat- och dryckesaktivitet som skön start på kvällen.

En härlig lagtävling i stationsform där ni får spetsa smaklökarna och plocka fram kunskap ni kanske inte trodde fanns hos er själva och kollegorna. Samla ihop så många poäng som möjligt. Ni smakar, doftar och funderar fram svar på våra kluriga frågor. Samtalsämnet till middagen är klart.
Tid: 1,5 timme Pris: 5000: - + 450: -/pers Minimum: 8500: - 

 

TIME OUT

Time Out är en skrattig, underfundig och intensiv teambuilding, som leds av aktivitetsbolaget PULS. Varje lag har ett bord med stolar runt, som blir deras “bas”. Deltagarna kommer sedan att få utmana sina smaker och luktsinnen, likväl som sin intelligens och kreativitet på ett antal stationer. Ganska snart kommer man att inse att problemen är många och det finns både lätta och väldigt svåra uppgifter att välja mellan. Prioritera, strukturera och samarbeta är lösningen, men tiden tickar och räcker den till? Mycket skratt och galna upptåg utlovas under den timme som gruppen har på sig att försöka lösa alla problem och klurigheter.
Tid: ca 1 timme Pris: Startavgift 4500: - + 350: -/person

 

HOCKEYKVÄLL

Vi lovar att denna bordshockey turnering under ledning av Öppet Hav kommer att bli en riktigt prestigefylld tävling, med massor av skratt och spänning. Varje lag (4-6 pers) kommer att utrustas med en kaptenströja som sedan skall bäras av den spelare som just då står vid spakarna. Lika viktigt som hur flinka i fingrarna ni är så måste ni se till att hejarklacken stöttar er ända in i plexiglaset.

Ni spelar i turneringsform med gruppspel där alla möter alla innan allting avgörs i en final.
Tid: 1,5 timme Pris 250: -/person (minimipris 5500: -)

 

Samtliga priser anges exklusive moms med reservation för prisändringar.