PÅ GÅNG - EVENT SIGTUNA

 

VINTER 2023/2024

På Hotell Kristina har vi alltid något kul på gång. I november är hotell och restaurang abonnerat för fester under helgerna fram till den 24 november då julen kliver in genom dörren hos oss 🌲

 • Kristinas klassiska julbord serveras torsdag-lördag kväll med start fredag den 24/11-16/12. KRISTINAS JULBORD ÄR I STORT SETT FULLBOKAT, men några få Julbordsweekendpaket finns kvar, så passa på att övernatta och njut av ett vintrigt dygn i Sigtuna! Dessa bokas lätt online HÄR

 • Julinspirerad lunch serveras den 14-15/12 samt 18-19/12

 • 16 februari After work kl 17-23 med Pop up-konst av Besar Amin och Algot Olsen. Lättsam mat och goda drycker - drop in!

 • 9 mars Togethers goes Uggla!!! Party i Teatern med First Distillery på plats - Teatern öppnar 19 och Togethers på scen från kl 20.30. Välj mellan att börja med en god middag i restaurangen från kl 18 eller komma direkt till själva eventet. BOKA HÄR! 

2024 Save the date - mer info kommer!

 • 6 juni 100-årsjubileum av att Sigtunaskolan grundades på Harberget. Det firar vi med Öppet Hus, tårta, kaffe och bubbel!
 • 14 juni Gårdsfest med Stens Änglar! Lättsam mat, goda drycker och härlig stämning - drop-in!
 • 24 juni-18 augusti Sommarhotell med öppet alla dagar i veckan för boende, frukost och middag
 • 16 augusti Gårdsfest med Stens Änglar! Lättsam mat, goda drycker och härlig stämning - drop-in

Event och Middagar utan boende - läs mer och boka HÄR!

Tips! Följ oss på Facebook och Instagram för att få reda på allt som erbjuds just nu.

Togethers goes Uggla Hotell Kristina 9 mars

TOGETHERS GOES UGGLA

 

Den 9 mars bjuder vi in till en härlig partykväll på Hotell Kristina! Välj mellan att boka en Entrébiljett, Eventpaket eller en Weekend HÄR!!!

 • Från kl 18.00 serveras en fin 2-rätters middag i restaurangen. Boka Eventpaket om du vill ha denna perfekta trevliga start på kvällen!
 • Strosa sen upp till vår festlokal Teatern. First Distillery Sigtuna är på plats från kl 19.00, så redan då kan man mingla och besöka First Bar på balkongen.
 • Kl 20.30 går Togethers upp på scenen och kickar igång kvällen med sina favoritlåtar av Uggla. Sen blir det fullt drag på dansgolvet till bandets ordinarie repertoar. 

Välkomna - för något att längta efter!

 

 

Julbord på Hotell Kristina i Sigtuna

KRISTINAS JULBORD

 

Kristinas julbord är som alltid traditionellt med en tvist! Här hittar du allt du önskar i små, smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta. För något att längta efter!

Ni börjar med våra hemgjorda sillar med tillbehör, som serveras till bords. Därefter tar ni för er från buffén och vi föreslår ett varv till de goda delikatesserna och smårätterna. Julens varmrätter är i år traditionella med fina möjligheter att hitta även dina vegetariska favoriter. Avsluta med julens ostar och vårt dessert- och gottebord. Ljuvliga smaker av saffran, choklad och citrus avslutar er kväll hos oss.

Boka julbord!

 

Julbord med utsikt över Mälaren på Hotell Kristina i Sigtuna

JULINSPIRERAD LUNCH

 

Njut av vår fina bordsserverade affärslunch, som dagarna före jul har en twist av julens smaker:

* Tre små rätter – sill, lax och kockens val
* Dagens varmrätt med vinterns smaker
* Kaffe/te med julgotter

Pris: 350 kr/person

När: 14-15/12 samt 18-19/12

Boka julinspirerad lunch!

 

 

AKTUELLA PAKETERBJUDANDEN