JULBORD SIGTUNA

 

När Mälaren är täckt av is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, lägger vi in sillar, trillar köttbullar och serverar vårt populära klassiska julbord. Upplägget hos oss är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i små, smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta. För något att längta efter!

Öppet för bokning redan nu! Hör av dig om du vill boka in en grupp/företag redan nu på [email protected].

2023 serverar vi julbord fredag-lördag kväll + 14 december med start den 24 november och har öppet för julbordsweekend 24-26/11, 1-3/12, 8-10/12 samt 14-17/12, så passa på att upptäcka ett julpyntat Sigtuna, shoppa i små, unika butiker och njut av miljön i och runt Hotell Kristina under ett dygn. 

  • Vi tar emot er i lobbyn med värmande glögg. Välj att smita ut i vårt Green Room på gården eller mingla i loungen.
  • Hotell Kristinas Julbord: 

Välkomna till bords! Ni börjar med att njuta av våra hemgjorda sillar med tillbehör - detta kommer att serveras till bords och är en fantastiskt trevlig start på kvällen. Därefter plockar ni till er från buffén och vi föreslår ett varv till de goda fiskrätterna, de vegetariska smårätterna och vilt-och köttdelikatesser. Julens varmrätter är traditionella med fina möjligheter att hitta även dina vegetariska favoriter. Avsluta med julens ostar och våra dessert- och gottebord. Ljuvliga smaker av saffran, choklad och citrus avslutar er kväll hos oss. 

  • Välj att övernatta för en härlig Julbordsweekend som avslutas med en generös frukostbuffé före er avresa. Tips! Passa på att besöka populära Sigtuna Julmarknad på söndagar kl 11.00-16.00.

Pris Kristinas klassiska julbord: 845 kr/person (Barn 2-12 år 375 kr) Vi tipsar om att boka online för bästa pris; 795 kr för vuxna och 295 kr för barn. 

BOKA JULBORDSWEEKEND

BOKA JULBORD UTAN LOGI

JULBORD FÖR FÖRETAG

Är ni ett större sällskap som önskar komma till oss för att fira in julen ihop under en annan kväll i veckan eller boka en konferens med julbord ber vi dig kontakta oss så skickar vi med glädje en fin offert baserad på ert upplägg. Önskas aktivitet eller underhållning med jultema har vi många kul förslag! 

Julinspirerad middag

De dagar vi inte serverar julbord kan ni ändå fira in julen hos oss, med en festlig julinspirerad middag i fyra serveringar.

  • Kökets sillar med tillbehör (sharing = ställs fram på bordet och delas)
  • Delikatesstallrik (kött och fisk)
  • Kvällens festliga varmrätt
  • Ost och julgotter (sharing)

Minimiantal 10 personer för julinspirerad middag. Serveras under samma period som julborden.

 

FÖRFRÅGAN JULBORD

 

Julgotter på Hotell Kristina