JULBORD SIGTUNA

 

När Mälaren är täckt av is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, lägger vi in sillar, trillar köttbullar och serverar vårt populära klassiska julbord. Upplägget hos oss är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i små, smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta. För något att längta efter!

Julbordet serveras som lunch på lördagar fram till kl 16. Då stänger vi restaurangen och förbereder för kvällen. Vi har tre olika starttider kvällstid för en behaglig vistelse, men inga dubbla sittningar. Ni är varmt välkomna att behålla ert bord till stängning. Bokar du för ett företag - vänligen ring eller maila oss om du inte hittar plats online!

 

SÅ HÄR FIRAR VI IN JULEN PÅ KRISTINA

2024 kommer vi servera julbord torsdag-lördag kväll fyra helger före jul + lördag lunch med start fredagen den 29 november. Passa på att upptäcka ett julpyntat Sigtuna, shoppa i små, unika butiker och njut av miljön i och runt Hotell Kristina under er vistelse. 

  • Vi tar emot er i lobbyn med värmande glögg. Välj att smita ut i vårt Green Room på gården eller mingla i loungen.
  • Hotell Kristinas Julbord: 

Välkomna till bords! Ni börjar med att njuta av våra hemgjorda sillar med tillbehör - detta kommer att serveras till bords och är en fantastiskt trevlig start på kvällen. Därefter plockar ni till er från buffén och vi föreslår ett varv till de goda fiskrätterna, de vegetariska smårätterna och vilt-och köttdelikatesser. Julens varmrätter är traditionella med fina möjligheter att hitta även dina vegetariska favoriter. Avsluta med julens ostar och vårt dessert- och gottebord. Ljuvliga smaker av saffran, choklad och citrus avslutar er kväll hos oss. 

  • Välj att övernatta för en härlig Julbordsweekend som avslutas med en generös frukostbuffé före er avresa. Tips! Passa på att besöka populära Sigtuna Julmarknad på söndagar kl 11.00-16.00.

Pris Kristinas klassiska julbord: 895 kr/person (Barn 2-12 år 375 kr) Vi tipsar om att boka online för bästa pris; 845 kr för vuxna och 295 kr för barn. 

JULBORDSMENY 2023 HITTAR DU HÄR!

 

JULBORD FÖR FÖRETAG

Är ni ett större sällskap som önskar komma till oss för att fira in julen ihop under en annan kväll i veckan eller boka en konferens med julbord ber vi dig kontakta oss så skickar vi med glädje en fin offert baserad på ert upplägg. Önskas aktivitet eller underhållning med jultema har vi många kul förslag! 

JULINSPIRERAD MIDDAG

De dagar vi inte serverar julbord kan ni ändå fira in julen hos oss, med en festlig julinspirerad middag i fyra serveringar.

  • Kökets sillar med tillbehör (sharing = ställs fram på bordet och delas)
  • Delikatesstallrik (kött och fisk)
  • Kvällens festliga varmrätt
  • Ost och julgotter (sharing)

Minimiantal 10 personer för julinspirerad middag. Serveras vardagar under samma period som julborden.

Pris: 895 kr/pers ink moms

 

FÖRFRÅGAN JULINSPIRERAD MIDDAG ELLER JULBORD

 

Julgotter på Hotell Kristina