RESTAURANG SIGTUNA

 

På Hotell Kristina serveras förstklassiga måltider i vår trevliga restaurang i modern funkisstil. Säsong, nya idéer och vilka råvaror som är absolut bäst just den dag Du är vår gäst styr utbudet. Välkommen hit på frukost, titta förbi vår bar för en god drink med snacks eller boka bord för en fin middag. Vi är med glädje platsen för årets häftigaste fest, julfirandet med företaget eller ert bröllop. Utsökta råvaror och smaksäkra kockar är receptet!

För dig som konfererar hos oss ingår måltider förbeställt av arrangören. Vi vågar utlova en matupplevelse utöver det vanliga. Läs mer om KONFERENS

  SKICKA FÖRFRÅGAN OCH BOKA HÄR!
​​
Kvällens förrätt på Hotell Kristina

ÖPPETTIDER OCH MENYER

Här hittar du restaurangens öppettider, information om bokning och annat som kan vara bra att veta när du ska besöka oss.

AKTUELL MENY OCH ÖPPETTIDER!

Kaffedrink på Hotell Kristina

Cocktails & DJ 21 oktober på Hotell Kristina

COCKTAILS & DJ

Lördagen den 21 oktober kommer vi blanda härliga cocktails, servera goda smårätter och ha DJ på plats. En skön partykväll på Kristina helt enkelt!

Boka till Dig själv eller boka "Ett drinkbord" = 6 st kvällens cocktail samt en kökets goda smårätter för upp till sex personer. Bordet är ert hela kvällen från kl 19.00-22.00. 
Pris: 2500 kr/bord eller 475 kr/person

Smårätter (motsvarar en varmrätt) denna kväll är Chips med sikromsdipp, Asiatisk bifftartar, Ssäm med lax & avokado, Lättgrillad tonfisk med kapris, tomat, pinje, basilika & ruccola samt Jordärtskockskräm med kantareller, löjrom, krispig grönkål & picklad rödlök - kom och njuuuuut! 

För dig som inte bokar, finns möjlighet till drop-in i mån av plats under kvällen.

 

Smakfulla smårätter på Hotell Kristinas julbord

BOKA JULBORD 

Redan nu!? Ja absolut för Sigtuna lockar även vintertid. Kristinas klassiska julbord är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i små, smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta. 

För något att längta efter! 

Julgotter på Hotell Kristina

Planerar ni för bröllop?

BRÖLLOP

Ska ni gifta er? Gör det hos oss! Sigtuna är en stämningsfull plats att gifta sig på. Staden har så många möjligheter till en vigsel precis i er smak. Sen samlas ni hos oss för allt från en intim festmiddag i vårt Chambre Separé till den stora, magiska bröllopsfesten. 

Läs mer om BRÖLLOP och FEST

Middag på Hotell Kristina

FEST PÅ KRISTINA

Vi är med glädje platsen där ni firar stort, med företag eller familj och vänner. Vi är också platsen för dig som vill gå "all-in" och bjuda in till årets häftigaste party! 

Vad ha du för drömmar och idéer? Hör av dig!

Event på Hotell Kristina

EVENT

Vi älskar att arrangera kul event och middagsupplevelser utöver det vanliga och har alltid något kul PÅ GÅNG. Under 2023 arrangeras exempelvis Dansbandskväll med Streaplers, Riesling och Sparris-weekend, After Work, Gårdsfest med Stens Änglar, Soul Train Party etc.

Tips! Följ oss på Instagram och Facebook för att ha full koll.

Utsikt från restaurangen mot Mälaren

HÅLLBARA KRISTINA

Hotell Kristinas restaurang och kök är KRAV-certifierat. Det betyder att en stor del av de livsmedel vi köper in består av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter. Säsongens finaste råvaror är grunden till den meny vi serverar - kom till oss och njut av hållbara måltider! 

Läs mer om HÅLLBARHET

Beställ en god öl i Kristinas bar

DRYCKESFILOSOFI 

Baren på Kristina har helt svenskt spritsortiment. Vi tipsar såklart om en GT med gin från lokala First Distillery Sigtuna. Föredrar du alkoholfritt finns mycket gott, som Kiviks läskande ekologiska lemonader eller alkoholfritt vin/öl. Välj en öl från Trainstation Brewery i Knivsta, ekologiska Mellerud på tapp eller Gotlandsbryggeriets Pale Ale. Rött, vitt, rosé eller bubblor är till 100% ekologiskt hos oss.

Vad är du sugen på?

Chambre Separée i restaurangen på Kristina

CHAMBRE SEPARÉE

I restaurangen kan man boka vårt vackra chambre separée för sällskapet upp till tolv personer, som önskar äta middag eller en affärslunch i avskildhet. Utsikt mot grönska och Målaren är en fantastisk inramning till er måltid. 

Vi rekommenderar Chambre som lokal för er middag med ledningsgruppen, släktmiddag, festmiddag eller magiska bröllopsmiddag!