RESTAURANG

 

På Hotell Kristina serveras förstklassiga måltider i vår trevliga restaurang i modern funkisstil. Säsong, nya idéer och vilka råvaror som är absolut bäst just den dag Du är vår gäst styr utbudet. Välkommen hit på frukost, titta förbi vår bar för en god drink med snacks eller boka bord för en fin middag. Vi är med glädje platsen för årets häftigaste fest, julfirandet med företaget eller ert bröllop. Utsökta råvaror och smaksäkra kockar är receptet!

För dig som konfererar hos oss ingår måltider förbeställt av arrangören. Vi vågar utlova en matupplevelse utöver det vanliga. Läs mer om KONFERENS

Just nu tipsar vi om SOULTRAIN PARTY den 28/4 och 5 maj då vi bjuder in till en exklusiv vårkväll för max 30 gäster - välj mellan WEEKEND RIESLING OCH SPARRIS eller RIESLING OCH SPARRIS-KVÄLL.

  SKICKA FÖRFRÅGAN OCH BOKA HÄR!
​​
Välkommen till restaurangen på Hotell Kristina

ÖPPETTIDER OCH MENYER

Här hittar du restaurangens öppettider, information om bokning och annat som kan vara bra att veta när du ska besöka oss.

Läs mer här!

BOKA RESTAURANG OCH EVENT!

Beställ en god öl i Kristinas bar

DRYCKESFILOSOFI 

Baren på Kristina har helt svenskt spritsortiment. Vi tipsar såklart om en GT med gin från lokala First Distillery Sigtuna. Föredrar du alkoholfritt finns mycket gott, som Kiviks läskande ekologiska lemonader, en fin äppelmust eller alkoholfritt vin. Välj en öl från Trainstation Brewery i Knivsta, ekologiska Mellerud på tapp eller Gotlandsbryggeriets Pale Ale. Rött, vitt, rosé eller bubblor är till 100% ekologiskt hos oss.

Vad är du sugen på?

Chambre Separée i restaurangen på Kristina

CHAMBRE SEPARÉE

I restaurangen kan man boka vårt vackra chambre separée för sällskapet upp till tolv personer, som önskar äta middag eller en affärslunch i avskildhet. Utsikt mot grönska och Målaren är en fantastisk inramning till er måltid. 

Vi rekommenderar Chambre som lokal för er middag med ledningsgruppen, släktmiddag, festmiddag eller magiska bröllopsmiddag!

Planerar ni för bröllop?

BRÖLLOP

Ska ni gifta er? Gör det hos oss! Sigtuna är en stämningsfull plats att gifta sig på. Staden har så många möjligheter till en vigsel precis i er smak. Sen samlas ni hos oss för allt från en intim festmiddag i vårt Chambre Separé till den stora, magiska bröllopsfesten. 

Läs mer om BRÖLLOP och FEST

Middag på Hotell Kristina

FEST PÅ KRISTINA

Vi är med glädje platsen där ni firar stort, med företag eller familj och vänner. Vi är också platsen för dig som vill gå "all-in" och bjuda in till årets häftigaste party! 

Vad ha du för drömmar och idéer? Hör av dig!

Event på Hotell Kristina

EVENT

Vi älskar att arrangera kul event och middagsupplevelser utöver det vanliga och har alltid något kul PÅ GÅNG. Under 2023 arrangeras exempelvis Dansbandskväll med Streaplers, Riesling och Sparris-weekend, After Work, Gårdsfest med Stens Änglar, Soul Train Party etc.

Tips! Följ oss på Instagram och Facebook för att ha full koll.

Utsikt från restaurangen mot Mälaren

HÅLLBARA KRISTINA

Hotell Kristinas restaurang och kök är KRAV-certifierat. Det betyder att en stor del av de livsmedel vi köper in består av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter. Säsongens finaste råvaror är grunden till den meny vi serverar - kom till oss och njut av hållbara måltider! 

Läs mer om HÅLLBARHET