RESTAURANG SIGTUNA

 

På Hotell Kristina serveras förstklassiga måltider i vår trevliga restaurang i modern funkisstil. Säsong, nya idéer och vilka råvaror som är absolut bäst just den dag Du är vår gäst styr utbudet. Välkommen hit på frukost, titta förbi vår bar för en god drink med snacks eller boka bord för en fin middag. Vi är med glädje platsen för årets häftigaste fest, julfirandet med företaget eller ert bröllop. Utsökta råvaror och smaksäkra kockar är receptet!

För dig som konfererar hos oss ingår måltider förbeställt av arrangören. Vi vågar utlova en matupplevelse utöver det vanliga. Läs mer om KONFERENS

  SKICKA FÖRFRÅGAN OCH BOKA HÄR!
​​
Välkomna till vårt KRAV-märkta kök

ÖPPETTIDER, MENYER OCH PÅ GÅNG

Här hittar du restaurangens öppettider, information om bokning och annat som kan vara bra att veta när du ska besöka oss.

AKTUELL MENY OCH ÖPPETTIDER!

 

För något att längta efter! 

Kaffedrink på Hotell Kristina

Sommarhotell i Sigtuna

SOMMARHOTELL

Njut av riktigt god mat och ljumma sommarkvällar hos oss på Hotell Kristina. Vår restaurang, bar och härliga gård ligger bara 250 meter från Stora gatan i Sigtuna stad!

Från den 24 juni-18 augusti har vi "Sommarhotell" = öppet alla dagar i veckan. Välkommen förbi på vår generösa frukostbuffé (serveras kl 7-10.30), en fräsch drink med tilltugg eller middag tillagad av våra smaksäkra kockar. 

SOMMARMENY 2024

Sommar på Hotell Kristina

Weekend på Hotell Kristina

PAKETERBJUDANDEN

Passa på att boka något av våra fina paketerbjudanden när du kommer hit! Goda middagar i vår restaurang i modern funkisstil, boende i sköna sängar och en generös frukostbuffé i kombination med ett besök i Sveriges första stad Sigtuna!

Hotellpaket med tvårätters middag, Weekendpaket, Gourmetweekendpaket, två olika varianter av Golfpaket och Julbordsweekend i ett vintrigt Sigtuna. Vad passar er bäst?

LÄS MER OCH BOKA PAKET HÄR!

Dags för en drink i baren Hotell Kristina

Fest på Hotell Kristina

FEST PÅ KRISTINA

Vi erbjuder god mat, fräscha drinkar och ett innehåll specialanpassat för er. Mingel med en GT på lokala First Gin eller ett glas bubbel, chips med sikromsdipp, grillmiddag eller 3-rätters, livemusik, DJ, dans, övernattning några få steg bort....

Vad ha du för drömmar och idéer? Hör av dig!

Planerar ni för bröllop?

BRÖLLOP

Ska ni gifta er? Gör det hos oss! Sigtuna är en stämningsfull plats att gifta sig på. Staden har så många möjligheter till en vigsel precis i er smak. Sen samlas ni hos oss för allt från en intim festmiddag i vårt Chambre Separé till den stora, magiska bröllopsfesten. 

Läs mer om BRÖLLOP och FEST

Julbord på Hotell Kristina i Sigtuna

BOKA JULBORD 

Sigtuna lockar även vintertid! Kristinas klassiska julbord är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i små, smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta. Vi har öppnat för online-bokning! Är du företagskund? Höra av dig till oss på [email protected] 🎄

För något att längta efter! 

Utsikt från restaurangen mot Mälaren

HÅLLBARA KRISTINA

Hotell Kristinas restaurang och kök är KRAV-certifierat kategori brons. Det betyder att över 30% av de livsmedel vi köper in består av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter. Säsongens finaste råvaror är grunden till den meny vi serverar - kom till oss och njut av hållbara måltider! 

Vi serverar enbart vatten från tapp och 10000-tals koppar Fairtrade-märkt kaffe och te varje år. Det gör skillnad!

Läs mer om HÅLLBARHET

Beställ en god öl i Kristinas bar

DRYCKESFILOSOFI 

Vår bar och restaurang bjuder på ett spännande sortiment, där vi valt att erbjuda främst sprit från Sverige. Våra favoritdrinkar blandas såklart på gin från lokala First Distillery i Sigtuna. Föredrar du alkoholfritt finns mycket gott, som läsk från svenska Törst eller alkoholfritt öl och vin. Välj en öl från Uppsala Brygghus, ekologisk Mellerud på tapp eller Gotlandsbryggeriets Pale Ale. Rött, vitt, rosé eller bubblor köps in från vinhus som jobbar hållbart - ofta med ekologisk märkning - producerat i Europa. 

Vad är du sugen på?

Chambre Separée i restaurangen på Kristina

CHAMBRE SEPARÉE

I restaurangen kan man boka vårt vackra chambre separée för sällskapet upp till tolv personer, som önskar äta middag eller en affärslunch i avskildhet. Utsikt mot grönska och Målaren är en fantastisk inramning till er måltid. 

Vi rekommenderar Chambre som lokal för er middag med ledningsgruppen, släktmiddag, festmiddag eller magiska bröllopsmiddag!