RIB-BÅT PÅ MÄLAREN

 

Passa på att njuta av vårt fantastiska läge med bara 5 minuters promenad ner till Mälaren! Där möter vår samarbetspartner från Öppet Hav upp. Deras RIB-båtar bemästrar all typ av sjö och manöveregenskaperna och kraften från motorerna inbjuder till en euforisk känsla. Alla passagerare utrustas med flytoverall, flytväst, vindglasögon och mössa.

 

RIB FIKAKORGEN

Under en konferensdag kan det vara skönt att få lite frisk luft på sjön. Att åka båt kommer alltid att vara barnsligt roligt. Det går nästan inte att undvika den äventyrliga, lite pirrande känslan som infinner sig när besättningen kastar loss och du sakta lämnar kaj.

Öppet Hav:s RIB-båtar tar er här på en tur mellan öar och vikar och landar på lämplig klippa. Där dukar de upp fika och det är bara att njuta av den härliga miljön som Mälaren har att erbjuda. 

Tidsåtgång: 1 timma  Grundpris: 10.000: -/RIB + 295: -/person

RIB TRANSPORT

Starta er konferens från Stadshuskajen i centrala Stockholm och gör transporten till en upplevelse! Det går inte att komma ifrån den äventyrliga, pirrande känslan som infinner sig när man åker RIB. När du väljer att följa med Öppet Hav på RIB-charter får du ta del av en av Mälarens mest fartfyllda och härligaste båtupplevelser. En RIB bemästrar all typ av sjö, manöveregenskaperna och kraften från motorerna inbjuder till en euforisk känsla.

Tidsåtgång: ca 1,5 timma  Grundpris: 10.000: -/RIB + 295: -/person

RIB MÄLARMÄSTARNA

Kombinationen av fart, naturupplevelse, tävling och snabba beslut gör denna aktivitet till något alldeles extra. Mälarmästarna är ett fartfyllt, uppdragsbaserat teamspel som utmanar och engagerar.

Ni delas in i lag som tävlar mot varandra i en unik och oförglömlig jakt på koder i Mälaren. Varje lag utrustas med sjökort, surfplatta och varsin RIB. Ert uppdrag är att på bästa och snabbaste sätt ta er till platser markerade på sjökortet. Väl på plats aktiveras en fråga i plattan. Denna aktivitet kräver minst 2 tävlande lag/båtar

Tidsåtgång: 1,5 timma  Grundpris: 12.000:-/RIB + 495: -/person