BOKA SÄSONGENS HÖJDPUNKT MED HÄRLIGT SPEL, SKÖNT AFTER GOLF OCH FINA MIDDAGAR!

 

Vi har glädjen att erbjuda Golfpaket i samarbete med både Sigtuna Golfklubb och Vassunda Golfklubb, som ligger bara 3 respektive 10 km från pittoreska Sigtuna stad. Redan nu kan du boka vårens och sommarens härliga golfpaket... för något att längta efter!

I Sigtuna bor du bekvämt och kopplar av "After golf" hos oss på Hotell Kristina. Hit åker du som vill kombinera golf med ett besök i Sveriges första stad och högklassig, ekologisk mat och dryck på hotellet.

Sigtuna GK:s anrika 18-hålsbana smälter väl in i den natursköna omgivningen vid Mälaren. Banan har täta kortklippta fairways, välkrattade bunkrar, jämna snabba greener och välklippta ruffar, som försvårar nästa slag men gör bollen lätt att hitta - förutsättningarna för en bra score är de bästa! Många gamla, stora ekar och ett rikt fågelliv tillsammans med vatten som glittrar genom välskötta trädridåer, ger känsla och karaktär.

Vassunda GK grundades 1992 och uppskattas mycket för sin karaktär med väl åtskilda hål med undulerade greener. Skog i kombination med små luriga greenbunkrar ger en spännande golfupplevelse där strategi och prickskytte premieras före längd och kraft. Genom att välja bland flera olika tees (vit, gul, blå och röd) kan du avgöra hur mycket du vill utmana dig själv.

GOLFPAKET:

  • Greenfee på Sigtuna Golfklubb alternativt Vassunda GK
  • After Golf - varsitt glas mousserande, vin eller öl med snacks
  • 2-rätters middag
  • Logi med en generös ekologisk frukost i enkel- eller dubbelrum

Pris: 1775-1875 kr per person

GOLFPAKET PLUS:

  • Greenfee på Sigtuna Golfklubb alternativt Vassunda GK
  • After Golf PLUS - varsitt glas mousserande, vin eller öl med gourmetbricka
  • 3-rätters middag
  • Logi med en generös ekologisk frukost i enkel- eller dubbelrum

Pris: 2025-2125 kr per person

Som privatgäst bokar du och ser våra paketpriser direkt online under fliken PAKET. Är ni ett privat sällskap som önskar spela datum då vi inte har tillgänglighet online? Tveka inte att höra av er, så tittar vi över möjlighet till bokning.

Vill du boka konferens med golf? fyll i dina önskemål i vår FÖRFRÅGAN så återkommer vi med en offert.

 

Tips! Lägg till en extra greenfee dag två på samma bana eller någon av de andra fina banorna i närheten. Passa på att promenera 250 m ner till Stora Gatan i Sigtuna för högklassig shopping och mysiga cafébesök.