I MYSIGA SIGTUNA LAGOM LÅNGT FRÅN STORSTADEN

 
Hotell Kristina ligger i tre vackra byggnader från 30-talet, som rymmer hotellrum, restaurang, lounge och bar med utsikt över Mälaren samt ljusa, trevliga konferenslokaler. Läget är perfekt - mitt emellan Stockholm och Uppsala bara 15 minuter från Arlanda!

Vi driver en omtyckt restaurang i modern funkisstil där fokus ligger på högklassig, ekologisk mat och dryck och ett hotell för både privat- och konferensgäster. Möjlighet finns till både spännande aktiviteter, padel, golf, teambuilding och skön avkoppling.

Tips! Fira in julen med Kristinas klassiska julbord; generöst och smakfullt med allt från kökets inlagda sillar, delikatesser och smårätter till hemtrillade köttbullar och ekologisk skinka. Avsluta med julens ostar, desserter och gotter...för något att längta efter!

 

Här kan du läsa om hur vi jobbar med hänsyn till Covid-19

BOKA KRISTINA

 

Här nedan bokar du smidigt allt från Golf-, Padel-, Julbords- och Weekendpaket till en riktigt god helgmiddag, julbord eller ett av våra roliga event. Presentkorten är en uppskattad gåva. Hittar du inte tillgänglighet, ber vi dig kontakta oss.  

Önskar du boka konferens, julfest med företaget eller en privat fest eller bröllop? Vi är nyfikna! Vad är du ute efter? Fyll i vår Förfrågan nedan så återkommer vi snart till dig.

Detaljbild restaurangen på Hotell Kristina

Text restaurang

Bjud in till Julbord på Hotell Kristina i Sigtuna

PÅ GÅNG JUL

 

  • Med start den 25 november serveras KRISTINAS KLASSISKA JULBORD torsdag till lördag kväll. Ni startar med glögg ute på gården. Slå er ner så serverar vi kökets sillar med tillbehör. Sedan tar ni för er från buffén med allt från kött- och fiskdelikatesser till fina smårätter och julens goda varmrätter, som hemtrillade köttbullar och Janssons. Avsluta med ostar, desserter och gotter...för något att längta efter!  Läs mer och boka här!
  • JULINSPIRERAD AFFÄRSLUNCH serveras traditionsenligt när det närmar sig julTre små rätter – sill, lax och kockens val, dagens vintriga varmrätt samt kaffe/te med julgotter ingår. Bokas här!

 

Tips! Följ oss på Facebook och Instagram för att få reda på allt som erbjuds just nu.

PÅ GÅNG

 

  • 13 januari har vi AW på gång - drop-in för lättsam mat, goda drycker och skön stämning.
  • 11 februari Legendariska dansbandet STREAPLERS spelar på Kristina!!! Välj mellan Entrébiljett, Middagspaket eller ett härligt Dansbandsweekendpaket. Läs mer!
  • 14 februari erbjuder vi Alla hjärtans dags-middag ❤️
  • 28 april succén SOULTRAIN PARTY återkommer!!! Biljettsläpp 1 mars!
  • 5 maj - nu är det vår och det vill vi fira med en exklusiv RIESLING- OCH SPARRISWEEKEND. Vinprovning samt 4-rätters middag inklusive ett vinpaket med viner från provningen väntar för kvällens 30 gäster. Läs mer här!
  • 5 maj-11 juni välkomnar vi golf- och weekendgäster samt dig som vill besöka vår restaurang varje helg. Titta förbi på en god drink med snacks, en ost- och charkbricka i solen ute på gården eller boka bord i vår trevliga restaurang för middag.
  • 16 juni Gårdsfest på Kristina - its paaaarty folks! Stens Änglar kommer tillbaka!!!
Skål vid högbordet på Hotell Kristina
Grupparbete på Kristina

KONFERENS

 

Möten är det bästa vi vet! Hos oss löser vi allt det praktiska runt er konferens och kommer gärna med tips på upplägg, så att ni kan fokusera på innehåll och syfte. Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö. Läget är optimalt - nära Arlanda mitt emellan Stockholm och Uppsala - lagom långt från storstaden. Att boka en konferens i mysiga Sigtuna skapar extra värde för dig som gäst.

Våra 13 konferenslokaler passar både för ledningsgruppen som söker exklusiv avskildhet, för utbildningen som vill erbjuda möjlighet till full koncentration och för dig som vill bjuda in till årets skönaste kick-off. 

Boka en av våra AKTIVITETER för kul och givande teambuilding och tipsa gänget om de möjligheter som finns att TRÄNA OCH KOPPLA AV under en vistelse på Kristina.

Läs mer om KONFERENS

Restaurangen på Hotell Kristina i modern funkisstil

RESTAURANG

Utsökta råvaror och smaksäkra kockar är receptet!

I vår trevliga restaurang med utsikt ner mot Mälaren serveras förstklassiga måltider. Vi är KRAV-certifierade. En stor del av den mat och dryck som serveras är ekologisk och närproducerad. Säsong och vilka råvaror som är bäst just den dag du besöker oss styr menyn. Hos oss får du alltid en måltidsupplevelse att minnas.

Lounge, bar och de tre matsalarna i restaurangen bjuder på variation och en skön miljö. Just nu tipsar vi om Kristinas klassiska julbord!

Läs mer...

Julbord med utsikt över Mälaren på Hotell Kristina i Sigtuna

PAKET

Boka ett av Hotell Kristinas paket och njut av riktigt god mat och dryck i vår trevliga miljö. Promenera 250 m nerför stigen för ett besök i en av Sveriges mysigaste städer Sigtuna, som är helt fantastiskt året om! 

Välj att komma hit under en trevlig Julbordsweekend, välj vårt prisvärda hotellpaket, utmana vännerna i padel eller varför inte boka vårens Golfpaket redan nu. 

Läs mer...

Kockarna på Hotell Kristina

OM OSS

Familjeägda Hotell Kristina grundades 1990 i tre Q-märkta byggnader, som i över femtio år inhyst den anrika internatskolan Sigtunaskolan. Restaurangen och allmänna utrymmen är nyrenoverade i modern funkisstil. Nu möts ni av vår spännande historia även inomhus.

Vår vision och affärsidé är att vi ska vara det färgstarka hotellet med personligt bemötande och ett högklassigt ekologiskt kök dit Du alltid längtar tillbaka. Vi månar om helheten och vill att du ska känna dig hemma och få positiv energi av att vistas i vår miljö.

Varmt välkommen till en riktigt härlig vistelse hos oss!