I MYSIGA SIGTUNA LAGOM LÅNGT FRÅN STORSTADEN

 
Hotell Kristina ligger i tre vackra byggnader från 30-talet, som rymmer hotellrum, restaurang, lounge och bar med utsikt över Mälaren samt ljusa, trevliga konferenslokaler. Läget är perfekt - mitt emellan Stockholm och Uppsala bara 15 minuter från Arlanda!

Vi driver en omtyckt restaurang i modern funkisstil där fokus ligger på högklassig, ekologisk mat och dryck och ett hotell för både privat- och företagsgäster. Möjlighet finns till både spännande aktiviteter, padel, golf, teambuilding och skön avkoppling.

Tips! Redan nu kan du boka Kristinas klassiska julbord, generöst och smakfullt med allt från kökets inlagda sillar, delikatesser och smårätter till hemtrillade köttbullar och ekologisk skinka. Avsluta med julens ostar, desserter och gotter...för något att längta efter!

 

Här kan du läsa om hur vi jobbar med hänsyn till Covid-19

BOKA KRISTINA

 

Här nedan bokar du smidigt allt från Golf-, Padel-, Julbords- och Weekendpaket till en riktigt god helgmiddag, julbord eller ett av våra roliga event. Presentkorten är en uppskattad gåva. Hittar du inte tillgänglighet, ber vi dig kontakta oss.  

Önskar du boka konferens, julfest med företaget eller en privat fest eller bröllop? Vi är nyfikna! Vad är du ute efter? Fyll i vår Förfrågan nedan så återkommer vi snart till dig.

Detaljbild restaurangen på Hotell Kristina

Text restaurang

Bjud in till Julbord på Hotell Kristina i Sigtuna

PÅ GÅNG

 

  • 14 oktober SOULTRAIN PARTY SLUTSÅLT!!!!! Boka bord till middagen här!
  • Med start den 25 november serveras KRISTINAS KLASSISKA JULBORD torsdag till lördag kväll. Ni startar med glögg ute på gården. Sen tar ni för er från buffén med allt från kökets inlagda sillar, kött- och fiskdelikatesser samt fina smårätter till julens goda varmrätter, som hemtrillade köttbullar och Janssons frestelse. Avsluta med ostar, desserter och gotter...för något att längta efter!  Läs mer och boka här!
  • 20 januari har vi AW på gång - drop-in för lättsam mat, goda drycker och skön stämning.
  • 11 februari event/specialweekend på Kristina. Save the date - mer info på G!!!
  • 14 februari erbjuder vi Alla hjärtans dags-middag ❤️
  • 29 april - nu är det vår och det vill vi fira med en ljuvlig Riesling och Sparris-helg
  • 16 juni Gårdsfest på Kristina - its paaaarty folks! Stens Änglar kommer tillbaka!!!

 

Tips! Följ oss på Facebook och Instagram för att få reda på allt som erbjuds just nu.

KONFERENS

 

Möten är det bästa vi vet! Hos oss löser vi allt det praktiska runt er konferens och kommer gärna med tips på upplägg, så att ni kan fokusera på innehåll och syfte. Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö.

Våra 13 konferenslokaler passar både för ledningsgruppen som söker exklusiv avskildhet, för utbildningen som vill erbjuda möjlighet till full koncentration och för dig som vill bjuda in till årets skönaste kick-off. 

Boka en av våra AKTIVITETER för kul och givande teambuilding och tipsa gänget om de möjligheter som finns att TRÄNA OCH KOPPLA AV under en vistelse på Kristina.

Läs mer om KONFERENS

Grupparbete på Kristina
Restaurangen på Hotell Kristina i modern funkisstil

RESTAURANG

Utsökta råvaror och smaksäkra kockar är receptet!

I vår trevliga restaurang med utsikt ner mot Mälaren serveras förstklassiga måltider. Vi är KRAV-certifierade. En stor del av den mat och dryck som serveras är ekologisk och närproducerad. Säsong och vilka råvaror som är bäst just den dag du besöker oss styr menyn. Hos oss får du alltid en måltidsupplevelse att minnas.

Lounge, bar och de tre matsalarna i restaurangen bjuder på variation och en skön miljö. Just nu tipsar vi om Kristinas klassiska julbord!

Läs mer...

Julbord med utsikt över Mälaren på Hotell Kristina i Sigtuna

PAKET

Boka ett av Hotell Kristinas paket och njut av riktigt god mat och dryck i vår trevliga miljö. Promenera 250 m nerför stigen för ett besök i en av Sveriges mysigaste städer Sigtuna, som är helt fantastiskt året om! 

Välj att komma hit under en trevlig Julbordsweekend, välj vårt prisvärda hotellpaket, utmana vännerna i padel eller varför inte boka vårens Golfpaket redan nu. 

Läs mer...

Kockarna på Hotell Kristina

OM OSS

Familjeägda Hotell Kristina grundades 1990 i tre Q-märkta byggnader, som i över femtio år inhyst den anrika internatskolan Sigtunaskolan. Restaurangen och allmänna utrymmen är nyrenoverade i modern funkisstil. Nu möts ni av vår spännande historia även inomhus.

Vår vision och affärsidé är att vi ska vara det färgstarka hotellet med personligt bemötande och ett högklassigt ekologiskt kök dit Du alltid längtar tillbaka. Vi månar om helheten och vill att du ska känna dig hemma och få positiv energi av att vistas i vår miljö.

Varmt välkommen till en riktigt härlig vistelse hos oss!