Hem

Hotell Kristina, konferens nära Arlanda

Välkomna till Hotell Kristina! Vi erbjuder ett unikt hotell med ekologisk högklassig mat och fina konferenslokaler i Sigtuna nära Arlanda.

 

Skicka din konferensförfrågan 

 

Välkommen till Hotell Kristina i Sigtuna, endast 15 minuter från Arlanda! 

Här hittar du en inspirerande miljö, som inbjuder till både personliga möten, weekends med vännerna, kickoffs som ger avtryck, fester man aldrig glömmer, fantastiska matupplevelser och effektiva, givande konferenser. 

Alltid Färgstarkt, Hållbart och Äkta rakt igenom. 

 

 • Boka direkt

 När du konfererar med helpension under 6-14 december så ingår vårt ekologiska julbord

December på Hotell Kristina bjuder på vintermys i den lilla staden, avkoppling vid brasan & ekologiska matupplevelser med oslagbara smaker. Välj att komma hit med ditt företag eller familj & vänner. 

2-5/12 samt 14-19/12 kan du boka en lyxig 3-rätters vintermiddag, som avslutas med julens dessertbuffé. Den 6-14/12 dukar vi upp Hotell Kristinas smakfulla Ekologiska Julbord. Den 16-20/12 serveras slutligen vår omåttligt populära julinspirerad affärslunchbuffé.

Här hittar du mer info om December på Hotell Kristina.

Tips! När du konfererar med övernattning under datumen 6-14 december, så ingår vårt ekologiska julbord i ert helpensionspaket istället för en 3-rätters middag. 

Se vår Ekologiska julbordsmeny här
 

Skicka din konferensförfrågan 

 

 


Nyheter och pressrum på Hotell Kristina. Håll dig uppdaterad om det senaste.

Aktuellt hos oss just nu

Gröna November har dragit igång! Skänk varma vinterkläder, Säg nej till rumsstäd, Avnjut vår Gröna drink mm Läs mer
Nytt grönt initiativ gör entré den 1 november. Säga nej till hotellstäd = Vi skänker pengar till Uppsala Stadsmission. Läs mer på Nyheter & Press

Ekologisk dryck vid brasan på Hotell Kristina

Kort om oss

 1. 4-stjärnigt hotell med 62 rum/87 bäddar
 2. 13 konferenslokaler för 2-126 gäster
 3. 15 minuter från Arlanda, 1 minut från SL:s busshållplats Harberget och fri parkering
 4. Förstklassig restaurang med dubbla KRAV-märken. Över 60% av det du äter & dricker här är ekologiskt!!!
 5. Svanen-märkt
 6. Stolt medlem av Svenska Möten
 7.  
 8. Optimalt läge - Hitta hit

  Nyfiken? Läs mer Om oss på Hotell Kristina.

Konferera effektivt och hållbart på Hotell Kristina

Konferens

Inspirerande konferens, intressant kurs, ledningsgruppsmöte eller peppande kick off? Vi är den givna platsen för ditt möte oavsett syfte!

 

Kom till oss och njut av en generös vistelse kryddad med personlig service, fina lokaler, kul aktiviteter och omtalat god mat från vårt förstklassiga kök. Modern konst, coola funkisbyggnader från 30-talet och naturskön utsikt över Mälaren inspirerar. Läs mer om konferens.

 

För din lediga stund

Häng gärna med på morgonträning, koppla av genom att simma, bubbla och basta i fina Sigtuna Simhall (granne med hotellet), träna på Sats eller WE gym, spela frisbeegolf, ta en shoppingtur i Sigtunas fina butiker eller bara njut av en kopp kaffe i solen på gården. Läs mer om aktiviteter, träning och avkoppling.


Hotell Kristina erbjuder dig en skön hotellvistelse

Hotell & Paketerbjudanden

Hos oss sover du riktigt gott! Hotell Kristina har 62 fina hotellrum varav nästan hälften är dubbelrum, i tre unika funkisbyggnader (f.d. Sigtunaskolan). Läget är lugnt och skönt med Sigtunas pittoreska stadskärna ett stenkast bort. För dig som gäst ingår alltid fri parkering, WiFi, möjlighet att gymma på SATS till fri kostnad, en avkopplande kopp kaffe... eller två... och en riktigt fin ekologisk frukostbuffé som start på dagen. Läs mer om våra rum och Boka.

Tips!
Starta kvällen med en fräsch drink i baren eller i solen ute på vår gård. Boka gärna bord i vår trevliga restaurang och avnjut en rätt från barmenyn, kvällens varmrätt eller en lyxig festmiddag med utsikt över Mälaren. Vad passar dig?


Restaurang Kristina är certifierad med dubbla KRAV-märken

Restaurang & Fest

Restaurang Kristina ligger med underbar utsikt över Mälaren. En vårdag när ljuset letar sig fram genom skir grönska, eller en bitande kall vinterdag när isen ligger tjock och skridskoåkarna kör sina turer på sjön, ger samma avkopplande känsla.

Här serveras allt från morgonens fräscha frukostbuffé till kvällens festliga middag. Alltid med högkvalitativa, ekologiska råvaror som bas och med stor kärlek för mat- och dryck som krydda. Miljön passar perfekt för din affärslunch, stämningsfull middag, informellt mingel & AW eller årets viktigaste fest. Läs mer om Restaurang Kristina.

Tips!

Boka vår populära Julinspirerade lunch (v 51), Lyxig 3-rätters vintermiddag med dessertbuffé (hela december) samt årets fräschaste, ekologiska Julbord (6-14/12).


Evenemang på Hotell Kristina erbjuder allt från middagar, after works, julbord, fester, temakvällar etc.

Evenemang

Vi gillar att arrangera kul event, After Works och överraskande middagsupplevelser för dig, men också att hänga på vad som händer här i Sigtuna och skapa trevliga paketerbjudanden som du kan nyttja i samband med det. Läs mer om våra Evenemang.

Kalendarium över alla kommande evenemang under året ger en kort sammanfattning över våra spännande planer framöver.

Skrolla längst ner på sidan för att prenumerera på vårt Nyhetsbrev (för både intressant läsning och tips). Följ oss på Facebook och Instagram för att veta vad som händer just nu. Vi syns på nätet!


Det finns gott om träningsmöjligheter och aktiviteter för dig som är gäst på Hotell Kristina

Tips till dig som är gäst på Hotell Kristina

 • Du har alltid fri entré till SATS gym & 50 % rabatt på entrén till WE gym (valt till Sveriges bästa gym). 
 • Mitt i veckan kan du vara med på vår morgonträning. Häng med på Military Training onsdagar kl. 6.30 & Guidad löpning torsdagar kl. 6.30.
 • I skogen nära oss finns en Frisbeegolfbana - du kan låna frisbees och scorekort i receptionen för en kul timma.
 • Ta en skön simtur, bubbla och basta i Sigtunas nyrenoverade simhall, som ligger i anslutning till Hotell Kristina. Vi bjuder dig på inträdet.
  (Öppet kl. 6.30-8.00 samt kl. 14.00-21.30 vardag och 10-18 helg. Stängt på sommarn då vi rekommenderar dig ett härligt dopp i Mälaren istället)
 • Basta och relaxa i hotellets bastu.
Hotellpaket med middag

Hotellpaket med middag

Unna er en skön helg hos oss! Klicka på mer information för att se bokningsbara datum.

 • Entré till SATS
 • Ekologisk 2-rätters Middag
 • Entré till Sigtuna Simhall
Weekendpaket

Weekendpaket

Unna er en mysig helg på Hotell Kristina! Se bokningsbara datum under mer information.

 • Entré till SATS
 • Ekologisk 3-rätters Middag
 • Entré till Sigtuna Simhall
Carola Paket 30/11 -15/12

Carola Paket 30/11 -15/12

Kombinera Carolas Julkonsert med en trevlig weekend i Sigtuna. För er som bokar vårt "Carola Paket" ingår en toppenfin ekologisk 3-rätters middag med vinterns mustiga smaker, en natts skön sömn i våra bekväma rum och en härlig frukostbuffé. Tips! För er som är hos oss på söndagar rekommenderar vi ett besök på Sigtunas omåttligt populära Julmarknad (Öppen 11-16).

 • Entré till SATS
 • Entré till Sigtuna Simhall
 • 3-rätters middag med vinterns mustiga smaker
Golfpaket

Golfpaket

Hotell Kristinas generösa golfpaket!

 • Greenfee
 • Entré till SATS
 • Ekologisk 2-rätters Middag
Julbordspaket 6-14/12

Julbordspaket 6-14/12

Koppla av inför jul med en härlig vistelse i pittoreska Sigtuna stad. För dig som bokar detta Julbordspaket ingår glögg, vårt generösa julbord, logi i Kristinas bekväma rum och en härlig frukostbuffé. Tips! För er som är hos oss på söndagar rekommenderar vi ett besök på Sigtunas omåttligt populära Julmarknad (Öppen 11-16).

 • Entré till SATS
 • Ekologiskt Julbord
 • Entré till Sigtuna Simhall
Carola Paket m Julbord 7/12 & 14/12

Carola Paket m Julbord 7/12 & 14/12

Kombinera Carolas Julkonsert med en trevlig vistelse i ett vinterfint Sigtuna. För er som bokar detta "Carola Paket" ingår Hotell Kristinas generösa ekologiska julbord, en natts skön sömn i våra bekväma rum och en härlig frukostbuffé. Tips! Vi rekommenderar ett besök på Sigtunas omåttligt populära Julmarknad (Öppen 11-16 söndagar).

 • Entré till SATS
 • Ekologiskt Julbord
 • Entré till Sigtuna Simhall

Our Instagram

Home away from home 💚
.
Det är känslan vi strävar att du ska känna när du är hos oss 🥰
.
#homeawayfromhome #hotell #konferens #sigtuna #personligt #hemtrevligt #matglädje #hållbarhet #funkisbyggnad #ekologiskt #spridglädjeSvin(n)goda recept för dig att testa!
.
Vi har tillsammans med våra hotellkollegor i Hållbar Destination tagit fram rätter på matsvinn. SVINNGOTT!!! 😋💚♻️
.
Recepthäftet kan du ladda ned på www.hallbardestination.se
www.hotellkristina.se - hållbarhet
.
.
.
#svinngott #hållbarhet #matsvinn #hållbarmat #nowaste #hållbardestination #sigtuna #hotellkristinaIdag är du välkommen till mattälten vid Drakegården, bakom stora torget i Sigtuna. Anna och Ewa kommer stå och servera vår matsvinnsrätt tillsammans med en till rätt, kl. 11-16 både lördag och söndag 🥰
.
Är de inte fantastiskt klädda i 1900-tals andan som genomsyrar marknaden?
.
.
.
#Sigtunamöte #1900tal #matsvinn #svinngott #marknad #hållbarhet #kranvatten #sigtuna #destinationsigtuna #Se så fin den här grupphörnan har blivit efter renoveringen🍃 En plats för dig att inspireras, samla energi och svara på viktiga jobbmail.
.
Soffgruppen är nära receptionen där vi i personalen gärna hjälper dig vid frågor och funderingar 💙
.
.
.
#jobbhörna #möteshörna #rekaxhörna #kreativitet #inspiration #möten #grupparbete #avkoppling #hotell #konferens #sigtuna #hotellkristinaHotell Kristina är nominerade i 360 Eat Guide 🤩🤩🤩
.
En jury om 13 personer har granskat 250 restauranger i norden. Poängsättning och bedömning av de nominerade sker utifrån kriterier som gastronomi och hållbarhet. Även hur verksamheten jobbar med matsvinn, menyer, kommunikation, vattenanvändning och utbildning tas med i beaktande av juryn.
.
Läs mer på vår webbsida. Länk i bio -> @hotellkristina
.
.
.
#nominering #restaurangguide #hållbarhet #hotellkristina #sigtuna #tacksamhet #glädje #360eatguideNytt, fräscht & välkomnande 💖 Såhär ser Hotell Kristina ut efter renoveringen!
.
.
.
#whataplace #nyrenoverat #inredning #funkisbyggnad #hotell #konferens #sigtuna #hållbarhet #home #arteco #jskmåleritjänst #vaner #kjellanderbyggsigtuna #eltel #sandströmsel #isabelspinnarsHär har ni Robin, vår restaurangchef👆🏼även en höjdare på att blanda drinkar. På fredag (23/8) kommer han att spela skön musik och servera viner till schyssta priser under vår Sensommar AW. Det är drop-in kl. 17-22 och förhoppningsvis bränner sensommarsolen skönt 🥳
.
Grillen står tänd där du kan köpa matiga ”Grab-and-go” mackor. Vegetariskt alternativ finns.
.
Mer info: www.hotellkristina.se/evenemang .
.
.
#evenemang #aw #afterwork #restaurang #sigtuna #mat #hotell #hotellkristina #restaurangchef #ekologiskavinerNu är vi igång med morgonträningarna igen! 💪🏻💦 varmt välkommen att delta.
.
Military Training: varje onsdag kl. 06.30 🏋🏻‍♂️
Löpning med guidad tur i Sigtuna: varje torsdag kl. 06.30 🏃‍♀️
.
Anmälan görs genom att skriva upp dig på listan i receptionen senast kl. 22 dagen innan.
.
.
.
#morgonträning #fys #träning #löpning #militarytraining #sigtuna #hotell #konferens #motion #hälsa #hållbarhet #hotellkristina #spänstkulturhållbarhet

Nyhetsbrev

You are now subscribed