I MYSIGA SIGTUNA LAGOM LÅNGT FRÅN STORSTADEN

 
Hotell Kristina ligger i tre vackra byggnader från 30-talet, som rymmer hotellrum, restaurang, lounge och bar med utsikt över Mälaren samt ljusa, trevliga konferenslokaler. Läget är perfekt - mitt emellan Stockholm och Uppsala bara 15 minuter från Arlanda!

Vi driver en omtyckt restaurang i modern funkisstil där fokus ligger på högklassig, ekologisk mat och dryck och ett hotell för både privat- och företagsgäster. Möjlighet finns till både spännande aktiviteter, padel, golf, teambuilding och skön avkoppling.

Här kan du läsa om hur vi jobbar med hänsyn till Covid-19

BOKA KRISTINA

 

Här nedan bokar du smidigt allt från Golf-, Padel- och Weekendpaket till en riktigt god helgmiddag. Våra presentkort är en uppskattad gåva. Hittar du inte tillgänglighet, ber vi dig kontakta oss.  

Önskar du boka konferens, kickoff eller fest eller bröllop. Vi är nyfikna! Vad är du ute efter? Fyll i vår Förfrågan nedan så återkommer vi snart till dig.

Detaljbild restaurangen på Hotell Kristina

Text restaurang

Dags för middag på Hotell Kristina

PÅ GÅNG

 

  • 25-28 maj restaurangen öppen onsdag-lördag kväll. Titta förbi på snacks, lättare mat och dryck. Vi ber dig boka bord för middag!
  • Maj och juni = sommarkonferenser, golf- och weekendpaket samt en restaurang där ute och inne blir till ett. För vårens och sommarens menyer - läs mer här!
  • 10 juni firar vi skolavslutningen med en festlig lunch. Meny är på gång.
  • 11 juni Gårdsfest med Stens Änglar!!!! Save the date - mer info kommer! Arrangemanget startar kl 19.
  • Sommarhotell Kristina öppnar 27/6. Boende, restaurang, bar och uteservering 7 dagar i veckan! Läs mer här!
  • 2 augusti Bröllopspaket PRIDE och Bröllopsmiddag PRIDE 💕

 

Tips! Följ oss på Facebook och Instagram för att få reda på allt som erbjuds just nu.

KONFERENS

 

Möten är det bästa vi vet! Hos oss löser vi allt det praktiska runt er konferens och kommer gärna med tips på upplägg, så att ni kan fokusera på innehåll och syfte. Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö.

Våra 13 konferenslokaler passar både för ledningsgruppen som söker exklusiv avskildhet, för utbildningen som vill erbjuda möjlighet till full koncentration och för sällskapet som vill bjuda in till årets skönaste kick-off. Läs med om vårt koncept GÅRDSFEST här!

Boka en av våra aktiviteter för kul teambuilding och tipsa gänget om de möjligheter som finns att träna och koppla av under en vistelse på Kristina.

Läs mer om KONFERENS

Lunchkaffe på Gården
Förberedelser inför lunch på Hotell Kristina

RESTAURANG

Utsökta råvaror och smaksäkra kockar är receptet!

I vår trevliga restaurang med utsikt ner mot Mälaren serveras förstklassiga måltider. Vi är KRAV-certifierade. En stor del av den mat och dryck som serveras är ekologisk och närproducerad. Säsong och vilka råvaror som är bäst just den dag du besöker oss styr menyn. Hos oss får du alltid en måltidsupplevelse att minnas.

Lounge, bar, gården med sin uteservering och de tre matsalarna i restaurangen bjuder på variation och en skön miljö.

Läs mer...

Mingel på Kristinas gård

PAKET

Boka ett av Hotell Kristinas paket och njut av riktigt god mat och dryck i vår trevliga miljö. Promenera 250 m nerför stigen för ett besök i en av Sveriges mysigaste städer Sigtuna, som är helt fantastiskt året om! 

Välj att komma hit under en härlig weekend, välj vårt prisvärda Hotellpaket, utmana vännerna i padel eller boka vårens och sommarens bästa Golfpaket redan nu. 

Läs mer...

Kockarna på Hotell Kristina

OM OSS

Familjeägda Hotell Kristina grundades 1990 i tre Q-märkta byggnader, som i över femtio år inhyst den anrika internatskolan Sigtunaskolan. Restaurangen och allmänna utrymmen är nyrenoverade i modern funkisstil. Nu möts ni av vår spännande historia även inomhus.

Vår vision och affärsidé är att vi ska vara det färgstarka hotellet med personligt bemötande och ett högklassigt ekologiskt kök dit Du alltid längtar tillbaka. Vi månar om helheten och vill att du ska känna dig hemma och få positiv energi av att vistas i vår miljö.

Varmt välkommen till en riktigt härlig vistelse hos oss!