Hem

Varmt välkommen till Hotell Kristina!

Boka ditt nästa möte här !

Hotell Kristina
    Loading...

Hotell Kristina är nära!

Familjedrivna 4-stjärniga Hotell Kristina är nära!  Beläget i Sigtuna stad, endast femton minuter från Arlanda, mellan Stockholm och Uppsala! Sigtuna, Sveriges första stad, är lika strategiskt beläget idag som för 1000 år sedan, då de stora farlederna möttes här i Mälaren. Det är enkelt att ta sig till oss från hela landet, Europa och världen!


Utsikten över Mälaren är magnifik och Hotell Kristina är härligt inrett med mycket färg, form och designade möbler. Våra unika funkisbyggnader från 30-talet, bär på många minnen från tiden som den anrika internatskolan Sigtunaskolan, och är numera renoverade till en modern plats för såväl möten som avkoppling. 

Our Instagram

Passa på! Lördag 28 juli är vår sista grillkväll för sommaren! Då det råder eld/grillförbud i Stockholms och Uppsala län kommer vi att tillaga allt grillat i vårat kök!
Ring och boka bord på 08 592 580 00 eller mejla info@hotellkristina.se
Grillmiddagen serveras ifrån kl.18, pris 395kr/ pp, barn upp till 12 år 150kr/ barn
Varmt välkomna! ☀️😎Dom flesta av våra gäster kommer med bil, buss, tåg eller flyg. 
Men i veckan fick vi förfrågan om möjlighet att anlända med vattenskoter finns? Självklart! Vi ordnade båtplats i hamnen där ögonstenen fanns under bevakning hela natten 😊 
Dessa två härliga människor kom oss och avnjöt ett dygn i fantastiska Sigtuna. 
Varmt välkomna åter, och tack för bilden😎🌊☀️ (bilden är tagen på deras återresa till Uppsala) #spänstkulturhållbarhet #hotellkristina #sigtuna #bålliv #sigtunabåtklubb25 augusti är dags igen 🏃‍♀️🌊🏊🏼‍♀️☀️Visste ni att vi är med och arrangerar Sigtuna Swimrun för 4:e året. Med start, mål och varvning på vår innergård. En riktig folkfest! @sigtunaswimrun #spänstkulturhållbarhet #swimrun #sigtunaswimrun #sigtuna #hotellkristinaVår fantastiska kock JP står redo vid grillen 🔥☀️🍴🍺🍖🍗🥩 #grillkvällar #spänstkulturhållbarhet #hotellkristina #ekologiskt #artecoIgår hade vi ett besök utav kollegor i branschen som är i Sverige på studieresa.
Foodloopz var här och berättade hur vi på bästa sätt minskar matsvinnet!
Lotta Rahme inspirerade med att garva laxskinn. Det finns så fantastiskt mycket man kan göra med skinnet!
Vi själva bjöd på en välsmakad ”garbage” meny 😁 Där vi tagit tillvara på det mesta utav grönsakerna och proteinet, så lite som möjligt har gått till svinn! 
Fotbollen hann vi också med att se på storbild i våran lokal Teatern! 🇸🇪⚽️
#spänstkulturhållbarhet #braställe #sigtuna #arteco #minskamatsvinnet #foodloopz #lottarahme #iaccVi möts varje dag utav härliga och vänliga gäster ☀️ Imorse hade vi några gäster som avreste tidigt och istället lämnade denna fina lapp till oss, Tack snälla! 💕
#spänstkulturhållbarhet #braställe #arteco #sigtuna #hotellkristinaKvällens första drop-in tatuering! 🖊
#spänstkulturhållbarhet #braställe #sigtuna #tatuering #mikaelwargtattoostudioImorgon är det dags igen för fantastiska Samba St Olof att gå karneval ifrån lilla torget kl.17:45 upp till Hotell Kristina! 🎉💃🕺
Här serverar vi kalla drycker och goda poke bowls för endast 175kr/portion. 🍻Tatueraren Mikael Warg kommer vara på plats för drop-in tatueringar och ett gäng lokala graffitikonstnärer är på plats och målar på well-papp! Alla verk är till salu, så passa på att fynda! 
#spänstkulturhållbarhet #braställe #sigtuna #arteco #samba #sambastolof #trewell #selart #mikaelwargtattoostudio

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Nyhetsbrev


You are now subscribed