KONFERENS, HOTELL OCH RESTAURANG I SIGTUNA

 
Hotell Kristina ligger i tre vackra byggnader från 30-talet, som rymmer hotellrum, restaurang, lounge och bar med utsikt över Mälaren samt ljusa, trevliga konferenslokaler. Läget är perfekt - mitt emellan Stockholm och Uppsala bara 15 minuter från Arlanda!

Boka konferens hos oss och möts av professionellt och personligt värdskap, bra lokaler och en inramning som lockar till mingel och samtal. Vi driver en omtyckt restaurang i modern funkisstil där fokus ligger på högklassig, ekologisk mat och dryck. Här arrangerar vi med glädje årets viktigaste fest, företagets kickoff eller ert magiska bröllop. 

Välkommen till en inspirerande plats, alldeles lagom långt från storstaden!

 

2023 är laddat med en massa kul event, golfpaket och weekenderbjudanden! Snart är det dags för Soultrain Party 28/4, Riesling och Sparris-kväll eller weekend 5-6/5 och Mors Dags-lunch 28/5!

 

BOKA SOULTRAIN 28/4 HÄR!!!!

BOKA KRISTINA

 

Här nedan bokar du smidigt allt från Golf-, Padel- och Weekendpaket till en riktigt god middag eller ett av våra roliga event. Presentkorten är en uppskattad gåva. Hittar du inte tillgänglighet, ber vi dig kontakta oss.  

Önskar du boka konferens, sommarkickoff med företaget eller en privat fest eller bröllop? Vi är nyfikna! Vad är du ute efter? Fyll i vår Förfrågan så återkommer vi snart till dig.

Detaljbild restaurangen på Hotell Kristina

Text restaurang

Stora Gatan i Sigtuna

VÅR OCH SOMMAR I SIGTUNA

 

VÅR PÅ KRISTINA 5 maj-11 juni har vi öppet varje helg för Golf- och Weekendgäster samt för dig som vill besöka vår restaurang, bar och lounge. 

SOMMARHOTELL = öppet 7 dagar i veckan från 26/6-13/8. Boka gärna bord i restaurangen eller titta förbi på en räksmörgås och något läskande att dricka på vår soliga gård.

Tips! Följ oss på Facebook och Instagram för att få reda på allt som erbjuds just nu.

PÅ GÅNG VÅR

 

  • 28 april succén SOULTRAIN PARTY återkommer!!! 
  • 5 maj välkomnar vi till en exklusiv vårkväll med tema Riesling och sparris. Välj mellan RIESLING- OCH SPARRISWEEKEND eller RIESLING OCH SPARRISKVÄLL. Vinprovning samt 4-rätters middag inklusive ett vinpaket med viner från provningen väntar för kvällens 30 gäster.
  • 28 maj firar vi alla härliga mammor med en fin MORS DAGS-LUNCH då vi dukar fram en buffé med vårens smaker.
  • 5 maj-11 juni välkomnar vi golf- och weekendgäster samt dig som vill besöka vår restaurang varje helg. Titta förbi på en god drink med snacks, en ost- och charkbricka i solen ute på gården eller boka bord i vår trevliga restaurang för middag.
  • 16 juni Gårdsfest på Kristina - its paaaarty folks! STENS ÄNGLAR kommer tillbaka!!!
Gårdsfest på Hotell Kristina
Grupparbete på Kristina

KONFERENS SIGTUNA

 

Möten är det bästa vi vet! Hos oss löser vi allt det praktiska runt er konferens och kommer gärna med tips på upplägg, så att ni kan fokusera på innehåll och syfte. Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö. Läget är optimalt - nära Arlanda mitt emellan Stockholm och Uppsala - lagom långt från storstaden. Att boka en konferens i Sigtuna skapar extra värde för dig som gäst. Här är så mysigt året om!

Våra 13 KONFERENSLOKALER passar både för ledningsgruppen som söker exklusiv avskildhet, för utbildningen som vill erbjuda möjlighet till full koncentration och för dig som vill bjuda in till årets skönaste kick-off. 

Boka en av våra AKTIVITETER för kul och givande teambuilding och tipsa gänget om de möjligheter som finns till TRÄNING under en vistelse på Hotell Kristina.

Läs mer om KONFERENS

Restaurangen på Hotell Kristina i modern funkisstil

RESTAURANG

Utsökta råvaror och smaksäkra kockar är receptet!

I vår trevliga restaurang med utsikt ner mot Mälaren serveras förstklassiga måltider. Vi är KRAV-certifierade. En stor del av den mat och dryck som serveras är ekologisk och närproducerad. Säsong och vilka råvaror som är bäst just den dag du besöker oss styr menyn. Hos oss får du alltid en måltidsupplevelse att minnas.

Lounge, bar och de tre matsalarna i restaurangen bjuder på variation och en skön miljö.

Läs mer...

Koppla av på gården Hotell Kristina

PAKET

Boka ett av Hotell Kristinas paket och njut av riktigt god mat och dryck i vår trevliga miljö. Promenera 250 m nerför stigen för ett besök i en av Sveriges mysigaste städer Sigtuna, som är helt fantastisk året om. 

Välj att komma hit under en trevlig weekend, boka vårt prisvärda hotellpaket, tipsa vännerna om ett av våra spännande eventpaket eller boka säsongens härligaste golfpaket...för något att längta efter! 

Läs mer...

Kockarna på Hotell Kristina

OM OSS

Familjeägda Hotell Kristina grundades 1990 i tre Q-märkta byggnader, som i över femtio år inhyst den anrika internatskolan Sigtunaskolan. Restaurangen och allmänna utrymmen är nyrenoverade i modern funkisstil. Nu möts ni av vår spännande historia även inomhus.

Vår vision och affärsidé är att vi ska vara hotellet med personligt bemötande och värdskap, det perfekta läget och ett högklassigt ekologiskt kök dit Du alltid längtar tillbaka. Vi månar om helheten och vill att du ska känna dig hemma och få positiv energi av att vistas i vår miljö. 

Varmt välkommen till en riktigt härlig vistelse hos oss!