Hem

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Välkomna till Sigtuna i vinter. Foto Jon Buscall

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Välkomna till Hotell Kristina i Sigtuna

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Restaurangen på Hotell Kristina i Sigtuna

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Vinterns härliga desserter

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Dubbelrum med utsikt på Hotell Kristina i Sigtuna

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Vinterns mustiga varmrätt

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Mingla i Loungen på Hotell Kristina i Sigtuna

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Lounge Hotell Kristina

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Konferenslokal Teatern på Kristina i Sigtuna

Hotell, Restaurang och Konferens i Sigtuna

Dags för eftermiddagsfika på Kristina i Sigtuna

 

I mysiga Sigtuna stad, alldeles lagom långt från storstaden, ligger Hotell Kristina.

 

Tre vackra funkisbyggnader från 30-talet rymmer hotellrum, restaurang och bar med utsikt över Mälaren samt ljusa, trevliga konferenslokaler. Hos oss njuter du av högklassig mat och dryck, som till över 65 % är ekologisk.

Hit kommer du som önskar konferera eller tillbringa en weekend i en inspirerande miljö, med möjlighet till både spännande aktiviteter, padel, golf, teambuilding och skön avkoppling.

Vill du boka frukost, middag eller julbord i vår restaurang, logi och härliga paketupplevelser, julbords- eller padelpaket gör du det enklast direkt nedan under respektive kategori. 

Kontakta oss om ni önskar boka konferens, julbord med företaget, kickoff, fest eller middagar på 08-59258000 eller [email protected] Varmt välkomna!

CLUB UNDICI 26/11 Slutsålt!

Kristinas serverade julbord - klicka här för mer info!

Klicka här för Aktuell meny och öppettider Restaurang Kristina

 • Boka direkt här

Höstfeeling på Hotell Kristina

Om oss

Familjeägda Hotell Kristina grundades 1990 i tre Q-märkta byggnader, som i över femtio år inhyst den anrika internatskolan Sigtunaskolan. Vi driver idag en omtyckt restaurang där fokus ligger på högklassig, ekologisk mat och dryck och ett hotell dit både privata och företagsgäster kommer. Vår restaurang har genomgått en omfattande renovering 2021. Nu möts ni av funkis och vår historia i modern tappning även inomhus. 

Covid -19

Vi välkomnar dig som är frisk och kry och följer myndigheternas råd för din säkerhet. Med tre byggnader och tre matsalar har vi unika möjligheter till konferens i avskildhet för en konferensgrupp eller ett sällskap som önskar det. Här kan du läsa om hur vi jobbar med hänsyn till Covid-19


 Välkomna till vår nyrenoverade restaurang

På gång

Vi gillar att arrangera kul event, After Work och överraskande middagsupplevelser, men också att hänga på vad som händer här i Sigtuna och skapa trevliga paketerbjudanden, som du kan nyttja i samband med det. Aktuellt just nu:

Tips! Följ oss på Facebook och Instagram för att veta vad som händer just nu. Vi syns på nätet!


Boka Kristinas serverade julbord i vinter

Höst och vinter på Hotell Kristina

Nu njuter vi för fullt av en skön höst och vinter när du kan besöka oss för en bit mat i vår nyrenoverade restaurang, snacks med något gott att dricka i baren, boka rum med frukost eller en av våra paketupplevelser för att besöka Sveriges äldsta och enligt oss mysigaste stad Sigtuna under några dagar. 

Vi ser också fram emot att i december välkomna företag och privatgäster som vill fira in julen hos oss. Det kommer dofta glögg och nygriljerad skinka och bjudas på vårt makalöst fina serverade julbord veckorna före jul. Läs mer här...


Konferens i lokal Teatern på Hotell Kristina

Konferens och Kickoff

Hos oss landar ni i en inspirerande miljö, där ni kan fokusera fullt ut på syftet med ert möte. Vi kommer gärna med tips för att ni ska få ut allt ni önskar och lite till av era dagar här. 

 

"Ute är det nya inne" och hos oss kan du boka konferens med Padel, Frisbeegolf, Isskulptering, Mountainbikecykling, Teambuilding etc. Grupparbeta under en skön Walk-and-Talk och mingla med varm äppelmust eller vårt hemgjorda Glühwein på Gården framåt kvällen.

 

Tre hus och tre matsalar skapar unika möjligheter till konferens i avskildhet och med distansering för er som önskar det. Boka upp vår utrustning från Logitech för ett digitalt hybridmöte, med delar av gruppen med via länk. Läs mer om Konferens här... 

 

Skicka din konferensförfrågan 

 


Restaurang Kristina

Restaurang

Vår mysiga restaurang, bar och lounge ligger med härlig utsikt över Mälaren. Våren 2021 totalrenoverades restaurangen i modern funkisstil. Här serveras allt från morgonens generösa frukost till kvällens festliga middag. Alltid med högkvalitativa, ekologiska råvaror som bas och med stor kärlek för mat- och dryck som krydda. 

Miljön passar perfekt för din affärslunch, stämningsfull middag, julbord med företaget, informellt mingel & AW eller årets viktigaste fest.  Läs mer om vår Restaurang, hitta menyer mm här...


Fest och Bröllop på Hotell Kristina i Sigtuna

Fest och Bröllop

Vår trevliga restaurang och bar, vårt chambre separée, den härliga gården eller vår stora festlokal Teatern, är en perfekta platser för bröllopsfest, party, mingel, stämningsfull middag, skön underhållning och vild dans. Inget är omöjligt. Läs mer om Fest, Företagsfest, Kick Off och Bröllop här...


Dubbelrum med utsikt Hotell Kristina

Hotell

När du bor hos oss ingår alltid en generös ekologisk frukost, parkering, WiFi och kaffe/te i restaurangen. Strosa längs Mälaren, njut av en drink i baren, spela frisbeegolf i skogen nära hotellet och promenera 250 meter nerför stigen för ett besök i en av Sveriges mysigaste städer. Läs mer och boka rum här...


Restaurangen Hotell Kristina

Paket

Boka ett av Hotell Kristinas paket för en härlig totalupplevelse. Är du golfentusiast? Titta in på vårt Golfpaket med spel på Sigtuna GK - öppet april-oktober om vädret tillåter. Vill du njuta av riktigt god mat rekommenderar vi vårt Weekendpaket. Gillar du att svettas - boka vårt Padelpaket! Från början av december har vi tre helger med vårt suveräna serverade JulbordspaketLäs mer och boka här...

Pssst! Är ni ett större sällskap och inte hittar tillgänglighet direkt? Hör av dig så skapar vi ett specialarrangemang för er. Gäller även julbord!


Bada i Sigtuna Simhall granne med Hotell Kristina

Träning och Avkoppling

Hotell Kristina ligger bara 250 meters promenad från Sigtuna stad och Mälaren. Passa på att strosa i gränderna, besök fina butiker och shoppa årets julklappar. Som vår gäst har du rabatterade priser på entré till vår granne Sigtuna Simhall och till WE gym ca 10 minuters skön promenad och uppvärmning från hotellet. 

Under konferenssäsong bjuder vi även på morgonträning onsdagar och torsdagar. För dig som gillar att golfa ligger Sigtuna GK bara 3 km från oss och en mängd andra banor inom några mil. Vill du spela padel är nyöppnade WE Padel ett hett tips! Läs mer om Träning och avkoppling här...

 

Weekend JULBORD

Weekend JULBORD

Koppla av inför jul med en härlig vistelse i pittoreska Sigtuna stad. Vi har öppet 3-5/12, 10-12/12 och 17-19/12, så passa på att upptäcka ett julpyntat Sigtuna, shoppa i små, unika butiker och njut av miljön i och runt Hotell Kristina under ett dygn.

 • Logi & Frukost
 • Entré till Sigtuna Simhall
 • Piccolo mousserande
Golfpaket

Golfpaket

Golfsäsongen 2021 är fortfarande igång oktober ut. Varmt välkomna att boka ditt golfpaket hos oss! Hotell Kristinas generösa paket innehåller en härlig golfupplevelse med spel på Sigtuna Golfklubb (3km) alt Vassunda GK (10km). Koppla sedan av med After Golf i solen på vår gård eller i vår trevliga bar och lounge, kvällens 2-rätters middag och skönt boende hos oss på Hotell Kristina. Passa på att besöka pittoreska Sigtuna stad, ett stenkast från hotellet, för fin shopping och sight seeing.

 • Greenfee
 • Välkomstdrink
 • Ekologisk 2-rätters Middag
Golfpaket PLUS

Golfpaket PLUS

Golfsäsongen 2021 är igång för fullt oktober ut. Varmt välkomna att boka ditt golfpaket hos oss! Detta paket innehåller en greenfee på Sigtuna Golfklubb (3km) alt. Vassunda GK (10km), välkomstdrink med gourmetbricka, kvällens 3-rätters middag och logi med vår generösa, ekologiska frukost. Passa på att ta stigen ner till mysiga Sigtuna. Upptäck stadens unika små butiker, fina caféer, sevärdheter, småbåtshamn och strandpromenad.

 • Greenfee
 • Ekologisk 3-rätters Middag
 • Gourmetbricka
Weekendpaket med 3-rätters middag

Weekendpaket med 3-rätters middag

Unna er en weekend på Hotell Kristina och njut av en matupplevelse utöver det vanliga och ett besök i den lilla mysiga staden. Sigtuna erbjuder fin shopping i personliga butiker, historiska sevärdheter, trevliga caféer, småbåtshamn och en härlig strandpromenad längs Mälaren. I paketet ingår: Välkomstdryck med Gourmetbricka, kvällens 3-rätters middag, logi i sköna sängar och en generös ekologisk frukost. Träning och avkoppling enligt nedan, Parkering & WiFi ingår också.

 • Välkomstdrink
 • Gourmetbricka
 • Ekologisk 3-rätters Middag
Hotellpaket med middag

Hotellpaket med middag

Unna dig ett skönt dygn på Hotell Kristina och njut av en matupplevelse utöver det vanliga och ett besök i den lilla mysiga staden. Sigtuna erbjuder fin shopping i personliga butiker, historiska sevärdheter, trevliga caféer, småbåtshamn och en härlig strandpromenad längs Mälaren. I paketet ingår kvällens 2-rätters middag, som du i nästa steg av bokningen kan utöka till kvällens 3-rätters om du föredrar det, logi i sköna sängar och en generös ekologisk frukost.

 • Ekologisk 2-rätters Middag
 • Logi & Frukost
Padelpaket

Padelpaket

Boka ett härligt aktivt Padelpaket, som inkluderar högklassig mat och dryck samt ett besök i mysiga Sigtuna stad. Välj mellan att boka Bana för spel på egen hand eller Padel med PT, för att ta ditt spel till nya höjder. Vi samarbetar med WE, som har flera toppenfina anläggningar i kommunen. WE Padel Sigtuna (2 km från oss) öppnar för spel på utebana från 1 juli 2021 och spel inne från augusti 2021. WE Arlandastad (12 km från oss) har flera fina inomhusbanor du kan boka redan nu.

 • Ekologisk 2-rätters Middag
 • Välkomstdrink
Padelpaket PLUS

Padelpaket PLUS

Boka ett härligt aktivt Padelpaket PLUS, som inkluderar Gourmetbricka m dryck och kvällens 3-rätters middag. Välj mellan att boka Bana för spel på egen hand eller Padel med PT, för att ta ditt spel till nya höjder. Vi samarbetar med WE, som har flera toppenfina anläggningar i kommunen. WE Padel Sigtuna (2 km från oss) öppnar för spel på utebana från 1 juli 2021 och spel inne från augusti 2021. WE Arlandastad (12 km från oss) har flera fina inomhusbanor du kan boka redan nu

 • Ekologisk 3-rätters Middag
 • Gourmetbricka
 • Välkomstdrink

Nyhetsbrev

You are now subscribed