TEAMBUILDING OCH TÄVLING UTOMHUS

 

MOUSETRAP (samarbete)

Detta är en rolig aktivitet som utmanar deltagarnas förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Dessutom krävs det att lagen är kreativa, uppfinningsrika och kan arbeta under tidspress. Tillsammans skall alla grupper på tid bygga en avancerad råttfälla, som fungerar som ett domino och till slut fångar råttan. Mousetrap kan arrangeras både inom- och utomhus.

Tid: 1,5 timma Pris: 3200: -/ grupp, 4-6 personer per grupp (minimipris 7500: -)

 

MOUNTAINBIKE ELLER KAJAKTUR

Att komma ut i naturen och få koppla av tillsammans i Sigtunas vackra omgivningar, ger energi och skapar härlig gemenskap under en konferensdag. Det är blir ett härligt kul äventyr, som lämnar gruppen rik på nya upplevelser.
Tid: ca 1,5 timme Pris: Startavgift 3500: - + 650: -/person (6–50 pers)

 

ANNORLUNDA TIPSPROMENAD

Lagen börjar med en enklare aktivitet för att få spridning på grupperna. Sedan ger de sig ut på banan som består av tio olika frågor. Frågorna är av olika karaktär, allmänbildande, gissa vad/vem som är på bilden, klämma och känna på saker. Genom att komma på de första platserna i tävlingarna får man ett antal extra rätt. En kul aktivitet som passar alla.
Tid: 1,5 timma Pris: 350: -/person (minimipris 7500: -)

 

MÄSTARNAS MÄSTARE 2.0

I denna helt nya version av MM har PULS skapat en mycket rolig och annorlunda tävling. 5 grenar ska genomföras och alla har olika syften. Det är Koncentration, Focus, Psykisk uthållighet, Styrka och Självdisciplin. Tävlingen inleds med genomgång och peptalk innan allvaret sätter i gång. Allt avslutas med att vi räknar ihop resultaten och korar Mästarnas Mästare!
Tid: ca 2 timmar Pris: Startavgift 3500: - + 300: -/person 

 

420 SEKUNDER 

Tävlingen bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid ett antal stationer och under tidspress jobbar tillsammans för att lyckas bäst. Det lag som har samlat ihop flest poäng står som segrare. Deltagarna kommer att få använda hela sitt förråd av humor, intelligens och förmåga att planera samt testa sina gränser - fast mer mentalt än fysiskt. En härligt kul aktivitet som passar alla åldrar.
Tid: ca 1,5 timme Pris: Startavgift 3500: - + 325: -/person

 

LASERLERDUVESKYTTE

Miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av lerduveskytte i både dagsljus eller mörker. Ni använder riktiga hagelgevär som är modifierade med avancerad elektronik tillsammans med plastduvor. Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla. Eftersom det inte blir någon rekyl när man avfyrar geväret är denna aktivitet lämplig för alla.
Tid: 1 timma Pris: 595: -/pers (Minimum 7500: -)

 

iTEAMRIDDLE

En fartfylld tävling där vi pressar tekniken till oanade höjder. Roliga övningar, kluriga frågor, fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström. Ryggsäck, en Ipad, ett häfte, kartor mm används. Hög uppfinningsförmåga och smartness kommer att belönas där inget kan tas för givet på förhand! 
Tid: ca 1,5 timmar Pris: 3500: - +295: -/person

 

FREKVENZ

Detta är en aktivitet, där man måste våga lita på sina lagkamrater i såväl språk som kunskap. Via Walkie Talkie´s ska de olika lagdelarna dirigera varandra till olika kontroller. Vid varje kontroll finns något som kommer att behövas för att kunna slutföra uppgiften. Ett roligt äventyr där samarbete och en del kreativitet kommer att vara avgörande.
Tid: ca 1,5 timme Pris: 3000: - + 295: -/person

 

TEAMBUILDINGPROGRAM

Här ska deltagarna lära känna varandra, ha roligt, jobba tillsammans och skapa tankar kring teamarbete, som de sedan skall kunna överföra till dagligt arbete och organisation. Gruppen kommer att få olika praktiska och utmanande problem att lösa och för att klara av dem kommer det att krävas att de samarbetar på ett effektivt sätt. Varje övning kommer att följas upp med en feedbackstund. Vid vissa tillfällen kommer ni att återkoppla övningar till olika modeller om teamarbete. De modeller Aktivitetsteamet använder sig av är FIRO- cirkeln om hur en grupp utvecklas över tiden och GRIP- modellen om vilka faktorer som skapar ett fungerande team. Övningarna avslutas en summering av intryck och erfarenheter och hur de kan ta med sig dessa i framtiden och relatera dem till vardagssituationer.
Tid: 3 timmar Pris: 795: -/pers (Minimum 12500: -, 5-40 pers)