MAT OCH DRYCK

 

AFTER MEETING-MINGEL

Samlas till en avkopplande stund i baren, vid brasan eller ute på gården tillsammans med gruppen innan ni tar kväll och förbereder er för middag. Vi ställer fram en fin ost- och charkbricka, slår på skön musik och ni beställer det ni önskar dricka i baren eller förbeställer till hela gänget.
Pris: 200: -/pers för ost- och charkbricka. Dryck tillkommer.

 

SMAKRESAN    

Bjud din grupp på Hotell Kristinas roliga mat- och dryckesaktivitet som skön start på kvällen.

En härlig lagtävling där ni får spetsa smaklökarna och plocka fram kunskap ni kanske inte trodde fanns hos er själva och kollegorna. Samla ihop så många poäng som möjligt. Ni smakar, doftar och funderar fram svar på våra kluriga frågor. Samtalsämnet till middagen är klart.
Tid: 1,5 timme Pris: 3000: - + 350: -/pers Minimum: 6500: - Maxantal: 30 pers

För större grupper över 30 personer anpassas Smakresan och genomförs i stationsform. 
Tid: 1,5 timme Pris: 5000: - + 350: -/pers Minimum: 15500: - Från 30 personer->

 

DRYCKESPROVNING

Detta är en aktivitet som vi rekommenderar att ni startar kvällen med, när era smaksinnen är på topp. Välj mellan provning med tema ”SMAK”, som är ett lättsamt samtal kring kombinationen mat och vin eller en provning med tema ”BUBBEL”, då ni provsmakar allt från champagne till mousserande och får en massa bra information om det. Båda provningarna hålls av vår restaurangchef Martin. 
Tid: 1 timma Pris: 3000: - + 350: -/person Minimum: 6500: -

 

CHOKLADPROVNING

Fresta smaklökarna och kliv in i en annan värld! En upplevelse med njutningen i fokus. Ni får lära er hur man provar choklad, vad som skiljer bra choklad från dålig och lite om chokladens historia och dess växtförhållande. Sigtunas duktige chokladier Ronny från RC Chocolat håller i provningen. 
Tid: 45 minuter (+15 minuters promenad till RC om ni är en mindre grupp och vill ha provningen där)
Pris vänligen be om offert!