MAT OCH DRYCK

 

AFTER MEETING-MINGEL

Samlas till en avkopplande stund i baren, vid brasan eller ute på gården tillsammans med gruppen innan ni tar kväll och förbereder er för middag. Vi ställer fram en fin ost- och charkbricka, slår på skön musik och ni beställer det ni önskar dricka i baren eller förbeställer till hela gänget.
Pris: 200: -/pers för ost- och charkbricka. Dryck tillkommer.

 

SMAKRESAN    

Bjud din grupp på Hotell Kristinas roliga mat- och dryckesaktivitet som skön start på kvällen.

En härlig lagtävling där ni får spetsa smaklökarna och plocka fram kunskap ni kanske inte trodde fanns hos er själva och kollegorna. Samla ihop så många poäng som möjligt. Ni smakar, doftar och funderar fram svar på våra kluriga frågor. Samtalsämnet till middagen är klart.
Tid: 1,5 timme Pris: 3000: - + 350: -/pers Minimum: 6500: - Maxantal: 30 pers

För större grupper över 30 personer anpassas Smakresan och genomförs i stationsform. 
Tid: 1,5 timme Pris: 5000: - + 350: -/pers Minimum: 15500: - Från 30 personer->

 

DRYCKESPROVNING

Detta är en aktivitet som vi rekommenderar att ni startar kvällen med, när era smaksinnen är på topp. Välj mellan provning med tema ”SMAK”, som är ett lättsamt samtal kring kombinationen mat och vin eller en provning med tema ”BUBBEL”, då ni provsmakar allt från champagne till mousserande och får en massa bra information om det. 
Tid: 1 timma Pris: enligt offert!

 

GINPROVNING

First Gin Distillery från Sigtuna har sedan 2020 småskalig tillverkning av ekologiskt gin av högsta kvalitet. Låt gänget från First Gin inviga er i historien bakom gin som dryck, hur man jobbar med tillverkningen och vad gin egentligen är. Samtidigt provsmakar ni fyra sorters gin, varav några är destilleriets egna sorter. Är ni ett mindre sällskap öppnar de gärna upp destilleriet ute på Wenngarn och håller provningen där vid önskemål. Annars hålls provningen på hotellet i vår trevliga restaurang.
Tid: 1 timma Pris: 375: -/person Minimum: 1875: -

First Gin Distillery Sigtuna