Konferenslokal Teatern på Hotell Kristina

TEATERN 20-130 P

UNIK

Boka vår största konferenslokal Teatern och få lyxen att ha en hel byggnad för er själva. Denna läckra funkisbyggnad är från 30-talet och har renoverats till en modern mötesplats, där vi bevarat och förstärkt den unika miljön.

Vid konferens i Teatern disponerar ni hela huset med en trevlig foajé, ert eget café och ett utrymme vi kallar "Balkongen". Här har ni flera fina platser för mingel, grupparbeten, visning av era produkter, poster-utställning eller bara skön avkoppling i pausar - ert program och syfte med konferensen styr. Här kan ni både ha en informativ konferens med föredrag och ett interaktivt möte med möblering i till exempel öar eller ubord. WiFi, dataprojektor, två headsets och en trådlös handmick, hörslinga, Whiteboard, Blädderblock, block och pennor samt frukt, vatten och godis ingår. 

Tips! Hos oss har ni en unik möjlighet att ha exklusivitet även för den stora gruppen. Passa på att hyra alla våra 63 rum och ha restaurangen för er själva kvällstid. Lyxigt! 

På kvällarna byter Teatern ibland skepnad. Då kör vi årets härligaste party, ditt företags kick-off eller er julavslutning med tal, DJ, show, band mm här. Teatern är perfekt för party från ca 80 upp till 200 gäster. Vi skickar gärna en offert.

Festlokal Teatern

Välkommen till oss för en visning!

FAKTA
  • Storlek: 200 kvm (lokal för 20-130 pers)
  • Öar: 60 - 64 p
  • U-bord: 40 p
  • Skolsittning: 80 p
  • Biosittning: 130 p

Konferenslokal Teatern i ubordssittning

Teatern i möblering öar

Allmänna utrymmen Balkongen vid Teatern

Hotell Kristinas tre byggnader