TEAMBUILDING OCH AKTIVITET INOMHUS

 

Är du ute efter Teambuilding, en kul tävling eller en härlig mat- och dryckesaktivitet? Vi har en mängd trevliga förslag.

 

MOUSETRAP (samarbete)

Detta är en rolig aktivitet som utmanar deltagarnas förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Dessutom krävs det att lagen är kreativa, uppfinningsrika och kan arbeta under tidspress. Tillsammans skall alla grupper på tid bygga en avancerad råttfälla, som fungerar som ett domino och till slut fångar råttan. Mousetrap kan arrangeras både inom- och utomhus.

Tid: 1,5 timma Pris: 3200: -/ grupp, 4-6 personer per grupp (minimipris 7500: -)

 

VERNISSAGEMÅLNING

En aktivitet som passar både stora och små grupper och kan utföras såväl ute som inne. I grupper om 3-5 p målar ni tavlor efter tema med hjälp av Roger Fällman, som är en etablerad konstnär. Tavlor som ni sedan kan pryda kontoret med! I priset ingår oljemålningsfärger, paletter, penslar m.m. 
Tid: ca 1-2 timmar Pris: 1350: - per duk/grupp, Minimidebitering 4050: - 

 

NERVER AV STÅL

En rolig och utmanande tävling som alla kan vara med på. Gruppen delas i lag och sen tävlar lagmedlemmarna mot de andra i olika utmaningar under tidspress. Laget väljer tillsammans ut vem som tävlar i respektive moment, beroende av vem som själv vill och vilka färdigheter man har. Totalt genomförs 12 kluriga utmaningar under mycket stoj.
Tid: ca 1,5 timme Pris: Startavgift 3500: - + 300: -/person

 

HEMLIGA LÅDAN

Detta är en lättsam och klurig aktivitet för gruppen som vill utmanas intellektuellt likväl som tillfredsställa sina tävlingslustar. Målet med tävlingen är att lösa så många problem som möjligt från den ”Hemliga lådan”. Deltagarna kommer att utmana sitt smak- och luktsinne, likväl som sin intelligens och kreativitet.
Tid: ca 1,5 timme Pris: Startavgift 3500: - + 250: -/person
 

SJÖNÖD (renodlad teambuilding)                              

I olika sekvenser och olika gruppkonstellationer skall gruppen lösa ett problem där de befinner sig i en fingerad sjönödsituation. De kommer handgripligen att få välja ut och prioritera olika föremål som de behöver för sin överlevnad. Övningen är en mycket bra introduktion till en vidare diskussion om beslutsfattande, rollfördelning, kommunikation, målsättning och samarbete. Övningen följs alltid upp med en feedback där vi ser hur gruppen valde att lösa uppgiften och vilka erfarenheter de kan dra av sitt agerande. Övningen fungerar både inomhus och utomhus.

Tid: 1 timma Pris: 350: -/pers (minimipris 7500: -)

 

PopYourTeam-QUIZET 

En härlig lagtävling, som i formatet påminner om tv-programmet "Så ska det låta". Quizet leds av en erfaren programledare i en Popup-Studio.

Aktiviteten erbjuder något för alla. Tävlingen går ut på att få flest poäng genom att tex. komma på vilka låtar som spelas och vilken artist som gjort låten. Man får även chansen att utmana sig själv på karaokescenen med en sång, eller ett dansnummet, för att plocka goa bonuspoäng till laget för en vinst i Sveriges roligaste musikquiz. 

Tid: 1 timma Pris: 2990: - + 290: -/person

 

AFTER WORK

Aktiviteten After Work passar perfekt efter en lång konferensdag, som en rolig uppladdning inför kvällen. Det är en lagtävling där olika talanger och kunskap testas. En frågesport där en massa andra utmaningar har smugit sig in. Här utlovas mycket skratt, spontana infall och klurigheter.
Tid: 1 timma Pris 495: -/person (minimipris 7500: -)

 

SMAKRESAN    

Bjud din grupp på Hotell Kristinas roliga mat- och dryckesaktivitet som skön start på kvällen.

En härlig lagtävling där ni får spetsa smaklökarna och plocka fram kunskap ni kanske inte trodde fanns hos er själva och kollegorna. Samla ihop så många poäng som möjligt. Ni smakar, doftar och funderar fram svar på våra kluriga frågor. Samtalsämnet till middagen är klart.
Tid: 1,5 timme Pris: 3000: - + 350: -/pers Minimum: 6500: - Maxantal: 30 pers

För större grupper över 30 personer anpassas Smakresan och genomförs i stationsform. 
Tid: 1,5 timme Pris: 5000: - + 350: -/pers Minimum: 15500: - Från 30 personer->

 

HOCKEYKVÄLL

Vi lovar att denna bordshockey turnering kommer att bli en riktigt prestigefylld tävling, med massor av skratt och spänning. Varje lag (4-6 pers) kommer att utrustas med en kaptenströja som sedan skall bäras av den spelare som just då står vid spakarna. Lika viktigt som hur flinka i fingrarna ni är så måste ni se till att hejarklacken stöttar er ända in i plexiglaset.

Ni spelar i turneringsform med gruppspel där alla möter alla innan allting avgörs i en final.
Tid: 1,5 timme Pris 250: -/person (minimipris 5500: -)