SOUL TRAIN PARTY 28/4!

 

Äntligen!!! Nu kör vi Sveriges mest populära partykväll här i Sigtuna på Kristina igen!!! 

Välj mellan att starta kvällen med den perfekta uppladdningen i form av 2-rätters middag i vår omtyckta restaurang eller att komma direkt till insläppet för fyra timmars SOUL TRAIN-party i vår festlokal Teatern. 

Vi serverar en 2-rätters Soul Train-middag i restaurangen med start kl 17.00. Den perfekta uppladdningen inför kvällen! Dryck beställer ni på plats och är ni sugna på en fördrink håller vi baren öppen från kl 16. Kvällens menyn kommer att vara komponerad av kockarna på Kristina och vi utlovad mat gjord på högklassiga råvaror med härliga smaker. 

Soul Train Party är en klubb för alla som älskar den bästa dansmusiken från Aretha till Avicii. Här dansar vi och hyllar livet sedan starten 2010. Över en miljon besökare har deltagit på våra 500+ event, 25 kryssningar mm. Nu kommer Soul Train Special Party till Sigtuna och Hotell Kristina, för en unik kväll den 14 Oktober. You Never Dance Alone!!!!

Pris Middagspaket m entrébiljett till SOUL TRAIN-party: 745 kr

Pris Entrébiljett SOUL TRAIN-party kl 19-23: 350 kr
Åldersgräns 30 år!

 

Vänligen medtag utdragen bokningsbekräftelse som entrébiljett! Biljetten betalas ej tillbaka, men kan överlåtas till annan person om du inte kan komma själv. Vänligen meddela oss namnändring på [email protected]