PÅ GÅNG

 

 

  • Med start den 25 november serveras KRISTINAS KLASSISKA JULBORD torsdag till lördag kväll. Ni startar med glögg ute på gården. Slå er ner så serverar vi kökets sillar med tillbehör. Sedan tar ni för er från buffén med allt från kött- och fiskdelikatesser till fina smårätter och julens goda varmrätter, som hemtrillade köttbullar och Janssons. Avsluta med ostar, desserter och gotter...för något att längta efter!  Läs mer och boka här!
  • JULINSPIRERAD AFFÄRSLUNCH serveras traditionsenligt när det närmar sig julTre små rätter – sill, lax och kockens val, dagens vintriga varmrätt samt kaffe/te med julgotter ingår. Bokas här!

 

  • 13 januari har vi AW på gång - drop-in för lättsam mat, goda drycker och skön stämning.
  • 11 februari Legendariska dansbandet STREAPLERS spelar på Kristina!!! Välj mellan Entrébiljett, Middagspaket eller ett härligt Dansbandsweekendpaket. Läs mer!
  • 14 februari erbjuder vi ALLA HJÄRTANS DAGS-MIDDAG ❤️
  • 28 april succén SOULTRAIN PARTY återkommer!!! Biljettsläpp 1 mars!
  • 5 maj - nu är det vår och det vill vi fira med en exklusiv RIESLING- OCH SPARRISKVÄLL. Vinprovning samt 4-rätters middag inklusive ett vinpaket med viner från provningen väntar för kvällens 30 gäster. 
  • 5 maj-11 juni välkomnar vi golf- och weekendgäster samt dig som vill besöka vår restaurang varje helg. Titta förbi på en god drink med snacks, en ost- och charkbricka i solen ute på gården eller boka bord i vår trevliga restaurang för middag.
  • 16 juni GÅRDSFEST på Kristina - its paaaarty folks! Stens Änglar kommer tillbaka!!!

 

För Event och Middagar utan boende läs mer och boka HÄR!

Tips! Följ oss på Facebook och Instagram för att få reda på allt som erbjuds just nu.

Dansa till Streaplers på Hotell Kristina
DANS TILL STREAPLERS

Danssugen?! Välkomna till oss den 11 februari för en underbar vinterkväll med god mat och dryck samt dans till legendariska dansbandet Streaplers. Välj mellan att boka Entrébiljett till vår Dansbandskväll, Middagspaket eller en härlig Dansbandsweekend. 

Läs mer och boka här - PAKET alternativt ENTRÉ eller MIDDAGSPAKET

Soul Train Special Party
SOUL TRAIN PARTY 28/4
Biljetter släpps kl 10.00 den 1 mars 2023!!!

Soul Train Party är en klubb för alla som älskar den bästa dansmusiken från Aretha till Avicii. Här dansar vi och hyllar livet sedan starten 2010. Över en miljon besökare har deltagit på våra 500+ event, 25 kryssningar mm. Nu kommer Soul Train Special Party åter till Sigtuna och Hotell Kristina, för en unik kväll den 28 april. LÄS MER HÄR!

You Never Dance Alone!!!

Bjud in till Julbord på Hotell Kristina i Sigtuna
KRISTINAS JULBORD

När Mälaren är täckt av is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, lägger vi in sillar, trillar köttbullar och serverar vårt populära klassiska julbord. Upplägget hos oss är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta.

Läs mer här!

 

AKTUELLA PAKET