MAGISK PLATS FÖR BRÖLLOP

 

Hotell Kristina med sin trevliga restaurang, bar och lounge, gård och stora festlokal Teatern, är en fantastisk plats för det personliga bröllopet. Inget omöjlig en dag som denna!

 

Vi erbjuder er ett härligt Bröllopspaket, som inkluderar allt man kan önska och lite till. Till Hotell Kristina kommer brudparet som vill ha personlig service för sig och sitt sällskap, högklassig ekologisk mat och dryck, familjär stämning och en plats som skapad för party!

I Sigtuna stad kommer ni hitta en mängd vackra platser att vigas på. Sigtuna Rådhus, Mariakyrkan eller ert utvalda favoritställe nere vid Mälaren är några bra förslag? Eller så väljer ni att gifta er på vår gård, med utsikt ner mot Mälaren och omgivande grönska.

Välj att boka på övernattning för en riktigt mysig helhetsupplevelse, där gästerna samlas för informellt mingel både före och efter själva festen. 

 

Vi ser fram emot att höra av er för att visa runt, prata igenom era önskemål och förväntningar och skicka ett förslag baserat på det.

 

Blommor från Vextmakeriet till din bröllopsfest
 

Bröllopsfest på Hotell Kristina i Sigtuna

 

Skål för brudparet på gården Hotell Kristina

 

Bröllop på Hotell Kristina i Sigtuna

 

Dags för fest på Hotell Kristina

Kristina är som gjort för fest!!!

Vi är med glädje platsen där ni firar stort, med företag eller familj och vänner. Vi är också platsen för dig som vill gå "all-in" och bjuda in till årets häftigaste party! Vad ha du för drömmar och idéer. Hör av dig så kommer vi med en offert baserad på det! 

Läs mer om RESTAURANG

Fördrink på Hotell Kristina

Vi älskar att arrangera kul event och middagsupplevelser utöver det vanliga och har alltid något kul på gång. Under 2022 arrangeras exempelvis Piemontekväll, Weekend LOVE, PÅSK på Kristina, Weekend Valborg med tema ELD, Gårdsfest, Soultrain party etc.

Läs mer om PÅ GÅNG

Dagens affärslunch på Kristina

Hotell Kristinas restaurang och kök är KRAV-certifierat. Det betyder att en stor del av de livsmedel och drycker vi serverar är KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta. Säsongens finaste råvaror är grunden till den meny vi serverar - kom till oss och njut av hållbara måltider!

Läs mer om HÅLLBARHET