MÖTEN ÄR DET BÄSTA VI VET

 

Hos oss löser vi allt det praktiska runt er konferens och kommer gärna med råd och tips på upplägg, så att ni kan koncentrera er fullt ut på innehållet.

Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö. Vi bemöter dig och ditt sällskap professionellt, generöst och personligt. Hela er vistelse hos oss anpassas efter det syfte ni har med konferensen. 

Här kan du läsa om hur vi jobbar med hänsyn till Covid -19

 

  SKICKA FÖRFRÅGAN
​​​​
Välkomstfika på Hotell Kristina

TRE HUS, TRETTON LOKALER OCH TRE MATSALAR

 

Våra fina lokaler är både flexibla och praktiska. Boka ett mötesrum i huvudbyggnaden, nära både grupprum, restaurang och en avkopplande kopp kaffe på gården. Eller välj vår mysiga takvåning Ateljén eller stora vackra lokal Teatern, om du vill arbeta helt ostört med din grupp. 

Hotell Kristina har 63 rum och 13 lokaler för upp till 130 gäster.

Läs mer om våra KONFERENSLOKALER

TRÄNING, AVKOPPLING OCH TEAMBUILDING

 

Börja dagen med motion och bli ännu mer fokuserad. Eller välj att varva ner inför kvällen med allt från en skön simtur eller löprunda till en mysig promenad mellan skyltfönstren nere i Sigtuna. Hos oss finns mängder av sköna möjligheter till att TRÄNA OCH KOPPLA AV på egen hand eller tillsammans med kollegorna. Enjoy!

Det informella mötet är otroligt viktigt för att skapa givande och kreativa dagar hos oss. Varför inte boka en peppande aktivitet?!

Läs mer om våra AKTIVITETER

Vinprovning på Hotell Kristina
Gården på Hotell Kristina

GÅRDSFEST

 

På Hotell Kristina älskar vi att arrangera fester och kickoffs med känsla! Vi erbjuder en kombination av partyfeeling och högklassig mat och dryck, som sätter den skönt avslappnade stämning många är ute efter. Vårt koncept GÅRDSFEST innehåller aktivitet, mingel, mat och dans.

Bjud in till med mingel med bubbel och aktiviteten Garden Party. Därefter blir det middag direkt från grillen, som avslutas med en jordgubbsdessert fylld av sommarsmaker. Kvällen fortsätter på dansgolvet då vi hyr in "DJ med jukebox" till er och håller bar och lounge öppen. Varför inte vickning framåt natten?

Kontakta oss för en offert helt anpassad efter era önskemål via telefon 08-592 580 00 eller förfrågan - klicka här!

SÅ MYCKET MER ÄN EN HELPENSION

 

  • Välkomstkaffe med smörgåsar
  • Affärslunch med hembakt bröd, vatten, kaffe och godsak
  • Eftermiddagskaffe med sött & salt – alltid med nyttiga alternativ
  • Middag skapad av säsongens finaste ekologiska råvaror 
  • Logi med generös KRAV-märkt frukost 

Fri parkering, WiFi, tillgång till kaffe/te i allmänna utrymmen samt fina träningsmöjligheter, ingår för dig som bokar ett av våra helpensionspaket.

Läs mer om RESTAURANG

Utsikt från restaurangen mot Mälaren
Digital konferens hybridmöte

DIGITALA MÖTEN

 

Har inte alla möjlighet att delta på plats, finns flera lösningar. För konferenser upp till 15 personer rekommenderar vi er att boka vår Logitech-utrustning. För större sällskap löser vi det allra mesta med hjälp av samarbetspartners inom konferensteknik.

Meddela oss i god tid före er vistelse så löser vi ert hybridmöte.

Läs mer om DIGITALA MÖTEN