Hem

Konferens på Hotell Kristina

Konferens

Jobba i loungen!

Jobb i loungen

Fin utsikt

från våra lokaler!

Utsikt

Morgonträning!

Varje onsdag morgon kör vår ägare Andreas military training med gästerna.

Military training

Boka konferens hos oss!

Vi älskar möten! Vi ser vi till att allt runt omkring fungerar så att du kan fokusera fullt på  innehållet av ditt möte. När du bokar hos oss frågar vi alltid efter syftet med konferensen, detta för att du ska få just den lokalen och den servicen som passar bäst för just ditt möte. I vårt helpensionspris ingår alltid: ankomstkaffe med hembakat bröd, härlig lunchbuffé med soppa, stort salladsbord, mellanrätt, varmrätt, kaffe och hemlagade sötsaker, eftermiddagskaffe med goda bakverk, frukt, nötter, ost, kex och smothie, 3-rätters serverad middag, logi och generös frukostbuffé. Vi är väldigt stolta över att mer än 50% av det du äter och dricker hos oss är KRAV-märkt och ekologiskt! Vi är det enda konferenshotellet i Storstockholm som har så stor andel ekologiskt! Ring eller maila till Anna eller Johanna så lämnar vi en fin offert på ditt möte. 08-592 580 03 eller [email protected]  Välkommen!Svenska Möten - utvalda konferensanläggningarSvenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.Att Hotell Kristina är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.Hotell Kristina äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se 

  • Konferens

Aktiviteter

Spänstiga möten! Börja dagen med motion och bli ännu mer fokuserad på ditt möte! Vi erbjuder följande morgonträning: Onsdag: Andreas, en av hotellets ägare, kör Military Training med våra gäster klockan 06.30. Superkul och jobbigt! Torsdag: Andreas springer med gästerna och guidar samtidigt i Sigtuna stad, klockan 06.30! Fredag: Vi föreslår ett träningspass på SATS eller WE. Precis bakom Hotell Kristina finns även en hinderbana, utegym och frisbeegolfbana. Frisbees lånar du av oss. Efter motion och ett skönt bastubad i vår relaxavdelning smakar frukosten ännu bättre och du blir ännu mer fokuserad på dagens möte! Så glöm inte joggingskorna! Och du, det kostar inte något extra! Träning övriga tider:  Vi samarbetar med SATS gym som ligger ett stenkast från hotellet, och vi bjuder våra konferensgäster på entrén. Vill du gå några steg till kommer du till WE, Sigtunas nyaste och fräschaste gym, våra gäster betalar 75 kr/träningstillfälle. På hotellet finns följande: Bastu, cyklar för utlåning, piano, stavgång, sällskapsspel, kubb, boule, jätteplockepinn och brännboll. I vår närhet finns även ett flertal golfbanor, vi samarbetar bland annat med anrika Sigtuna Golf och Arlandastads GK som även erbjuder elbelyst kvällsgolf, minigolf, promenader längs Mälaren, bibliotek, biograf, shopping på Stora Gatan,  vacker strandpromenad, bad i Mälaren och mycket mera. Självkart gör vi allt för att trevliga minnen ska följa med er hem, kika gärna in på våra aktiviteter som bör bokas in 2 veckor i förväg. Vi samarbetar även med aktivitetsbolaget PULS! Klicka här för vår aktivitetslista! En trevlig konferensaktivitet före middagen är vår populära "Smakresan", en gourmetresa i mat och dryck. Hör av dig så berättar vi mer!

  • Konferens

Mötesmodell

Vår spänstiga mötesmodell! Börja mötet i något av våra kreativa mötesrum diskutera och bestäm gemensamt vilken fråga/problem som ska lösas. Sedan ger sig hela gruppen ut i naturen till ett lämpligt ställe (vi har fina alternativ), utifrån denna plats joggar eller promenerar man och fokuserar på frågeställningen. Efter cirka 1 timme återsamlas gruppen och hittar tillsammans en lösning på frågeställningen. Ett väldigt kreativt och hälsosamt sätt att lösa ett specifikt problem. Passar för grupper från 2 - 15 personer och tar ca 2 - 3 timmar. För mer information om mötesmodeller klicka in på Svenska Möten . Behöver du hjälp med deltagarhantering och registreringssystem? Vi erbjuder Svenska Mötens tjänst Conference Manager. Med Conference Manager följer du dina deltagare under hela arrangemagnet, från inbjudan, via egen webbsida med en smidig anmälan och hantering på plats till betalning.  

  • Mötesmodell

Nyhetsbrev


You are now subscribed