MÖTEN ÄR DET BÄSTA VI VET

 

I mysiga Sigtuna stad, mitt emellan Stockholm och Uppsala, bara 15 minuter från Arlanda - det är inte konstigt att både vi och våra gäster är nöjda med läget! Vackra Q-märkta byggnader behagligt inredda med inspiration från funkisstilen och med en naturskön omgivning, som skapar lugn och gör att ni snabbt landar och kan fokusera. Hos oss löser vi allt det praktiska runt er konferens och kommer gärna med råd och tips på upplägg, så att ni kan koncentrera er fullt ut på innehållet.

Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö. Vi bemöter dig och ditt sällskap professionellt, generöst och personligt. Hela er vistelse hos oss anpassas efter det syfte ni har med konferensen. 

Här kan du läsa om hur vi jobbar med hänsyn till Covid -19

 

  SKICKA FÖRFRÅGAN
​​​​
Konferenslokal Teatern på Hotell Kristina (teaser)

TRE HUS, TRETTON LOKALER OCH TRE MATSALAR

 

Våra fina lokaler är både flexibla och praktiska. Boka ett mötesrum i huvudbyggnaden, nära både grupprum, restaurang och en avkopplande kopp kaffe på gården. Eller välj vår mysiga takvåning Ateljén eller stora vackra lokal Teatern, om du vill arbeta helt ostört med din grupp. 

Hotell Kristina har 63 rum och 13 lokaler för upp till 130 gäster.

Läs mer om våra KONFERENSLOKALER

TRÄNING OCH TEAMBUILDING

 

Börja dagen med motion och bli ännu mer fokuserad. Eller välj att varva ner inför kvällen med allt från en skön simtur eller löprunda till en mysig promenad mellan skyltfönstren nere i Sigtuna. Hos oss finns mängder av sköna möjligheter till att TRÄNA OCH KOPPLA AV på egen hand eller tillsammans med kollegorna. Enjoy!

Det informella mötet är otroligt viktigt för att skapa givande och kreativa dagar hos oss. Varför inte boka en peppande aktivitet?!

Läs mer om våra AKTIVITETER

Morgonträning med hotellets konferensgäster
Sigtuna Rådhus på vintern

KRISTINAS JULBORD

 

När Mälaren är täckt av is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, lägger vi in sillar, trillar köttbullar och serverar vårt populära klassiska julbord. Upplägget hos oss är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta.

För dig som bokar konferens ingår julbord istället för 3-rätters middag torsdag-lördag från den 25/11. Önskar ni komma en annan kväll? Tveka inte att kontakt oss! Önskas aktivitet eller underhållning med jultema har vi många kul förslag. 

LÄS MER OCH SKICKA FÖRFRÅGAN HÄR!

 

SÅ MYCKET MER ÄN EN HELPENSION

 

  • Välkomstkaffe med smörgåsar
  • Affärslunch med hembakt bröd, vatten, kaffe och godsak
  • Eftermiddagskaffe med sött & salt – alltid med nyttiga alternativ
  • Middag skapad av säsongens finaste ekologiska råvaror 
  • Logi med generös KRAV-märkt frukost 

Fri parkering, WiFi, tillgång till kaffe/te i allmänna utrymmen samt fina träningsmöjligheter, ingår för dig som bokar ett av våra helpensionspaket.

Läs mer om RESTAURANG

Utsikt från restaurangen mot Mälaren
Digital konferens hybridmöte

DIGITALA MÖTEN

 

Har inte alla möjlighet att delta på plats, finns flera lösningar. För konferenser upp till 15 personer rekommenderar vi er att boka vår Logitech-utrustning. För större sällskap löser vi det allra mesta med hjälp av samarbetspartners inom konferensteknik.

Meddela oss i god tid före er vistelse så löser vi ert hybridmöte.

Läs mer om DIGITALA MÖTEN