JULBORD PÅ KRISTINA 

 

När Mälaren är täckt av is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, lägger vi in sillar, trillar köttbullar och serverar vårt populära klassiska julbord. Upplägget hos oss är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta.

Vi serverar julbord torsdag-lördag kväll med start den 25 november och har öppet för julbordsweekend 25-27/11, 2-4/12, 9-11/12 samt 16-18/12, så passa på att upptäcka ett julpyntat Sigtuna, shoppa i små, unika butiker och njut av miljön i och runt Hotell Kristina under ett dygn. 

🎄 Vi tar emot er på gården med värmande glögg

🎄 Hotell Kristinas Julbord: 

Välkomna till bords! Ni börjar med att njuta av våra hemgjorda sillar med tillbehör - detta kommer att serveras till bords. Därefter plockar ni till er från buffén och vi föreslår ett varv till de goda fiskrätterna, de vegetariska smårätterna och vilt-och köttdelikatesser. Julens varmrätter är i år traditionella med fina möjligheter att hitta även dina vegetariska favoriter. Avsluta med julens ostar och vårt dessert- och gottebord. Ljuvliga smaker av saffran, choklad och citrus avslutar er kväll hos oss. 

MENY JULBORD PÅ HOTELL KRISTINA

 

Pris Kristinas klassiska julbord: 795 kr/person (Barn 2-12 år 325 kr) Vi tipsar om att boka online för bästa pris; 745 kr för vuxna och 295 kr för barn.

BOKA JULBORD HÄR!

 

För dig som vill övernatta - välj vår mysiga Julbordsweekend!

I paketet ingår välkomstpiccolo med mousserande vin på rummet, värmande glögg på Gården, Kristinas klassiska julbord samt logi och vår generösa ekologiska frukostbuffé. Meddela oss om du önskar alkoholfria alternativ. Dryck till julbordet tillkommer.

Pris Julbordsweekend: 1595 kr per person (för barn 2-12 år i extrabädd är priset 650 kr)

BOKA WEEKEND HÄR!

 

För dig som bokar konferens ingår julbord ovanstående kvällar. Är ni ett större sällskap som önskar komma en annan kväll tittar vi gärna på det och kommer med en fin offert. Önskas aktivitet eller underhållning med jultema har vi många kul förslag! 

SKICKA FÖRFRÅGAN OM JULBORDSKONFERENS ELLER JULFEST HÄR!

 

Tips! Passa på att besöka populära Sigtuna Julmarknad på söndagar kl 11.00-16.00.

Passa på att besöka populära Sigtuna Julmarknad på söndagar kl 11.00-16.00