Hem

En naturskön hotellvistelse i Sigtuna

Bekväma rum på Hotell Kristina

Njut av vår ekologiska frukostbuffé

Ekologisk frukostbuffé

Ett varmt mottagande

Personlig service med personal som gör det lilla extra för att din hotellupplevelse ska bli så bra som möjlig

Hos oss sover du riktigt gott! Hotell Kristina har 62 fina hotellrum varav nästan hälften är dubbelrum, i tre unika funkisbyggnader (f.d. Sigtunaskolan). Läget är lugnt och skönt med Sigtunas pittoreska stadskärna ett stenkast bort.

För dig som gäst ingår alltid fri parkering, WiFi, möjlighet att gymma på SATS till fri kostnad, fribiljett till vår sköna granne Sigtuna Simhall, en avkopplande kopp kaffe... eller två ... och en riktigt fin ekologisk frukostbuffé som start på dagen. Starta kvällen med en fräsch drink i baren eller vid brasan. Boka gärna bord i vår trevliga restaurang och avnjut en rätt från barmenyn, kvällens varmrätt eller en lyxig festmiddag med utsikt över Mälaren. Vad passar dig?

Tips! Boka in en riktigt mysig helhetsupplevelse hos oss. Välj mellan Hotellpaket, Lyxigt Weekendpaket, Alla Hjärtans Dags-paket 14-15/2, James Bond-kväll 3-4/4, Golfpaket och Julbordspaket. Eller varför inte komma flera gånger - Kristina ger mersmak. Titta in här för bokning av våra Paketerbjudanden.

Lyxigt Weekendpaket

Lyxigt Weekendpaket

Unna er en lyxig weekend på Hotell Kristina och njut av en matupplevelse utöver det vanliga och ett besök i den lilla mysiga staden. Sigtuna erbjuder fin shopping i personliga butiker, historiska sevärdheter, trevliga caféer, småbåtshamn och en härlig strandpromenad längs Mälaren. I paketet ingår: Välkomstdrink med tapasbricka, en underbar ekologisk 3-rätters middag, logi i sköna sängar och en generös ekologisk frukostbuffé. Träning och avkoppling enligt nedan, Parkering & WiFi ingår också.

  • Entré till SATS
  • Ekologisk 3-rätters Middag
  • Entré till Sigtuna Simhall
Hotellpaket med 2-rätters middag

Hotellpaket med 2-rätters middag

Unna er ett par sköna dagar i Sigtuna och en övernattning med en fin 2-rätters middag på Hotell Kristina. Klicka dig vidare så hittar du också möjlighet att boka på kvällens dessert mm. I paketet ingår: En underbar ekologisk 2-rätters middag, logi i sköna sängar och en generös ekologisk frukostbuffé. Träning och avkoppling enligt nedan, Parkering & WiFi ingår också.

  • Entré till SATS
  • Ekologisk 2-rätters Middag
  • Entré till Sigtuna Simhall
Golfpaket

Golfpaket

Hotell Kristinas generösa paket innehåller en härlig golfupplevelse med spel på Sigtuna Golfklubb, vald till Upplands bästa bana 2019. Koppla sedan av med After Golf i solen på vår gård, en högklassig middag och skönt boende hos oss på Hotell Kristina. Passa på att besöka pittoreska Sigtuna stad, ett stenkast från hotellet, för fin shopping och sight seeing.

  • Greenfee
  • Entré till SATS
  • Ekologisk 2-rätters Middag

Nyhetsbrev

You are now subscribed