UTSÖKTA RÅVAROR OCH SMAKSÄKRA KOCKAR

 

På Hotell Kristina serveras förstklassiga måltider i vår trevliga, nyrenoverade restaurang. Säsong, nya idéer och vilka råvaror som är absolut bäst just den dag du är vår gäst styr utbudet. Välkommen hit på frukost, titta förbi vår bar för en god drink med snacks eller boka bord för en fin middag. Vi är med glädje platsen för årets häftigaste fest, julfirandet med företaget eller ert bröllop.

För dig som konfererar hos oss ingår måltider förbeställt av arrangören. Vi vågar utlova en matupplevelse utöver det vanliga. Läs mer om KONFERENS

Just nu tipsar vi om Kristinas klassiska julbord som serveras med start 25/11 torsdag-lördag samt vår Julinspirerade affärslunch som serveras 12-14/12 (14/12 fullbokat) samt 19-21/12. Ni förbokar enklast online via denna länk - välkommen att fira in julen hos oss!

  SKICKA FÖRFRÅGAN OCH BOKA HÄR!
​​
Välkommen till restaurangen på Hotell Kristina

ÖPPETTIDER OCH MENYER

Här hittar du restaurangens öppettider, information om bokning och annat som kan vara bra att veta när du ska besöka oss.

Läs mer här!

Andreas i baren på Hotell Kristina

TITTA FÖRBI KRISTINA

Besök vår restaurang, bar och lounge för goda drycker, snacks och lättare rätter. Chips med sikromsdipp, Ost, oliver och chips, Kristinas räksmörgås och vår goda Ost- och charkbricka finns alltid på menyn från kl 15.00 öppna dagar. Från kl 17.00 serveras även kvällens burgare.

Slå oss gärna en signal på 08-59258000 för att se hur vi har öppet innan du kommer!

Bjud in till Julbord på Hotell Kristina i Sigtuna

KRISTINAS JULBORD

När Mälaren är täckt av is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, lägger vi in sillar, trillar köttbullar och serverar vårt populära klassiska julbord. Upplägget hos oss är som alltid traditionellt med en tvist. Här hittar du allt du önskar i smakfulla upplägg, som både är vackra att se på och underbara att äta.

Läs mer här!

Planerar ni för bröllop?

Ska ni gifta er? Gör det hos oss!

Sigtuna är en stämningsfull plats att gifta sig på. Staden har så många möjligheter till en vigsel precis i er smak. Sen samlas ni hos oss för allt från en intim festmiddag i vårt Chambre Separé till den stora, magiska bröllopsfesten. 

Läs mer om BRÖLLOP och FEST

Skål för en trevlig kväll på Hotell Kristina

Kristina är som gjort för fest!!!

Vi är med glädje platsen där ni firar stort, med företag eller familj och vänner. Vi är också platsen för dig som vill gå "all-in" och bjuda in till årets häftigaste party! 

Vad ha du för drömmar och idéer? Hör av dig så kommer vi med en offert baserad på det! 

Event på Hotell Kristina

Vi älskar att arrangera kul event och middagsupplevelser utöver det vanliga och har alltid något kul PÅ GÅNG. Under 2022 arrangeras exempelvis Piemontekväll, Weekend LOVE, After Work, Gårdsfest, MOVEAT, Skytteweekend, Soul Train Party etc.

Tips! Följ oss på Instagram och Facebook för att ha full koll.

Utsikt från restaurangen mot Mälaren

Hotell Kristinas restaurang och kök är KRAV-certifierat. Det betyder att en stor del av det totala inköpsvärdet av livsmedel måste bestå av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter. Säsongens finaste råvaror är grunden till den meny vi serverar - kom till oss och njut av hållbara måltider! 

Läs mer om HÅLLBARHET