UTSÖKTA RÅVAROR OCH SMAKSÄKRA KOCKAR

 

På Hotell Kristina serveras förstklassiga, ekologiska måltider i den trevliga restaurangen eller ute på gården om ni föredrar det? Säsong, nya idéer och vilka råvaror som är absolut bäst just den dag du är vår gäst styr utbudet. Välkommen hit på frukost, titta förbi vår bar för en god drink med snacks eller boka bord för en fin middag. Vi är med glädje platsen för årets häftigaste fest eller ert bröllop.

För dig som konfererar hos oss ingår måltider förbeställt av arrangören. Vi vågar utlova en matupplevelse utöver det vanliga. Läs mer om KONFERENS

 

  SKICKA FÖRFRÅGAN OCH BOKA HÄR!
​​
Middag med bästa sällskapet

ÖPPETTIDER OCH MENYER

Här hittar du restaurangens öppettider, information om bokning och annat som kan vara bra att veta när du ska besöka oss.

Läs mer här!

Andreas i baren på Hotell Kristina

TITTA FÖRBI KRISTINA

Besök vår restaurang, bar, lounge eller uteservering för goda drycker, snacks eller en riktigt god middag i sommar.

Är ni många eller vill vara säkra på att få plats rekommenderar vi dig att boka bord. Online eller via 08-59258000.

 

Välkommen till Gården på Hotell Kristina

SOMMAR 2022

Restaurang, bar, lounge och uteserveringen på Gården är öppen hela sommaren med start 27 juni! 

Läs mer här!

Planerar ni för bröllop?

Ska ni gifta er? Gör det hos oss!

Sigtuna är en stämningsfull plats att gifta sig på. Staden har så många möjligheter till en vigsel precis i er smak. Sen samlas ni hos oss för allt från en intim festmiddag i vårt Chambre Separé till den stora, magiska bröllopsfesten.

Läs mer om BRÖLLOP

Fest på Hotell Kristina

Kristina är som gjort för fest!!!

Vi är med glädje platsen där ni firar stort, med företag eller familj och vänner. Vi är också platsen för dig som vill gå "all-in" och bjuda in till årets häftigaste party! Läs här om vårt koncept Gårdsfest! 

Vad ha du för drömmar och idéer? Hör av dig så kommer vi med en offert baserad på det! 

Event på Hotell Kristina

Vi älskar att arrangera kul event och middagsupplevelser utöver det vanliga och har alltid något kul på gång. Under våren 2022 arrangeras exempelvis Piemontekväll, Weekend LOVE, PÅSK på Kristina, After Work, Gårdsfest etc.

Tips! Följ oss på Instagram och Facebook för att ha full koll.

Utsikt från restaurangen mot Mälaren

Hotell Kristinas restaurang och kök är KRAV-certifierat. Det betyder att en stor del av det totala inköpsvärdet av livsmedel måste bestå av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter. Säsongens finaste råvaror är grunden till den meny vi serverar - kom till oss och njut av hållbara måltider! 

Läs mer om HÅLLBARHET