Ett glas ekologiskt vin till middagen på Kristina

UTSÖKTA RÅVAROR OCH SMAKSÄKRA KOCKAR

 

På Hotell Kristina serveras förstklassiga, ekologiska måltider i den trevliga restaurangen eller ute på gården om ni föredrar det? Säsong, nya idéer och vilka råvaror som är absolut bäst just den dag du är vår gäst styr utbudet. 

Välkommen hit på frukost, titta förbi vår bar för en god drink med snacks eller boka bord för en fin middag. Vi är med glädje platsen för årets häftigaste fest eller ert bröllop.

För dig som konfererar hos oss ingår måltider förbeställt av arrangören. Vi vågar utlova en matupplevelse utöver det vanliga. Läs mer om KONFERENS

 

Tips! Piemontekväll 22/1, Middag LOVE 12/2 och vårens helger med möjlighet till goda middagar och en drink i vår trevliga lounge.  

Meny och vinerna för vår Piemontekväll är klara! Titta in här!

  SKICKA FESTFÖRFRÅGAN
​​​​

ÖPPETTIDER OCH BOKNING

 

  • Frukost 7-9.30 vardagar tisdag-fredag och 7-10.30 öppna helger
  • 2-rätters förbokad lunch serveras 11.30-13.00 måndag-fredag
  • Baren och lounge är öppen för servering av dryck, snacks och tilltugg från kl 15-23 
  • Middag från kl 17 med sista middagsbeställning kl 21

Vi ber dig alltid förboka bord för middag, kvällens 3-rätters, en fin lunch eller mysig frukost via 08-592 580 00 eller [email protected] För att boka online - klicka här!

Varmt välkommen till oss! 

Välkomna till vårt KRAV-märkta kök
Planerar ni för bröllop?

Ska ni gifta er? Gör det hos oss!

Sigtuna är en stämningsfull plats att gifta sig på. Staden har så många möjligheter till en vigsel precis i er smak. Sen samlas ni hos oss för allt från en intim festmiddag i vårt Chambre Separé till den stora, magiska bröllopsfesten.

Läs mer om BRÖLLOP

Ekologiskt bubbel på gång

Vi älskar att arrangera kul event och middagsupplevelser utöver det vanliga och har alltid något kul på gång. Under våren 2022 arrangeras exempelvis Piemontekväll, Weekend LOVE, PÅSK på Kristina, Weekend Valborg med tema ELD etc.

Läs mer om PÅ GÅNG

Utsikt från restaurangen mot Mälaren

Kristina har dubbla KRAV-märken. Det betyder att minst 50% det totala inköpsvärdet av livsmedel måste bestå av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter. När du kommer till oss är över 65% av det du äter och dricker ekologiskt!

Läs mer om HÅLLBARHET

Dags för fest på Hotell Kristina

Kristina är som gjort för fest!!!

Vi är med glädje platsen där ni firar stort, med företag eller familj och vänner. Vi är också platsen för dig som vill gå "all-in" och bjuda in till årets häftigaste party! Vad ha du för drömmar och idéer. Hör av dig så kommer vi med en offert baserad på det!