Boka en lyxig vistelse på Hotell Kristina och njut av en matupplevelse utöver det vanliga och ett besök i den lilla mysiga staden. Sigtuna erbjuder fin shopping i personliga butiker, historiska sevärdheter, trevliga caféer, småbåtshamn och en härlig strandpromenad längs Mälaren. 

Fredagsweekend - kicka igång helgen hos oss på Hotell Kristina. Bubbel och tapas ingår när ni kommer. Avnjut sen en fin 3-rätters middag, mingla i vår schyssta bar, övernatta i sköna rum med en lyxig hotellfrukost som väntar när du vaknar och avsluta med en skön lördag i Sigtuna.

Lördagsweekend - kom gärna tidigt, parkera uppe hos oss och starta dagen med en promenad ner till Sigtuna. Välkommen att checka in från kl 15. Nu kan du passa på att gymma på Sats, koppla av med att simma, bubbla och basta i Sigtuna Simhall eller basta hos oss på hotellet. Det ingår alltid i våra weekendpaket. Simhallen är stängd sommartid från mitten av juni till mitten av augusti, då vi rekommenderar ett uppfriskande dopp i Mälaren istället.

Vårweekend på Hotell Kristina i Sigtuna

Kvällen för dig som weekendgäst startar med ett gott glas bubbel eller annan valfri drink och en trevlig tapasbricka vid brasan eller ute i solen på gården. Lite senare är ni välkomna in i restaurangen, med underbar utsikt över Mälaren, för att avnjuta en ekologiska 3-rätters middag med fantastiska smaker; en spännande förrätt, följs av kvällens lyxiga varmrätt och en smarrig dessert. Mingla gärna kvar i vår schyssta bar framåt natten.

Övernatta i våra sköna rum och avsluta med en generös ekologisk hotellfrukostbuffé, som start på dagen när du vaknar 💚

Boka och se priser på Weekendpaket här