mötesmodell

Walk and talk

Vår spänstiga mötesmodell

Börja mötet i något av våra kreativa mötesrum, diskutera och bestäm gemensamt vilken fråga/problem som ska lösas. Sedan ger sig hela gruppen ut i naturen till ett lämpligt ställe (vi har fina alternativ). Utifrån denna plats joggar eller promenerar du och fokuserar på frågeställningen. Efter cirka 1 timme återsamlas gruppen och hittar tillsammans en lösning på frågeställningen.

Detta är ett väldigt kreativt och hälsosamt sätt att lösa ett specifikt problem. Passar både för små och stora grupper och tar ca 2 - 3 timmar. 

Hotell Kristina är stolt medlem i Svenska Möten - utvalda konferensanläggningar

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.
Att Hotell Kristina är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.
Hotell Kristina äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se 

Svenska Möten

 

 

 Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

 

Behöver du hjälp med deltagarhantering och registreringssystem?

Vi erbjuder Svenska Mötens tjänst Conference Manager. Med Conference Manager följer du dina deltagare under hela arrangemanget, från inbjudan, via egen webbsida med en smidig anmälan och hantering på plats till betalning.

 

Nyhetsbrev


You are now subscribed