Hem
mötesmodell

Walk and talk

Vår spänstiga mötesmodell

Börja konferensen i något av våra kreativa mötesrum, diskutera och bestäm gemensamt vilken fråga/problem som ska lösas. Sedan ger sig hela konferensgruppen ut i naturen till ett lämpligt ställe (vi har fina alternativ). Utifrån denna plats joggar eller promenerar du och fokuserar på frågeställningen. Efter cirka 1 timme återsamlas gruppen och hittar tillsammans en lösning på frågeställningen.

Detta är ett väldigt kreativt och hälsosamt sätt att lösa ett specifikt problem. Passar både för små och stora konferensgrupper och tar ca 2 - 3 timmar. 

Hotell Kristina är stolt medlem i Svenska Möten - utvalda konferensanläggningar

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Hotell Kristina är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotell Kristina äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. 

Svenska Möten

 

 

 

 

Nyhetsbrev

You are now subscribed