När Mälaren är täckt av gnistrande is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, tänder vi brasan och välkomnar dig till sköna vinterdagar på Hotell Kristina. Vi dukar upp lyxiga vintermiddagar, julinspirerade luncher och ekologiska julbord med oslagbara smaker. Restaurang Kristina är den perfekta platsen att fira in julen på med ditt företag eller vänner & familj.

För dig som önskar konferera under december skickar vi gärna en offert, som inkluderar ett av våra trevliga vinterupplägg. Vi kan även tipsa om vinterns roliga aktiviteter, som exempelvis Binda kransar med Malin på Vextmakeriet, teambuildingaktiviteten Julruschen med PULS eller vår egen härliga mat- och dryckesaktivitet "Smakresan Christmas Edition". Möjlighet finns även för er som önskar en lättsam julavslutning att boka After Work enligt upplägget 27/11 hos oss (se nedan). Vänligen be om en julig offert helt enligt era önskemål 🎄

  • Kick Off-Christmas med julrim, julens drycker och lättsam Tapasmiddag  med jultema 27/11

Den 27/11 drar vi igång julen hos oss på Hotell Kristina med en härligt rödrosig kväll i julens tecken. Vi utlovar julmusik i högtalarna, drycker med jultema och en rimstuga där ni klurar ut rim till fem julklappar och bästa rim för kvällen koras. En lättsam middag i tapasform med julens smaker serveras. Är det idag du smakar julskinka för första gången i år?

Pris Tapasmiddag med julens smaker: 275: -/person

Drop-in denna kväll. Ingen bordsbokning.

  • Lyxig trerätters vintermiddag 27/11-19/12

Boka bord och avnjut en lyxig 3-rätters middag, som avslutas med en bricka fylld av våra favoriter av vinterns desserter, ostar och gotter.

Detta middagsupplägg gäller med start den 27/11-19/12, med undantag under de helger då julbord serveras. Upplägget ingår för de konferensgrupper, som har en bokad 3-rätters middag under december månad. 

Trerätters Vintermiddag meny:

🎄 Förrätt: Inkokt röding (svensk) med dillkräm, äpple, forellrom, gurka, krasse, kavring och Västerbottenostfras 

🎄 Varmrätt: Pepparstekt svenskt reninnanlår serverat med brysselkål, jordärtskocka, shiitake, hasselnötter, potatiskroketter och lingonsås

🎄 Dessertbricka med julens smaker: Två juliga desserter, hemgjort julgodis och svenska ostar med marmelad

Pris: 595: -/person

Utsikt från Verandan vinterstämning

  • Ekologiskt julbord med oslagbara smaker helger v 49 & 50

🎄 Vi välkomnar er till värmande glöggmingel.

🎄 Slå er sedan ned och avnjut våra hemgjorda sillar serverat till bords.

🎄 Från buffén plockar ni därefter de goda lax- och fiskrätterna, de fina delikatesserna, det gröna och det varma. Allt utom det varma serveras i små portionsformar.

🎄 Avsluta med julens ostar och ett allt igenom hemgjort gottebord, som smakar ljuvligt av allt från saffran och kanel till brända mandlar och Rocky road.

Nyfiken på Julbordets innehåll? Klicka här!

För större sällskap som önskar julbord andra datum än nedan, ber vi er kontakta oss för offert!

Serveras som middag följande datum: 4/12, 5/12, 11/12 och 12/12. Vi har enbart 60 platser per kväll och ni bokar starttid för glögg kl 18.00, 18.30 eller 19.00. Vi kommer att ta emot ca 20 gäster per tid för en säker vistelse.

Serveras som lunch följande datum: 6/12 och 13/12. Vi har enbart 60 platser per dag och ni bokar starttid för glögg kl 12.30, 13.00 eller 13.30. Vi kommer att ta emot ca 20 gäster per tid för en säker vistelse.

Pris middagsjulbord: 725: -/person vid betalning på plats (barn 4-12 år halva priset). Boka och betala direkt online 675: -.

Pris lunchjulbord: 675: -/person vid betalning på plats (barn 4-12 år halva priset). Boka och betala direkt online 625: -.

Boka julbord-knapp
Boka här!

 

 

 

 

Ekologiskt Julbord på Hotell Kristina

Delikatesser på Julbordet

Julens desserter, godis och ostar

  • Julinspirerad affärslunch på Hotell Kristina - alltid sista veckan före jul!

Njut av vår fina ekologiska affärslunch, som denna sista vecka före jul har en twist av julens smaker. Ni serveras ett urval av julens sillar och laxar, därefter en delikatesstallrik och så dagens varmrätt, som även den har julens toner. Sallad, nybakt bröd, vatten, kaffe och hemgjorda godsaker ingår.

Serveras den 14-18/12. Välj en tid som passar mellan kl. 11.30-13.00 och unna dig en stunds avkoppling i vår trevliga restaurang. 

Pris: 295: -/person

Vi ber er alltid boka bord så vi kan förbereda för er på bästa sätt.

Jullunch på Verandan