Vår trevliga restaurang och bar samt härliga festlokal Teatern är perfekta för fest, party, mingel, stämningsfull middag, skön underhållning och vild dans. 

Välkommen att kontakta oss för visning och festoffert på 08-592 580 00 eller [email protected]

Partydags på Hotell Kristina - för ditt företag eller för dig som vill fira stort!

Börja kvällen ute på gården eller i vår bar med skönt välkomnande mingel, bubbel och tapas. Bjud på en lyxig 3- eller 4-rätters festmiddag eller välj ett mer avslappnat upplägg då vi serverar spännande smårätter i omgångar. Ett fint vinpaket alternativt alkoholfritt dryckespaket anpassat till just er meny avnjutes till maten. När tal och härliga uppträdande av vänner eller kollegor är avklarat, sparkar ni av er skorna medan vi röjer för dans. DJ, band eller egen spellista snurrar på framåt natten. Baren är såklart öppen och vi blandar fräscha drinkar och ställer fram snacksen. Vickning? Det bestämmer du. Inget är omöjligt en kväll som denna! 

Vår vackra, färgglada restaurang passar bäst för festen upp till 80 personer. I vår läckra Teater blir den stora festen riktigt lyckad. Matsal, scen och stor balkong gör möjligheterna oändliga. Band som spelar, uppträdanden, DJ, show – det är bara fantasin som sätter gränser. Från ca 80 till 300 personer.

Har du egna idéer på tema för din fest? Kontakta oss så utvecklar vi din idé tillsammans och gör din fest till något riktigt unikt!

 

 

Vi anordnar festen efter dina önskemål