Vår trevliga restaurang och bar samt härliga festlokal Teatern är perfekta för fest, party, mingel, stämningsfull middag, skön underhållning och vild dans. 

Välkommen att kontakta oss för visning och festoffert på 08-592 580 00 eller [email protected]

Partydags på Hotell Kristina - för ditt företag eller för dig som vill fira stort!

Börja kvällen ute på gården eller i vår bar med skönt välkomnande mingel, bubbel och tapas. Bjud på en riktigt lyxig festmiddag. Till maten serveras ett fint vinpaket alternativt alkoholfritt dryckespaket anpassat till just er meny. När tal och härliga uppträdande av vänner eller kollegor är avklarat, sparkar ni av er skorna och kör loss på dansgolvet. DJ, band eller egen spellista snurrar på framåt natten. Baren är såklart öppen och vi blandar fräscha drinkar och ställer fram snacksen. Vickning? Det bestämmer du. Inget är omöjligt en kväll som denna! Se våra festupplägg i länken nedan.

Vår vackra, färgglada Restaurang passar bäst för festen upp till 85 personer. I den superläckra, stora festlokalen Teatern är möjligheterna oändliga för dig som bjuder in från 85-150 ätande gäster. Här finns perfekta utrymmen för exempelvis en exklusiv champagnebar och en scen där du kan ha ett band som underhåller live, uppträdande, DJ, show etc - det är bara fantasin som sätter gränser.

Har du egna idéer på tema för din fest? Kontakta oss så utvecklar vi din idé tillsammans och gör din fest till något riktigt unikt!

Prisuppgifter och förslag på partyupplägg hittar du här


Festmiddag på Restaurang Kristina

Förrätter på Hotell Kristina

En varmrätt på Hotell Kristina

Önskas bubbel till rummet