Hotell Kristinas Vårmeny Weekend v 21 och v 22

 

Förrätter

Nässelsoppa med bakad lax, ägg, fänkål och rågbröd 125: -

Vitsparris med bryntsmörhollandaise, kavringskrisp, sikrom och räkor 155: -

Skärbräda med svenska charkuterier och ostar, oliver, hembakt bröd med färskoströra 155: -

 

Varmrätter

Stekt gösfilé med bakad spetskål, forellromssås, grön sparris och dillslungad färskpotatis 275: -

Svensk KRAV-märkt biff med ramslökskräm, torkade tomater, primörer, rökt sidfläsk, rödvinssås och potatisterrin 275: -

 

Dessert

Jordgubbsglass med inkokt rabarber, havrecrumble, färska jordgubbar och citronkräm 95: -

 

Vänligen boka bord och förboka önskad meny, så förbereder vi på bästa sätt för dig.

Vi välkomnar vi dig som är frisk och kry, dukar med avstånd och följer myndigheternas restriktioner för din säkerhet 💚

 

Kontakta oss på [email protected] eller 08-592 580 00 för bokning

 

Varmt välkomna!