Hem
Träning och avkoppling erbjuds på Hotell Kristina

Träning & Avkoppling

Börja dagen med motion och bli ännu mer fokuserad. Eller välj att varva ner inför kvällen med allt från en skön simtur eller löprunda till en mysig promenad mellan skyltfönstren nere i Sigtuna. Hos oss finns mängder av sköna möjligheter till att träning och avkoppling.

Vi har valt att samarbeta med flera av stadens proffsiga aktörer för att du ska få ett stort och varierat rekreationsutbud att välja mellan. Enjoy! 

 

Häng med på en guidad löptur på torsdagar

Gemensam morgonträning under konferenssäsong:

Military Training, onsdagar kl 06.30: VD Ewa tar med våra gäster ut på en superkul och jobbig tur nere i Sigtuna innan frukost. Styrka och kondition blandas under runt 30 minuters utmanande träning - visst hänger du med?

Löptur genom Sigtuna stad, torsdagar kl. 06.30: Häng med Ewa på en magisk morgonrunda, när staden precis håller på att vakna till liv. Du får en "guidning" genom vackra Sigtuna på samma gång.

Padel på WE Padel Sigtuna

Boka banor, Padel med tränare eller en härligt intensiv Padelturnering

Sommaren 2021 öppnar alldeles nybyggda WE Padel Sigtuna bara 2 km från Hotell Kristina. Redan från efter midsommar är de två utebanorna öppna och i augusti öppnar hela hallen med fyra fina inomhusbanor. Ta med familj, vänner eller kollegor dit för ett par härligt intensiva timmar. Vi erbjuder både Padelpaket för dig som kommer privat och möjlighet att boka in t ex turneringar och padel med PT för din som konfererar hos oss. Titta in här för information direkt från WE.

Träna på WE gym i Sigtuna

I Sigtuna ligger ett av Sveriges bästa gym - passa på att besök WE under din vistelse hos oss!

Träna på WE Sigtuna: Vi sponsrar dig som är boendegäst på entrén till WE gym. Du betalar 100 kr / träningstillfälle (ordinarie pris 200 kr / gång). Detta är Sigtunas nyaste och fräschaste gym, som ligger cirka 10 minuters promenad från oss.

Frisbeegolf vid Hotell Kristina i Sigtuna


Frisbeegolfbana: Uppe på Harberget precis bakom Hotell Kristina ligger Sigtunas frisbeegolfbana. Låna frisbees, få scorekort av oss och ge dig ut på en runda i härlig natur. Tips! Är ni en konferensgrupp (max 20 pers) är det toppenkul att köra en timma frisbeegolf ihop innan middag.

Bada på Sigtuna simhall


Simma, bada bubbelpool och basta i fina Sigtuna Simhall: 

Passa på att koppla av hos oss. Som gäst hos oss har du rabatterat pris till Sigtuna Fritidscenters nyrenoverade simhall. Njut av att simma längder i 25 meters bassängen, gör imponerande volter från hopptornen på 1-5 meter, bada bubbelpool och basta. Simhallen ligger granne med hotellet - perfekt!

Tips! För dig som konfererar hos oss bjuder vi på entrén. Varför inte samla hela gruppen för ett kvällsdopp före middag eller en uppiggande runda i bassängen på morgonen.

Öppettider (med reservation för ändringar pga Covid19)
Måndag-fredag: 06.30-08.00, 14.00-21.30. Vuxensim tisdag och torsdag 18.30-21.30 (Inga barn under 16 år). Lördag- söndag: 10.00-18.00

Sommartid: Stängt - vi rekommenderar ett uppfriskande dopp i Mälaren istället.
 

Relaxa och basta på Hotell Kristina

 

Bastu & Relaxavdelning: UNDER RENOVERING - KLAR HÖSTEN 2021!

Ta hissen ner till bottenplan i vår huvudbyggnad för en stunds avkoppling. Säg till i receptionen vilken tid du vill basta så ser vi till att den är varm till önskad tidpunkt. 

Tips! För dig som är här med en mindre konferensgrupp (max 10 pers) är det trevligt att avsluta dagen med att basta hos oss. Vi tar gärna ner läskande öl och snacks till er. Hör gärna av dig om du vill att vi ska boka upp bastun en timma till bara er.

Låna cyklar på Hotell Kristina

Låna cyklar med mera av oss: Cyklar, stavgång, kubb, boule, brännboll, fotbollar, frisbees och sällskapsspel kan du låna av oss.

Golfa i Sigtuna
 

Golf: Sigtuna med omnejd är ett riktigt paradis för golfare - i vår närhet finns ett flertal fina banor inom 1 mils avstånd. Vi samarbetar bland annat med anrika Sigtuna Golfklubb (3 km), Vassunda GK (10 km) och Arlandastads GK (12 km), som även erbjuder elbelyst kvällsgolf. 

Tips! För dig som konfererar hos oss, hjälper vi gärna till att arrangera spel på Sigtuna Golfklubb under en eftermiddag. Kom sen tillbaka till oss för After Golf på gården och middag.

Sjudargårdsbadet i Sigtuna

Bada i Mälaren: I Sigtuna finns Sjudargårdsbadet (ovan), Munkholmsbadet och den lilla Stranden Blackan (nedan), som bara ligger ca 400 m från Hotell Kristina. Utöver det är det supermysigt att ta morgondoppet från badbryggorna längs strandpromenaden. 

Stranden Blackan nära Hotell Kristina

 

 

 

Nyhetsbrev

You are now subscribed