Den populära trädgårds- och delimässan Trädgård och Uteliv äger rum i Steninge den 12 och 13 september mellan kl 10-16 båda dagarna.
Passa på att besöka mysiga Sigtuna stad och boka Hotellpaket med middag eller ett lyxigt Weekendpaket hos oss på Hotell Kristina. Då får ni en riktigt härlig helhetsupplevelse i njutningens tecken med er hem 🌼.

Boka boende & paketerbjudanden på Hotell Kristina här

Boka dina biljetter till mässan här

Text från arrangörens hemsida:

2020 är mässan Trädgård & Uteliv tillbaka på Steninge och då har vi vädersäkrat stora delar av mässan genom att vi kommer att ha en stor del av mässan inne i Logen. Logen är en gammal iordningställd trälada där även Carola arrangerar sin julkonsert vintertid. Som besökare på mässan får du kunskap levererad av våra föreläsare och medverkande. Du kan även gå en fördjupande workshop där du får ta del av ett mer specifikt ämne under ett par timmars tid. Barnen har sin del på området där de kan prova-på olika moment som hör trädgården till. Alldeles bredvid barnaktiviteterna finns även en picknickyta för dig som vill ta med din egen mat eller fika.  

Våra utställare levererar inspiration och kan hjälpa dig att göra de rätta valen.  Utställarna representerar och säljer produkter inom trädgård, utelivet i trädgården, hantverk, delikatesser och det som hör till sommarens sköna stunder i trädgården.

Ekologisk Frukostbuffé

En avkopplande drink på Gården

Dubbelrum på Hotell Kristina

Sigtuna