Vi kommer gärna med förslag på mötesupplägg baserat på vad ni vill ha ut av er vistelse hos oss. Den grundläggande frågan är alltid vad ni har för mål och syfte med att komma till oss? Här kommer de vanligaste anledningarna till att mötas på Hotell Kristina och lite tips på vägen.

Behöver ni nå ut med viktig information? Fundera på hur lång tid ni behöver för just den biten, för att kunna planera övrig tid. Involvera gärna flera personer i föredraget för att ge variation för åhörare. Förbered gärna samtliga kollegor i ämnet, för att skapa en givande tvåvägskommunikation på plats hos oss. 

Ni kommer till oss för att lära er något nytt. Kan ni bjuda in en intressant föreläsare eller finns unik kunskap att sprida bland kollegorna som deltar i mötet. 

Ni ska planera inför framtiden och få med alla på tåget. Här behövs ofta både informativa stunder och diskussion med högt i tak. 

Jobba med brainstorming för att få fram nya idéer. Post-it och är ett bra och underskattat hjälpmedel för att alla ska få sin röst hörd. Dela gärna in gänget i mindre grupper då och då. Dela ut varsin fråga att förbereda innan konferensen, för att ge grunden och inspiration till vad som ska diskuteras i den specifika frågan.

Kom till oss för att ha gruppövningar och teambuilding där själva sammansvetsningen av gruppen står i fokus. Detta kan innebära allt från en lunchpromenad med ett specifikt ämne att diskutera (Walk and Talk) till galet kul teambuilding med vår samarbetspartner PULS.

Är ert mål att ha riktigt kul tillsammans? Boka ett kickoff-dygn hos oss för att vara på en plats där stämningen när ni kliver in genom dörren är skönt avslappnad och personlig. Där hotellets vackra funkisbyggnader, fina interiör med tidstypiska detaljer och färgstarka popkonst sticker ut och inspirerar. Där ni kan boka kul och givande aktiviteter som exempelvis Mästarens Mästare, Smakresan, kajakpaddling eller mountainbikecykling. Där ni kan välja att bjuda på en helt unik temamiddag med ert företags-ID i fokus eller grilla på gården under sommarmånaderna. Vilket upplägg ni än väljer innebär en vistelse med underbar, högklassig ekologisk mat och riktigt schyssta drycker. Läs mer om Sommarkonferens och Kickoff.

Oavsett syfte med er vistelse hos oss - tänk på att ha hålrum i ert program och lägg in viktiga pausar under dagen. Var inte rädd för ett program som ger möjlighet till egna funderingar, träning, avkoppling och framför allt informellt mingel med kollegorna