Hem

Studion / Familjerum

Search and book

Hos oss sover du gott! Vi har 63 hotellrum (95 bäddar), fördelade på våra tre unika byggnader, som alla byggdes som internatskolan Sigtunaskolan. För dig som bor hos oss ingår alltid generös ekologisk frukost, parkering och fritt WiFi. Alla våra hotellrum är utrustade med WC, dusch, hårtork och TV. I duschen finns schampo/duschtvål samt balsam.

 

Studion har egen entré direkt utifrån och kan användas som både lyxigare dubbelrum eller familjerum. Dubbelsängen har två smidiga utdragssängar under sig lämpliga för barn. Sommartid har ni tillgång till en egen utemöbel.

 

I detta rum välkomnar vi även er som reser med hund mot en extra avgift på 400 kr/vistelse. Bokas på som Tillval i nästa steg av bokningen. Hundar är tyvärr ej tillåtna inte i huvudbyggnad & restaurang med hänsyn till allergiker. När det är varmt och skönt är du välkommen att äta i sällskap av din hund ute på vår trevliga gård.

 

Restaurang

Titta in här på hemsidan för att läsa mer om vår trevliga restaurang och vad som är aktuellt just nu. Välkommen att boka bord! Notera vilken tid du önskar längre fram i denna bokning. Välkommen!

Nyhetsbrev

You are now subscribed