Finns det något härligare än en Sommarfest eller Kickoff där själva syftet är att ha riktigt roligt tillsammans? Att få hela gänget att fortsätta dra åt samma håll, förstå och respektera varandra och verkligen trivas tillsammans. Att ladda inför kommande företagssatsningar och det tuffa arbete ni gör på hemmaplan, genom att träffas på neutral mark och bjuda på en upplevelse som ger avtryck.

Sommarfest utan konferens läser du mer om här

Boka er Kickoff hos oss. Välkomna till ett helt sommardygn i vackra Sigtuna med ett givande möte i fina lokaler och pausar som bjuder på högklassig KRAV-märkt mat, träning på SATS, Frisbeegolf i skogen eller en skön promenad längs Mälaren. 

Satsa på en rolig teambuildingaktivitet, som 420 sekunder, Smakresan, kajakpaddling, mountainbikecykling eller Mästarens Mästare framåt eftermiddagen och samlas sen för After Meeting med bubbel i solen.

Till middag väljer du en att bjuda på en helt unik temamiddag med ert företags-ID i fokus eller grilla på gården under sommarmånaderna. Vilket upplägg ni än väljer innebär det underbar, högklassig ekologisk mat och riktigt schyssta drycker. Kanske DJ till detta? Sov sen gott i sköna rum och avsluta med vår fina ekologiska frukostbuffé.  

Temamiddag är ett kvällsupplägg som vi specialskriver just för er. Ni bokar in ett möte med vår kökschef Tobias och restaurangchef Robin och berättar om företaget och om varför ni ska komma till oss just den här gången. Släpper ni en ny produkt? Har ni jubileum? Firar ni in sommaren? Eller vill ni bara bjuda kollegorna på en kväll som ger rejält avtryck?

Tips på förberedelser inför din konferensbokning

After Meeting på gården

420 Sekunder Teambuildingaktivitet med PULS