Hem

Det är på

Hotell Kristina det händer!

Samba

Lasse Åberg

Jazzafton i Teatern 20 oktober kl. 19.00

tors, 08/31/2017 - 08:56

Liza Larson, Lasse Åberg och Swingville Seven – då blir det jazz som det svänger om! Det blir musik av storheter som Duke Ellington, Count Basie, Johnny Hodges, Al Cohn, Quincy Jones med flera. Liza sjunger godbitar ur the Great American Songbook medan Lasse framför sina egna kluriga översättningar av klassiska jazzlåtar och förstärker bandet med sina congas. Kvällens gästartister är unga Grön Trio. Boka vårt fördelaktiga erbjudande med jazzafton och middag redan nu! Kvällens meny är helstekt svensk ekologisk biff med goda tillbehör samt kaffe och sötsak. Pris för både jazz och middag är endast 525 kr/person. Boka bord på 08-592 580 00 eller [email protected] ! Passa på bo kvar och njut av vackra Sigtuna stad, pris per person med middag, jazz, logi del i dubbelrum samt vår goda, ekologiska frukostbuffé för endast 1.150 kr/person. (i enkelrum 1.220 kr/person). Varmt välkomna till en svängig kväll!    

  • På gång

Jullunch

Decemberlunch med julens smaker!

tors, 08/31/2017 - 09:22

Under december förstärker vi vår fina affärslunchbuffé med julens smaker! Vi lägger in vår egen sill, gravar laxen, kokar skinkan och rullar köttbullarna med mera, med mera! Vi kommer även servera vår goda soppa och varmrätt och till kaffet kommer Helena som vanligt bjuda på sina hemgjorda sötsaker. Pris för allt detta är endast 300 kr/person, serveras måndag - fredag 4 - 20 december, boka bord redan nu på 08-592 580 00 eller [email protected] Varmt välkommen!

  • På gång

Club Undici

CLUB UNDICI!

ons, 04/19/2017 - 07:37

Partydags! Vi välkomnar till CLUB UNDICI i Sigtuna! Marielle & Tomas Brolin har startat igång ett nytt koncept i Sigtuna för alla partysugna +30 år. Vi har tyckt att det saknas ett ställe här för oss "mogna" Sigtunabor med omnejd. En mötesplats för oss som gillar liveband, dans, gästartister samt en riktigt bra DJ som får dansgolvet att gunga med musik från 80, 90, 2000-talet! Vår tanke med CLUB UNDICI är att det är ett återkommande event 3-4 fredagar per/år i Hotell Kristinas Teater. Premiären den 21 april var fullsatt och Smalare än Tord och Doktor Alban fick alla partysugna gäster att släppa loss på dansgolvet! Vi återkommer med datum för nästa CLUB UNDICI.

  • På gång

Nyhetsbrev


You are now subscribed