Hem

Det är på

Hotell Kristina det händer!

Samba
Swimrun

SiggeTuna Swimrun 26 aug!

mån, 05/15/2017 - 13:41

Sigtunas egen Swimruntävling kommer 2017 att gå av stapeln lördagen den 26 Augusti med start kl. 13.00 och mål på Hotell Kristina. Efter tävlingen kommer det finnas möjlighet till dusch samt att därefter köpa en bit mat och dryck för att sedan diskutera  dagens tävling med andra deltagare och supportrar. För mer information och anmälan klicka här . Varmt välkommen!

  • På gång
Sigtuna Möte

Sigtuna Möte 2-3 sep!

mån, 05/15/2017 - 13:56

Upplev Sigtunas traditionella marknadsdagar med musik, dans och tidsenligt hantverk där många besökare också passar på att klä sig som då – 1912. På programmet står dräkttävling, loppis och roliga lekar, hantverk och pajtävling. Som vanligt lägger MYS-båtar till i hamnen, Forden är på plats, positivhalaren spelar på Stora gatan och mötesbröllop arrangeras för beskådning! Fri entré och gratis parkering. SL tar dig hela vägen. För mer information, klicka här

  • På gång
Stora Gatan

Provbo Sigtuna 9-10 sep!

tis, 04/18/2017 - 14:14

Den 9-10 september anordnar vi en trevlig weekend för dig som är nyfiken på hur det är att bo i Sveriges första stad! Att vistas i Sigtuna stad är en fantastisk upplevelse! Här finns en direkt koppling till Stockholms och Sveriges historia i en kommun som växer och utvecklas i moderna tappning. Kom njut av Sigtuna, strosa på Stora Gatan, träna på ett av Stockholms finaste gym, fika, njut av kulinariska upplevelser här på Hotell Kristina och se de fina bostadsområden som utvecklas i kommunen. Vi erbjuder ett trevligt weekendpaket som innehåller: Förmiddagskaffe, föreläsning, lunch, bussvisning av 2 olika byggprojekt i kommunen, träning, barnpassning, guidad löptur i Sigtuna stad, 3-rätters ekologisk middag, logi i dubbelrum samt vår fina frukostbuffé för endast 1.575 kr/person. Varmt välkommen att boka på on-line eller på 08-592 580 00. Detta är ett samprojekt mellan Fastighetsbyrån, Sigtuna Stadsängar och Hotell Kristina.

  • På gång
Sigtuna Stadslopp

Sigtuna Stadslopp 9 september

tis, 08/15/2017 - 11:52

Spring för världens barn! Sigtuna Stadslopp är en löpartävling som arrangeras ideellt av Lions klubbar i Sigtuna och Märsta-Arlanda. Anmälningsavgiften går oavkortat till Världens Barn och Kenyaprojektet. Hotellen i  Sigtuna stad har varit med som samarbetspartners sedan första stadsloppet för 10 år sedan och vi är stolta över att banan går genom alla hotellen i vår fina stad. Passa på att njut av sensommaren och bo över på Hotell Kristina! Boka Sigtuna stadslopp här Varmt välkommen till loppet där alla är vinnare!  

  • På gång
Club Undici

CLUB UNDICI!

ons, 04/19/2017 - 07:37

Partydags! Vi välkomnar till CLUB UNDICI i Sigtuna! Marielle & Tomas Brolin har startat igång ett nytt koncept i Sigtuna för alla partysugna +30 år. Vi har tyckt att det saknas ett ställe här för oss "mogna" Sigtunabor med omnejd. En mötesplats för oss som gillar liveband, dans, gästartister samt en riktigt bra DJ som får dansgolvet att gunga med musik från 80, 90, 2000-talet! Vår tanke med CLUB UNDICI är att det är ett återkommande event 3-4 fredagar per/år i Hotell Kristinas Teater. Premiären den 21 april var fullsatt och Smalare än Tord och Doktor Alban fick alla partysugna gäster att släppa loss på dansgolvet! Vi återkommer med datum för nästa CLUB UNDICI.

  • På gång

Nyhetsbrev