Hem

Det är på

Hotell Kristina det händer!

Samba

Jullunch

Börja året med en härlig lunch!

Börja året med att njuta av vår ekologiska affärslunch till kanonpris. Varje vardag mellan kl. 11.30 och 13.00  erbjuder vi soppa och nybakat bröd, stor salladsbuffé, mellanrätt, varmrätt samt kaffe och Helenas hemgjorda godsaker. Pris för allt detta är endast 175 kr/person i januari, (ordinarie pris 225 kr/p)  serveras måndag - fredag 8 - 31 januari , boka bord redan nu på 08-592 580 00 eller [email protected] Varmt välkommen!

  • På gång

På gång

Fira Alla hjärtans dag med "Love is in the air"! 

Alla hjärtans dag

Love is in the air, 10 februari

Fira Alla hjärtans dag med "Love is in the air"! Ett dygn med spännande konst, levande musik och fantastisk mat i en enda stor överraskning! Vi erbjuder vårt väldigt förmånliga paket: Ankomstbubbel med sweets, vernissage, 5-rätters överraskningsmiddag ackompanjerad av vårt egna husband "Together´s" med Pelle Nordlander i spetsen, noga utvalt dryckespaket, logi i dubbelrum och avslutningsvis vår fina frukostbuffé kryddad med lite extra kärlek, allt detta för endast 2.095 kr/person. Önskas enbart middag och dryckespaket är priset: 1.225 kr/person (alkoholfritt alternativ 1.125 kr/person) enbart middag 725 kr/person. Bor du inte över men vill komma på vernissage, bubbel och sweets så är priset för detta 220 kr/person. Vernissage börjar kl. 18.00 och middagen kl. 19.00. Köp dina biljetter här eller maila till [email protected] Varmt välkommen till ett härligt och oförglömligt dygn på Hotell Kristina där allt kan hända!

  • På gång

Alla hjärtans dag

Alla- hjärtans- dag middag 14 feb

Fira alla-hjärtans-dag den 14 februari med en romantisk middag! Njut av vår fina miljö och den romantiska 4-rätters middagen som våra duktiga kockar komponerat just för kvällen till ära. Vi bjuder på ett glas bubbel innan måltiden. Kvällens meny:Förrätt: Cheviche på pilgrimsmussla, lax & räkorMellanrätt: Skaldjurspaella med salsaverde, friterad torsk, fänkål Varmrätt: KRAV- märkt Järinge kalv med bakade tomater, svamp, bondbönor, jordärtskockscreme & fras, potatisterrinDessert: Äppelsorbet med munk, vaniljkräm, smulor, stekt äpple Pris endast 525 kr/person Vill ni bo över så erbjuder vi del i dubbelrum inklusive vår generösa frukostbuffé för 725 kr/person Boka på hemsidan, [email protected] eller 08-592 580 00 Varmt välkommen!

  • På gång

Tennisdamer

Tennisweekend för damer 16-17 feb

Välkommen till en trevlig och givande tennishelg på Hotell Kristina i samarbete med Sigtuna Tennisklubb. Vi börjar med incheckning, kaffe och smörgås på fredag eftermiddag kl. 16.00. Sedan fortsätter vi med 2 timmars tennis med våra fantastiska tennistränare mellan kl. 18-20. Efter dusch och ombyte serveras en härlig middagssupé med ekologiska råvaror och tennisprat på Hotell Kristina. Efter en god natts sömn börjar vi med gemensam yoga mellan kl. 7.45-8.40 på hotellet. Därefter står vår fina frukostbuffé uppdukad fram till klockan 10.00. Resten av förmiddagen är fri tid för till exempel shopping i Stora Gatans unika butiker eller hänga med Andreas på ett Military Training pass kl. 10.30. Lunch serveras på hotellet kl. 12.30. Tennis dubbel-bubbel, en liten tävling, mellan kl. 14.00-16.00 och därefter hemresa. Det finns dusch och omklädningsmöjligheter i tennishallen. Datum är 16-17 februari 2018 och priset för allt detta är 1.895 kr/person i enkelrum eller dubbelrum. (Pris utan övernattning 1.195 kr/person) Endast 16 platser boka redan nu på [email protected]  Varmt välkomna! Klicka här för program att skriva ut                

  • På gång

Ling Nyfelt

Lär känna Kina med Ling den 17 mars!

Nyfiken på Kina? Kinakännaren och språkläraren i kinesiska Ling Nyfelt guidar oss igenom temat "människor och hälsa i Kina". Vi får prova på rörelser och lyssna på Lings spännande föreläsning. Dagen börjar klockan 10.00 och vid 12-tiden serverar vi en Kinainspirerad lunch och räknar med att avsluta Kinadagen kl. 13.30. Priset för föreläsning, rörelseövningar och lunch är endast 350 kr/person. Boka redan nu på [email protected] . Varmt välkommen!

  • På gång

Club Undici

CLUB UNDICI!

Partydags! Vi välkomnar till CLUB UNDICI i Sigtuna! Marielle & Tomas Brolin har startat igång ett nytt koncept i Sigtuna för alla partysugna +30 år. Vi har tyckt att det saknas ett ställe här för oss "mogna" Sigtunabor med omnejd. En mötesplats för oss som gillar liveband, dans, gästartister samt en riktigt bra DJ som får dansgolvet att gunga med musik från 80, 90, 2000-talet! Vår tanke med CLUB UNDICI är att det är ett återkommande event 3-4 fredagar per/år i Hotell Kristinas Teater. Premiären den 21 april var fullsatt och Smalare än Tord och Doktor Alban fick alla partysugna gäster att släppa loss på dansgolvet! Vi återkommer med datum för nästa CLUB UNDICI.

  • På gång

Nyhetsbrev


You are now subscribed