Möten mellan människor är det bästa vi vet! Hos oss löser vi allt det praktiska runt er konferens och kommer gärna med råd och tips på upplägg, så att ni kan koncentrera er fullt ut på innehållet.

Vårt mål är att inspirera och erbjuda en kreativ miljö. Vi bemöter dig och ditt sällskap professionellt, generöst och personligt, helt anpassat efter det syfte ni har med konferensen. Vår dubbelt KRAV-märkta restaurang, där vi serverar fantastisk mat och dryck som till över 65% är ekologisk, är navet i vår verksamhet. Hotellets läge med utsikt över Mälaren bara ett stenkast från Sigtuna stad kan inte vara bättre. 

Vilket syfte har ni då med er vistelse den här gången: 

 • Teambuilding för att få gruppen att dra åt samma håll?
 • Att nå ut med viktig information?
 • Att mötas på neutral mark med ledningsgruppen för att jobba fram kommande strategier?
 • Att utbilda och lära?
 • Att ha en givande, kul och överraskande kick-off?
 • Att bjuda på en företagsfest som verkligen ger avtryck?

Allt detta och mycket mer står vi gärna till tjänst med. Varmt välkomna!

 

Skicka din konferensförfrågan 

 

Konferenslokaler

Våra fina lokaler är både flexibla och praktiska. Med tre byggnader och tre matsalar finns unika möjligheter till möte i avskildhet. Vi har teknik (Logitech) för er som vill hålla ett delvis digitalt möte med upp till 15 personer på plats hos oss och resten via länk. Är ni fler än så tar vi hjälp och hyr in det ni är i behov av. Önskar du extra utrymme och distansering inom gruppen, så tar vi fram förslag på en större lokal och anpassar dukning till era måltider efter det.

Boka ett mötesrum i huvudbyggnaden, nära både grupprum, restaurang och en avkopplande kopp kaffe på gården. Eller välj vår mysiga takvåning Ateljén eller stora vackra lokal Teatern, som båda lämpar sig för dig som vill arbeta helt ostört med din grupp. Här har ni eget café och fina egna utrymmen utanför själva lokalen, för grupparbeten och sköna pausar. Inför din konferens detaljplanerar vi era dagar här tillsammans och förbereder den lokal du bokat efter just ditt behov. Oavsett vilken lokal ni väljer finns mingelvänliga ytor både inne och ute som ger trivsel och skapar platser för avslappnat ”häng”. 

Läs mer om våra lokaler

Konferenslokal Björka möblerad med distansering

Konferenslokal Kvarnbacken på 80 m2

Grupparbeta i allmänna utrymmen

Helpensionspaket

I vårt KRAV-märkta kök tillagas varje år fem ekologiska måltider om dagen till över 10 000 gäster! Häftigt eller hur? Är du konferensgäst ingår vårt generösa helpensionspaket:

 • Välkommen – vi har kaffe & smörgås klart när du kommer.
 • 2-rätters serverad lunch bestående av en fin förrätt, dagens varmrätt samt hembakt bröd, vanligt & kolsyrat vatten, kaffe och hemgjord godsak.
 • Eftermiddagsfika med hembakade söta godsaker & salta tilltugg. Alltid med nyttiga alternativ.
 • 3-rätters middag skapad av säsongens finaste råvaror.
 • Logi med en generös ekologisk frukost.
 • Träningsmöjligheter, Parkering & WiFi

Affärslunch Hotell Kristina

 

Aktivitet, Träning & Avkoppling

En konferens är så mycket mer än en konferens! Det informella mötet är minst lika viktigt, så planera från start för lediga stunder under dagen och hitta på något riktigt kul ihop! Vi kommer gärna med aktivitetsförslag. Berätta för oss vad du är ute efter så tipsar vi. 

Vill ni hitta på något aktivt och givande ihop har vi mängder av trevliga förslag. Varför inte köra en Padelturnering på WE Padel Sigtuna? Ta en golfrunda på populära Sigtuna Golfklubb - vi bokar gärna tider till er. Paddla kajak, spela Frisbeegolf, cykla mountainbike eller boka upp en härligt kul Teambuilding under några timmar.

Hos oss kan du även boka allt från en intressant guidning i Sveriges första stad Sigtuna till en provning med tema SMAK eller BUBBEL. Är du ute efter en utomhusaktivitet, något riktigt klurigt eller svettigt rekommenderar vi en aktivitet arrangerad av våra proffsiga partners PULS eller Aktivitetsteamet.

På din lediga tid kan du ta en kaffe i loungen, löpträna eller promenera längs Mälarens stränder, koppla av i simhallen, ta en shoppingtur i Sveriges första stad eller njuta av en kall öl i baren. Vi har mängder av möjligheter till träning och avkoppling som du kan nyttja hos oss.

Läs mer om Aktiviteter

Läs mer om Träning & avkoppling

Teambuildingaktivitet Hotell Kristina

 

Lätthet att sammanstråla

Har du kontor utspritt över landet eller världen? Då tar du dig enkelt till oss i Sigtuna. Vi ligger mitt emellan Stockholm och Uppsala, med goda förbindelser från Arlanda och Märsta.

Tåg: Till Märsta (10 km) eller Arlanda (15 km) tar du dig med pendeltåg från Stockholm/Uppsala  eller SJ-tåg från både norr och söder. Ta sen buss eller taxi enligt nedan.

Buss: Från Arlanda går det bussar som stannar vid Sigtuna busstation, 3-4 minuters promenad från oss. Från Märsta stannar bussar även vid Harberget, endast en minut från oss. Gå in på www.sl.se och använd Reseplaneraren för att få info om just din resa hit.

Taxi: Taxi Stockholm och Taxi 020 har fast pris på ca 350 kr från Arlanda till Sigtuna om du ber om det.

Bil: Kör mot Sigtuna, sväng ner mot centrum i rondellen utanför Sigtuna och följ sedan hotellslingan mot Kristina. Vi har fri parkering.
 

 

Identifierar du dig med hållbarhet?

Vi är väldigt stolta över att mer än 60% av det du äter och dricker hos oss är KRAV-märkt och ekologiskt. Hotellet är SVANEN märkt och certifierat med fyra stjärnor av både VISITA och Svenska Möten, vilket gör att du kan vara säker på att vi håller en viss standard. Läs mer Om oss.