Hotell Kristina välkomnar dig som är frisk och kry, dukar med avstånd mellan grupper och följer myndigheternas strikta restriktioner. I dagsläget betyder det att vi planerar verksamheten för att det ska kännas tryggt och säkert att vara hos oss. Önskar ni total avskildhet har vi följande möjligheter:

Avskildhet för den mindre gruppen på max 12 gäster:
Boka vår lokal Pelarsalen i huvudbyggnaden. När ni kommer väntar kaffe med smörgåsar i lokalen, där ni kan slå er ned i sköna fåtöljer. Till lunch och middag reserverar vi vårt Chambre Separée i restaurangen till er och serverar både lunch och middag där. Ett exklusivt rum med härlig utsikt över Mälaren.

Avskildhet för den mellanstora gruppen på max 24 gäster:
Boka Ateljén och hyr hela takvåningen i vår mellanbyggnad. När ni anländer väntar kaffe med smörgåsar i ert eget café, där ni även kan grupparbeta och mingla under er vistelse. Till lunch och middag reserverar vi Verandan i restaurangen till er. Här njuter ni av vår fina ekologiska mat och underbar utsikt över Mälaren. Om ni vill bokar ni vårt paket där samtliga rum i Ateljén är era. Exklusivitet och avskildhet – hela byggnaden är er.

Avskildhet för den stora gruppen på max 80 gäster:
Boka vår unika lokal Teatern och alla våra 62 rum för exklusivitet på Hotell Kristina – nu är stället ert för ett dygn!
Ni förfogar över en helt egen byggnad, som utöver själva lokalen innehåller Foajén, Balkongen och Caféet. Där kan ni grupparbeta, fika och mingla under er vistelse. Välj att komma med ankomst torsdag eller måndag så serveras en lunch i mingelform i era egna utrymmen, medan middag och er andra lunch serveras i restaurangen, som då är helt och hållet er. Hör av er så berättar vi mer.

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med hänsyn till Covid-19

Varmt välkomna till oss på Hotell Kristina 🌿