Finns det något härligare än en Kickoff där själva syftet är att ha riktigt roligt tillsammans? Att ladda inför kommande satsningar och det arbete ni gör på hemmaplan, genom att träffas på neutral mark och bjuda på en upplevelse som ger avtryck.

Boka ett dygn på Hotell Kristina med konferens i fina lokaler och pausar som bjuder på fantastiska matupplevelser, träning, frisbeegolf i skogen, bad i Mälaren och en promenad eller löptur genom mysiga Sigtuna stad. 

Satsa på en rolig teambuildingaktivitet, som 420 sekunder, Smakresan, kajakpaddling, mountainbikecykling eller Mästarens Mästare framåt eftermiddagen och samlas sen för After Meeting med bubbel och tapas i solen.

Till middag väljer du en att bjuda på en lyxig 3- eller 4-rätters meny, en temamiddag eller att grilla på gården under sommarmånaderna. Vilket upplägg ni än väljer innebär det underbar, högklassig ekologisk mat och riktigt schyssta drycker. Kanske DJ till detta? Sov sen gott i sköna rum och avsluta med vår fina ekologiska frukost.  

Temamiddag är ett helt unikt kvällsupplägg som vi specialskriver just för er med ert företags-ID i fokus. Ni bokar in ett möte med vår kökschef Tobias och berättar om företaget och om varför ni ska komma till oss just den här gången. Släpper ni en ny produkt? Har ni jubileum? Firar ni in sommaren? Eller vill ni bara bjuda kollegorna på en kväll som ger rejält avtryck? 

After Meeting på gården

420 Sekunder Teambuildingaktivitet med PULS