Översikt över vad som händer hos oss under ett år

 Juli

Sommarhotell & Restaurang

Nu bokar du logi till sköna sommarpriser, Golfpaket, Weekendpaket eller bara strosar upp för att äta gott i vår restaurang eller ute på vår gård i solskenet med utsikt över Mälaren. Vi har öppet för frukost och barmingel alla dagar samt full restaurang med härligt, fräscha sommarmiddagar onsdag-lördag kväll. Vänligen boka bord i förväg. Menyer hittar du under Restaurang.                 

Augusti

Boka in er Kickoff på Hotell Kristina. Vi rullar ut röda mattan och tänder marschaller – nu kör vi en riktig helkväll bara för er! Kom till oss redan på morgonen för konferens under dagen eller så hämtar bussar er efter lunch för en kul aktivitet, AW och påföljande helkväll. Tema Sommar, Kärlek eller Bond 007? Kräftor? Grillat? DJ?

1-16/8 Sommarhotell, Weekend, Golfpaket & Restaurang enligt ovan. 

15/8 Sigtuna Swimrun 2020 med start 13:00 på Hotell Kristina

Sigtunas egen Swimruntävling kommer 2020 att gå av stapeln lördagen den 15 augusti med start från Hotell Kristina. Övernattning: För de som vill finns det möjlighet att boka övernattning på Hotell Kristina, se www.hotellkristina.se eller ring 08-592 580 00

21/8 AW på gården Vi spelar skön musik och serverar viner till schyssta priser. Grillarna står tända och ni kan avnjuta våra omåttligt populära och smarriga Grab-and-go-mackor direkt från grillen för 145: -. Vegetarisk variant finns. Drop in mellan 17-22 - ingen förbokning krävs.

21-22/8 Boka logi med frukost hos oss och häng på  vårt AW på gården. Hur kul som helst!

Hela augusti! Boka hotellvistelse, Weekendpaket eller Golfweekend. Vi har öppet måndag till och med söndag frukost även efter den 16/8. Enbart söndag-måndag stängt för logi.

September

Golfmånad – ta med kollegorna och ta en golfrunda på fina Sigtuna GK bara 3 km från Hotell Kristina efter mötet eller boka Golfweekend med vännerna

5/9 Sigtuna Summer Squeeze - Intima konsertupplevelser i Teatern med artisterna Dotter, ME och The healthy people!

September! Boka hotellvistelse, Weekendpaket eller Golfweekend. Vi har öppet måndag till och med söndag frukost under hösten fram till den 13/9. Enbart söndag-måndag stängt för logi.

12/9 Sigtuna stadslopp

Oktober

2-4/10 Weekendpaket och Golfweekend

2/10 Hotell Kristinas Oktoberfest gör come back. Herzlich Willkommen!

V 44 Höstlovsvecka - kom till den lilla staden och mys under höstlovet. I paketet ingår följande:

Kom till den lilla staden och mys under höstlovet för en härlig minisemester och egentid med barnen. Boka vårt trevliga Hotellpaket som inkluderar en 2-rätters middag. Vi bjuder på entré till Sigtuna Simhall som ligger i anslutning till hotellet, där ni kan bada, basta och kasta er ut från hopptornet. Vi rekommenderar ett besök Sigtuna stad med shopping, cafébesök och sightseeing eller ett besök med guidning på spännande Skoklosters slott. Det finns mängder av kul saker att hitta på innan ni åker hemåt igen.

November
1-30/11 Gröna November på Hotell Kristina och i Sigtuna. En månad då vi lyfter fram det Hållbarhetsarbete som görs på Hotell Kristina & i hotellnätverket Hållbar Destination i samarbete med Destination Sigtuna 💚. 
December

Vintern gör sitt intåg på Hotell Kristina

  • En lyxig 3-rätters vintermiddag serveras som avslutas med dessertbuffé. Pris: 595: -/person Datum kommer.
  • Kristinas ekologiska Julbord serveras. Vi välkomnar dig med värmande glögg. Därefter följer hemgjorda sillar, laxrätter, de fina delikatesserna, det gröna och det varma. Avsluta med julens ostar och ett gottebord som smakar ljuvligt av allt från saffran och kanel till brända mandlar och Rocky road. Pris vid betalning på plats: 725: -/person och Pris vid Online-bokning: 675: -/person
  • Vår populära Julinspirerade affärslunchbuffé serveras som alltid veckan före jul. Nu plockar vi in utvalda smårätter som sillar, laxar & ekologisk skinka bland smårätterna. Pris 295: -/person

31/12-1/1 Eventuellt Nyårsfeeeeeeeest! Mer info kommer!

Januari

Mysig skön vinterfeeling infinner sig på hotellet. Vi tänder brasan & gasar igång det nya året. Boka konferens med teambuildingaktiviteter ute eller inne som Långfärdsskridskor, Hemliga Lådan, Smakresan, Isskulptering eller Vinterspelen är bara några av många förslag. Utmana oss!

Februari

Sportlovskänsla under hela februari. Passa på att gymma på SATS, Simma och basta i Sigtuna Simhall och ta med skridskorna för en tur ute på Mälaren.

14/2 Extra mycket Kärlek strömmar in på Hotell Kristina när vi firar Alla hjärtans dag med en middag för dig och de du älskar allra mest ❤️. Vi återkommer om upplägg undre vintern 2020.

Sportlov i Sigtuna

Kom till den lilla staden och mys under sportlovet för en härlig minisemester och egentid med barnen. Boka vårt trevliga Hotellpaket som inkluderar en 2-rätters middag. Vi bjuder er på vår egen hemgjorda glass till efterrätt. I paketet ingår entré till Sigtuna Simhall som ligger i anslutning till hotellet, där ni kan bada, basta och kasta er ut från hopptornet. Vi rekommenderar ett besök Sigtuna stad med shopping, cafébesök och sightseeing och en tur till vackra Wenngarns slott. Det finns mängder av kul saker att hitta på innan ni åker hemåt igen.

16/2 Fettisdagen 2021 serverar vi nybakta ekologiska semlor 

Mars

Work, work, work …och avkopplande kvällar med After Meeting i baren före middag. Vi ställer fram härligt smördoftande popcorn, spelar skön musik och bjuder in till mingel i vår trevliga bar framåt kvällen.

Våffeldagen Vi firar genom att servera våfflor ute på gården. Drop-in mellan kl 11-14. Det kommer att finnas både sött och salt, så något för alla smaker. Varmt välkomna!

April

Njut av våren i Sigtuna. Nu plockar vi fram utemöblerna och du kan ta ditt lunchkaffe ute i solen längs vår husvägg. Underbart. Nu kör vi kanske vårt första AW på Gården ute för 2021 och startar Golfweekend? Mer info kommer.

Maj

Starta din kväll hos oss med skönt tapasplock ute i Green Room. Boka en guidad tur i Sveriges första stad Sigtuna, för att få en skön promenad och intressant upplevelse i ett. Sigtuna är en magisk plats att vara på - inte minst i maj. Boka lyxig weekend, kom till oss för att golfa och boka in sommaravslutningen med företaget.

Med reservation för ändringar. När våra event är färdigplanerade och datum är satta hittar du alltid mer information om under våra Evenemang.

Juni

Boka din sommarkonferens eller sommarfest på Hotell Kristina och kör teambuilding med PULS följt av AW och GT på gården samt grillat till kvällen … vi smygstartar semestern med en hel månad sommarfeeling på Kristina.

Afterwork på Gården och andra uppskattade arrangemang kommer att dyka upp i juni när kvällarna blir ljumma och dagarna långa.

Sommarhotell, Restaurang, Weekends- och Golfpaket

Nu bokar du logi till sköna sommarpriser, Golfpaket, Weekendpaket eller bara strosar upp för att äta gott i vår restaurang eller ute på vår gård i solskenet med utsikt över Mälaren. Vi har öppet för frukost och barmingel alla dagar samt full restaurang med härligt, fräscha sommarmiddagar varje helg. Vänligen boka bord i förväg.