Översikt över vad som händer hos oss under ett år

Oktober

2-4/10 Weekendpaket och Golfweekend

2/10 Hotell Kristinas Oktoberfest gör come back. Herzlich Willkommen!

V 44 Höstlovsvecka - kom till den lilla staden och mys under höstlovet. Sigtuna är fantastiskt även när kvällarna blir mörkare och vinden friskar i över Mälaren. Vi har öppet för dig som privatgäst torsdag till söndag, med ett alldeles speciellt, magiskt och spöklikt Halloweenpaket 30/10-1/11. Läs mer under evenemang!

November
1-30/11 Gröna November på Hotell Kristina och i Sigtuna. En månad då vi lyfter fram det Hållbarhetsarbete som görs på Hotell Kristina & i hotellnätverket Hållbar Destination i samarbete med Destination Sigtuna 💚. 
December

Vintern gör sitt intåg på Hotell Kristina

  • En lyxig 3-rätters vintermiddag serveras under december med undantag av julbordsdagarna. Som avslutning ingår en lyxig vinterbricka med julens ostar, våra favoritdesserter och julgotter. Pris: 595: -/person
  • Kristinas ekologiska Julbord serveras 4-6/12 och 11-13/12. Vi välkomnar med värmande glögg. Slå er sedan ned och avnjut våra hemgjorda sillar serverat till bords. Från buffén plockar ni därefter de goda lax- och fiskrätterna, de fina delikatesserna, det gröna och det varma. Avsluta med julens ostar och ett allt igenom hemgjort gottebord, som smakar ljuvligt av saffran och kanel. Kaffe på maten ingår. Vi tar emot max 60 gäster per tillfälle och tar bordsbokningar vid 3 specifika tider för 20 gäster/tid för allas säkerhet. Pris 725: -/person.
  • Vår populära Julinspirerade affärslunch serveras som alltid veckan före jul (14-18/12). Detta år i serverat format. Nu plockar vi in utvalda smårätter som sillar och laxar till förrätt ihop med 3 sorters sallader/grönsaksrätter. Dagens varmrätt med vinterns toner följer. Vatten, hembakt bröd samt kaffe och hemgjord godsak ingår. Pris 295: -/person
Januari

Mysig skön vinterfeeling infinner sig på hotellet. Vi tänder brasan & gasar igång det nya året. Boka konferens med teambuildingaktiviteter ute eller inne som Långfärdsskridskor, Hemliga Lådan, Smakresan, Isskulptering eller Vinterspelen är bara några av många förslag. Utmana oss!

Februari

Sportlovskänsla under hela februari. Passa på att gymma på SATS, Simma och basta i Sigtuna Simhall och ta med skridskorna för en tur ute på Mälaren.

14/2 Extra mycket Kärlek strömmar in på Hotell Kristina när vi firar Alla hjärtans dag med en middag för dig och de du älskar allra mest ❤️. Vi återkommer om upplägg under vintern 2020.

Sportlov i Sigtuna

Kom till den lilla staden och mys under sportlovet för en härlig minisemester och egentid med barnen. Boka vårt trevliga Hotellpaket som inkluderar en 2-rätters middag. Vi bjuder er på vår egen hemgjorda glass till efterrätt. I paketet ingår entré till Sigtuna Simhall som ligger i anslutning till hotellet, där ni kan bada, basta och kasta er ut från hopptornet. Vi rekommenderar ett besök Sigtuna stad med shopping, cafébesök och sightseeing och en tur till vackra Wenngarns slott. Det finns mängder av kul saker att hitta på innan ni åker hemåt igen.

16/2 Fettisdagen 2021 serverar vi nybakta ekologiska semlor 

Mars

Work, work, work …och avkopplande kvällar med After Meeting i baren före middag. Vi ställer fram härligt smördoftande popcorn, spelar skön musik och bjuder in till mingel i vår trevliga bar framåt kvällen.

Våffeldagen Vi firar genom att servera våfflor ute på gården. Drop-in mellan kl 11-14. Det kommer att finnas både sött och salt, så något för alla smaker. Varmt välkomna!

April

Njut av våren i Sigtuna. Nu plockar vi fram utemöblerna och du kan ta ditt lunchkaffe ute i solen längs vår husvägg. Underbart. Nu kör vi kanske vårt första AW på Gården ute för 2021 och startar Golfweekend? Mer info kommer.

Maj

Starta din kväll hos oss med skönt tapasplock ute i Green Room. Boka en guidad tur i Sveriges första stad Sigtuna, för att få en skön promenad och intressant upplevelse i ett. Sigtuna är en magisk plats att vara på - inte minst i maj. Boka lyxig weekend, kom till oss för att golfa och boka in sommaravslutningen med företaget.

Med reservation för ändringar. När våra event är färdigplanerade och datum är satta hittar du alltid mer information om under våra Evenemang.

Juni

Boka din sommarkonferens eller sommarfest på Hotell Kristina och kör teambuilding med PULS följt av AW och GT på gården samt grillat till kvällen … vi smygstartar semestern med en hel månad sommarfeeling på Kristina.

Afterwork på Gården och andra uppskattade arrangemang kommer att dyka upp i juni när kvällarna blir ljumma och dagarna långa.

Sommarhotell, Restaurang, Weekends- och Golfpaket

Nu bokar du logi till sköna sommarpriser, Golfpaket, Weekendpaket eller bara strosar upp för att äta gott i vår restaurang eller ute på vår gård i solskenet med utsikt över Mälaren. Vi har öppet för frukost och barmingel alla dagar samt full restaurang med härligt, fräscha sommarmiddagar varje helg. Vänligen boka bord i förväg.

Juli

Sommarhotell & Restaurang

Nu bokar du logi till sköna sommarpriser, Golfpaket, Weekendpaket eller bara strosar upp för att äta gott i vår restaurang eller ute på vår gård i solskenet med utsikt över Mälaren. Vi har öppet för frukost och barmingel alla dagar samt full restaurang med härligt, fräscha sommarmiddagar onsdag-lördag kväll. Vänligen boka bord i förväg. Menyer hittar du under Restaurang. 

Augusti

Boka in er Kickoff på Hotell Kristina. Vi rullar ut röda mattan och tänder marschaller – nu kör vi en riktig helkväll bara för er! Kom till oss redan på morgonen för konferens under dagen eller så hämtar bussar er efter lunch för en kul aktivitet, AW och påföljande helkväll. Tema Sommar, Kärlek eller Bond 007? Kräftor? Grillat? DJ?

1-16/8 Sommarhotell, Weekend, Golfpaket & Restaurang enligt ovan. 

?/8 Sigtuna Swimrun 2020 med start 11:00 och 14:00 på Hotell Kristina 

?/8 AW på gården Vi spelar skön musik och serverar viner till schyssta priser. Grillarna står tända och ni kan avnjuta våra omåttligt populära och smarriga Grab-and-go-mackor direkt från grillen...Tid och pris kommer.

September

Golfmånad – ta med kollegorna och ta en golfrunda på fina Sigtuna GK bara 3 km från Hotell Kristina efter mötet eller boka Golfweekend med vännerna

5/9 Sigtuna Summer Squeeze - Intima konsertupplevelser i Teatern. 2020 Dotter, ME och The Healthy People....2021?