Översikt över vad som händer hos oss under ett år

Juli

Sommarhotell & Restaurang

Nu bokar du logi till sköna sommarpriser, Golfpaket, Weekendpaket eller bara strosar upp för att äta gott i vår restaurang eller ute på vår gård i solskenet med utsikt över Mälaren. Vi har öppet för frukost, bar och gårdsmingel samt restaurang med härligt, fräscha sommarmiddagar alla dagar i veckan. Vänligen boka bord i förväg.

Augusti

Boka in er Kickoff på Hotell Kristina. Vi rullar ut röda mattan och tänder marschaller – nu kör vi en riktig helkväll bara för er! Kom till oss redan på morgonen för konferens under dagen eller så hämtar bussar er efter lunch för en kul aktivitet, AW och påföljande helkväll. Tema Sommar, Kärlek eller Bond 007? Kräftor? Grillat? DJ?

1-15/8 Sommarhotell, Weekend, Golfpaket & Restaurang enligt ovan. 

Sigtuna Swimrun 2021 med start på ängen nedanför Hotell Kristina

Datum? AW på gården Vi spelar skön musik och serverar viner till schyssta priser. Grillarna står tända och ni kan avnjuta våra omåttligt populära och smarriga Grab-and-go-mackor direkt från grillen...Tid och pris kommer.

September

Golfmånad – ta med kollegorna och ta en golfrunda på fina Sigtuna GK (3 km) eller Vassunda GK (10 km) från Hotell Kristina efter mötet eller boka Golfweekend med vännerna

4/9 Sigtuna Summer Squeeze - Intima konsertupplevelser i Teatern. 

11-12/9, 18-19/9, 24-25/9 Varje helg har vi öppet för weekend- och golfgäster samt för dig som vill titta in på en fin lördagsmiddag, ta ett glas i baren eller äta frukost hos oss. Välkommen att boka bord!

25-26/9 Hotellet reserveras för våra Föredettingar - det här är er kväll!

Oktober

8-10/10 Weekendpaket och Golfweekend

8/10 Hotell Kristinas Oktoberfest gör come back. Herzlich Willkommen!

November
1-30/11 Gröna November på Hotell Kristina och i Sigtuna. En månad då vi lyfter fram det Hållbarhetsarbete som görs på Hotell Kristina & i hotellnätverket Hållbar Destination i samarbete med Destination Sigtuna 💚. 

V 44 Höstlovsvecka - kom till den lilla staden och mys under höstlovet. Sigtuna är fantastiskt även när kvällarna blir mörkare och vinden friskar i över Mälaren. Vi har öppet för dig som privatgäst torsdag till söndag, med ett alldeles speciellt, magiskt och spöklikt Halloweenpaket 5-6/11 och 6-7/11. Info kommer!

26/11 Kick off Jul Vi firar att julen är på gång med en skön kväll med Julens tapas, rimstuga och julmusik i högtalarna. Är det ikväll du smakar julskinka för första gången i år?

26-28/11 Weekend Vinter Hotell och restaurang öppen för boende och restauranggäster. Vi serverar en 3-rätters vintermeny som avslutas med en lyxig julbricka där ni får njuta av ett par av julens desserter, ost med marmelad och hemgjort julgodis.

December

Vintern gör sitt intåg på Hotell Kristina

  • En härlig 3-rätters vintermiddag serveras med start 26/11 under december med undantag av julbordsdagarna. Som avslutning ingår en lyxig vinterbricka med julens ostar, våra favoritdesserter och julgotter. Pris: 595: -/person (Enbart vid förbeställning)
  • Kristinas serverade ekologiska Julbord serveras - datum kommer! I år är vårt julbord 100 % serverat, ännu mer inriktat på småportioner och delikatesser och vi välkomnar bara hälften så många gäster per kväll för din säkerhet. Pris 675-725 kr per person.
  • Vår populära Julinspirerade affärslunch serveras som alltid veckan före jul. Detta år i serverat format. Nu plockar vi in utvalda smårätter som sill, lax och lite av julens delikatesser till förrätt. Dagens varmrätt med vinterns toner följer. Vatten, hembakt bröd samt kaffe och hemgjord godsak ingår. Pris 295: -/person

31/1 Vi planerar för Nyårsfest extra allt på Hotell Kristina!!! Mer info kommer...

Januari

Mysig skön vinterfeeling infinner sig på hotellet. Vi tänder brasan & gasar igång det nya året. Boka konferens med teambuildingaktiviteter ute eller inne som Långfärdsskridskor, Hemliga Lådan, Smakresan, Isskulptering eller Vinterspelen är bara några av många förslag. Utmana oss!

30-31/1 Repris från 2021? Weekend och Middag GOURMET på Hotell Kristina. Vi utlovar extra allt för matälskaren. 

Februari

Sköna vinterdagar och kärlek. Under februari kan du som besöker oss passa på att gymma på WE, ta en promenad eller löptur längs vattnet och ta med skridskorna för en tur ute på Mälaren.

12-13 Extra mycket Kärlek strömmar in på Hotell Kristina. Varför bara fira en dag? I år lyfter vi kärleken till nya höjder och firar hela helgen!

Boka Weekend 12-13/2 eller Middag LOVE den 12/2 - vi utlovat champagne och en 4-rätters festmiddag med dryckespaket och tema Kärlek

14/2 Alla hjärtans dags-frukost serveras kl 7-10.30 för dig och de du älskar allra mest ❤️. Vilket sätt att börja veckan!

Mars

Work, work, work …och avkopplande kvällar med After Meeting i baren före middag. Vi ställer fram härligt smördoftande popcorn, spelar skön musik och bjuder in till mingel i vår trevliga bar framåt kvällen.

Våffeldagen Vi firar genom att servera våfflor ute på gården. Drop-in mellan kl 11-14. Det kommer att finnas både sött och salt, så något för alla smaker. Varmt välkomna!

April

Njut av våren i Sigtuna. Nu plockar vi fram utemöblerna och du kan ta ditt lunchkaffe ute i solen längs vår husvägg. Underbart. Nu kör vi kanske vårt första AW på Gården ute för 2022 och startar Golfweekend? Mer info kommer.

Påsk: För första gången bjuder vi in till påsk i Sigtuna och på Hotell Kristina. Varje kväll serveras en Sharing Dinner PÅSK, vi fixar äggletning och tipspromenad runt Kristina och bjuder på en härlig upplevelse för både middags- och weekendgäster. 

30/4-1/5 Sharing Dinner Valborg och Weekend Valborg med tema ELD - en festmiddag där vi bjuder på sotat, glödgat och rökt. Passa på att golfa och besök vårvackra Sigtuna.

Maj

Starta din kväll hos oss med skönt tapasplock ute i Green Room. Boka en guidad tur i Sveriges första stad Sigtuna, för att få en skön promenad och intressant upplevelse i ett. Sigtuna är en magisk plats att vara på - inte minst i maj. Boka lyxig weekend, kom till oss för att golfa och boka in sommaravslutningen med företaget.

7-9/5 Välkommen att boka Weekendpaket eller Golfpaket i vårvackra Sigtuna

13-15/5 Kristi Himmelsfärd på torsdagen. Välkommen att boka Weekendpaket torsdag-lördag eller Golfpaket i vårvackra Sigtuna. På lördagen är hotellet reserverat för en privat fest.

27-30/5 Studenten på SSHL. Välkommen att boka logi med frukost, Weekendpaket eller Golfpaket hos oss.

Juni

Boka din sommarkonferens eller sommarfest på Hotell Kristina och kör teambuilding med PULS följt av AW och GT på gården samt grillat till kvällen … vi smygstartar semestern med en hel månad sommarfeeling på Kristina.

Afterwork på Gården och andra uppskattade arrangemang kommer att dyka upp i juni när kvällarna blir ljumma och dagarna långa.

Sommarhotell 7 dagar i veckan:

Nu bokar du logi till sköna sommarpriser, Golfpaket, Weekendpaket eller bara strosar upp för att äta gott i vår restaurang eller ute på vår gård i solskenet med utsikt över Mälaren. Vi har öppet för frukost, bar och gårdsmingel samt restaurang med härligt, fräscha sommarmiddagar alla dagar i veckan. Vänligen boka bord i förväg.

 

Med reservation för ändringar. När våra event är färdigplanerade och datum är satta hittar du alltid mer information om under våra Evenemang.