December bjuder på vintermys, avkoppling & unika matupplevelser

När Mälaren är täckt av gnistrande is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, tänder vi brasan och välkomnar dig till sköna vinterdagar på Hotell Kristina.

Vi dukar upp lyxiga vintermiddagar, julinspirerade luncher och ekologiska julbord med oslagbara smaker. Restaurang Kristina är den perfekta platsen att fira in julen på, vare sig du kommer hit med vänner & familj eller ditt företag.

För dig som önskar konferera skickar vi gärna en offert, som inkluderar ett av våra trevliga vinterupplägg, beroende av vilket datum du kommer.

  • Smakrik trerätters vintermiddag med julens dessertbuffé serveras 30/11-5/12 samt 16/12-19/12. 

Vänligen kontakta oss på [email protected] för att boka bord. Pris 595:- Varmt välkommen!

  • Ekologiskt julbord med oslagbara smaker 6-14/12!

Vi välkomnar dig med värmande glögg. Därefter följer hemgjorda sillar, laxrätter, de fina delikatesserna, det gröna & det varma. Avsluta med julens ostar och ett gottebord som smakar ljuvligt av saffran och kanel. Till julbordet.

  • Julinspirerad affärslunch 16-20/12 på Hotell Kristina

Njut av vår fina ekologiska affärslunchbuffé, som denna sista vecka före jul har en twist av julinspirerade smaker. Vi serverar soppa med tillbehör, en stor sallads- och smårättsbuffé, mellanrätt, varmrätt samt hembakt bröd, vatten, kaffe och hemgjorda godsaker på maten. Till julinspirerad affärslunch.