December bjuder på vintermys i den lilla staden, avkoppling vid brasan & ekologiska matupplevelser med oslagbara smaker

När Mälaren är täckt av gnistrande is och snön har lagt sig på vår gård och i den lilla staden, tänder vi brasan och välkomnar dig till sköna vinterdagar på Hotell Kristina.Vi dukar upp lyxiga vintermiddagar, julinspirerade luncher och ekologiska julbord med oslagbara smaker. Restaurang Kristina är den perfekta platsen att fira in julen på, vare sig du kommer hit med vänner & familj eller ditt företag.

För dig som önskar konferera skickar vi gärna en offert, som inkluderar ett av våra trevliga vinterupplägg, och tipsar gärna om trevliga aktiviteter. Varför inte prova på att binda era egna kransar med Malin på Vextmakeriet, teambuilda i roliga Julruschen med PULS eller boka vår egen mat- & dryckesaktivitet "Smakresan goes Christmas"?

  • Lyxig trerätters vintermiddag

Boka bord och avnjut en lyxig 3-rätters middag, som avslutas med vinterns dessertbuffé.

Pris: 595: -/person

  • Ekologiskt julbord med oslagbara smaker 

Vi välkomnar dig med värmande glögg. Därefter följer hemgjorda sillar, laxrätter, de fina delikatesserna, det gröna & det varma. Avsluta med julens ostar och ett gottebord som smakar ljuvligt av allt från saffran och kanel till brända mandlar och Rocky road.

Pris: 725: -/person

  • Julinspirerad affärslunch på Hotell Kristina - alltid sista veckan före jul

Njut av vår fina ekologiska affärslunchbuffé, som denna sista vecka före jul har julinspirerade smaker. Vi serverar soppa med tillbehör, en stor sallads- och smårättsbuffé där även t ex sill & lax får ta plats för en vecka, mellanrätt, varmrätt samt hembakt bröd, vatten, kaffe och hemgjorda godsaker på maten.

Pris: 295: -/person