Exklusivt!

 

Skicka din konferensförfrågan 

 

För dig som önskar en konferens som inramas av absolut det bästa vi har. Med avskildhet under möte och måltider erbjuder vi "Hotell Kristina Exklusiv". Vi reserverar vår separata matsal "Chambre Separée" för era måltider. Mingel med fördrink och gourmetbricka i vårt Green Room eller ute på gården blir en skön start på kvällen. Till kvällens festmiddag serveras utvalda ekologiska viner.

Själva konferensen hålls i en av våra trevliga konferenslokaler där ni även kan få förmiddagskaffet och eftermiddagskaffet serverat. Ni sover gott i våra finaste hotellrum. Vill ni träna ingår entrén till WE gym, ta en kul runda på Frisbeegolfbanan som avslutning på dagen eller varför inte hänga med på en guidad joggingtur i vackra Sigtuna stad tillsammans med vår VD Ewa.

Vill ni hitta på något aktivt och givande ihop har vi mängder av trevliga förslag. Varför inte boka in en Padelturnering på WE Padel Sigtuna, som öppnar sommaren 2021? Ta en golfrunda på populära Sigtuna Golfklubb - vi bokar gärna tider till er. Paddla kajak, spela Frisbeegolf, cykla mountainbike eller boka upp en härligt kul Teambuilding undre några timmar.

Har du frågor eller önskar en offert baserad på just era behov, tveka inte att kontakta Anna på 08-592 580 00 eller [email protected]

Mingel med fördrink och gourmetbricka i Green Room