Sigtuna är fantastiskt även nu när kvällarna blivit mörkare och vinden friskar i över Mälaren. Vad kan vara mysigare än att åka iväg på en weekend i slutet av oktober?

Vi erbjuder följande Halloweenpaket 30-31/10 (31/10-1/11 REDAN FULLBOKAT!):

🍁 Välkommen till Sigtuna redan under förmiddagen. Parkera gratis hos oss, gå 250 meter nerför stigen och upptäck Sveriges äldsta stad, med sina små gränder, härliga butiker, strandpromenaden längs Mälaren och mysiga caféer.

🍁 Hämta biljett till vackra Sigtuna simhall, som ligger i anslutning till Hotell Kristina. Njut av bad, bubbelpool och bastu under några sköna timmar.

🍁 Checka in på ditt hotellrum från kl 15.

🍁 Kl 16 är det samling på Kristinas gård för en timmas magisk spökvandring med AnSi. Hon är en av våra mest omtyckta auktoriserade Sigtunaguider och har nu satt ihop en exklusiv vandring för dig som gästar oss denna helg. Under stadens över 1000-åriga historia har mycket spännande hänt och nu kommer du få höra om osaliga andar, spöken och vikingakrigare. Intressant och spännande för stora som små. Allt avslutas i Bahrmanska trädgården med varm äppeldryck.

🍁 Dags att ladda för kvällens festmiddag som såklart har Halloween- och hösttema.

Meny:

  • Starter: Pumpasoppa med pilgrimsmussla & chorizo
  • Förrätt: Sotad lax med höstprimörer, äpple & forellrom
  • Varmrätt: Svensk kronhjortsinnanlår med grönkål, potatis- & selleriterrin, svamp, sellerikräm & lingonsås
  • Dessert: Rostad pumpakaka med ingefärsskum, kanderade pumpafrön & chokladglass

För er som bokar med barn serveras en barnanpassad meny som får bli en överraskning (upp till 12 år) och det kommer finns möjlighet till ansiktsmålning (pris 50 kr per person), att pyssla och rita samt titta på film under kvällen i en av våra lokaler. Denna kväll serveras middagen även till spöken, häxor och andra varelser.....

🍁 En generös ekologisk frukost serveras kl 7-10.30. Utcheckning fram till kl 12.00.

🍁 Vid utcheckning får alla sällskap med sig sin egen pumpa. Ta med den hem eller gå ner till AnSi på Bahrmans bod för att höstpyssla. 

Paketpris Halloween vuxen: 1400 kr

Paketpris Halloween barn: 800 kr

Bokas via denna länk. Välj datum först för att se bokningsbara paket.

Halloween på Hotell Kristina

Spökvandring med Ansi

Sigtuna simhall