Upplev Halloween den 30/10 samt 31/10 i Sigtuna bland 1000-åriga byggnader, vinande höstvindar och magiska väsen. Spökvandring och Halloweenmiddag står på programmet med start kl 16 den 30/10 och kl 18 den 31/10 uppe på Hotell Kristina.🍁 Kl 16 fredag /kl 18 lördag är det samling på Kristinas gård för en timmas magisk spökvandring med Ansi. Hon är en av stadens mest omtyckta auktoriserade guider och hon har nu satt ihop en exklusiv vandring denna helg. Under Sigtunas över 1000-åriga historia har mycket spännande hänt och nu kommer du få höra om osaliga andar, spöken och vikingakrigare. Intressant och spännande för stora som små. Allt avslutas i Bahrmanska trädgården med varm äppeldryck.

🍁 Kl 18 fredag / kl 19.30 lördag är ni välkomna till bords för kvällens festmiddag, som såklart har Halloween- och hösttema.

Meny: 

  • Starter: Pumpasoppa med pilgrimsmussla & chorizo
  • Förrätt: Sotad lax med höstprimörer, äpple & forellrom
  • Varmrätt: Svensk kronhjortsinnanlår med grönkål, potatis- & selleriterrin, svamp, sellerikräm & lingonsås
  • Dessert: Rostad pumpakaka med ingefärsskum, kanderade pumpafrön & chokladglass

För er som tar med barnen serveras en anpassad meny som får bli en överraskning (upp till 12 år) och det kommer finns möjlighet till ansiktsmålning (pris 50 kr per person), att pyssla och rita samt titta på film under kvällen i en av våra lokaler. Denna kväll serveras middagen även till spöken, häxor och andra varelser.....

Pris: 750 kr för vuxna och 500 kr för barn 2-12 år

Bokas online via denna länk! Börja med att välja datum och klicka dig sen vidare.

För dig som önskar övernatta finns en Halloweenweekend att boka istället. Titta in här för info och bokning!

Halloween på Hotell Kristina