Den 30 januari blir en lördag för matälskaren. Vi erbjuder både ett paket extra allt - Weekend Gourmet - och möjlighet för dig som bor i närheten att komma till oss för en härlig kväll där vi fokuserar fullt ut på vårt kök och bjuder på en mat- och dryckesupplevelse att drömma om.

Middag Gourmet:

Välkomna att boka bord i vår trevliga restaurang för en kväll att njuta av fantastisk mat gjord av högklassiga råvaror och goda ekologiska drycker anpassade därtill. Under kvällen ingår Välkomstdrink med snacks, som serveras kl 17, och en 4-rätters middag med fantastiska smaker. Till middagen ingår ett dryckespaket anpassat till kvällens meny.

Meny GOURMET hittar du här!

Middag Gourmet bokas direkt genom att klicka HÄR och börja med att välja datum 30/1. När ni kommit vidare i bokningen och är vid betalningen ber vi dig som önskar den vegetariska menyn eller är allergisk meddela oss. Här noterar du också om du önskar alkoholfritt dryckespaket

Pris Gourmetkväll: 1195 kr/person

Weekend Gourmet:

Kom gärna tidigt, parkera uppe hos oss och starta dagen med en promenad ner till Sigtuna. Välkommen att checka in från kl 15 (Piccolo samt morgonrock med tofflor ingår på rummet). Under eftermiddagen serveras en trevlig Gourmetbricka med sött och salt tillsammans med valfri dryck (bubbel, vin eller öl).

På kvällen har vi bokat bord åt er i vår restaurang, med underbar utsikt över Mälaren. Nu är det dags att avnjuta 4-rätters middag med fantastiska smaker - se meny Gourmet ovan (start middag kl 17.15). Till middagen ingår ett dryckespaket anpassat till kvällens meny. 

Övernatta i sköna rum och avsluta med en generös ekologisk hotellfrukost, som start på dagen när du vaknar 💚

Weekend Gourmet bokas direkt genom att klicka HÄR

Pris Weekend Gourmet: 1990 kr i enkelrum och 2090 kr/person i dubbelrum

När ni kommit vidare i bokningen och är vid betalningen ber vi dig som önskar den vegetariska menyn eller är allergisk meddela oss. Här noterar du också om du önskar alkoholfritt dryckespaket

För alla boende gäster ingår: fri parkering, WiFi, tillgång till kaffe/te i vår restaurang, entré till vår trevliga granne Sigtuna Simhall under deras ordinarie öppettider (vi reserverar oss för ändrade öppettider pga Covid19) samt möjlighet att träna på WE gym till rabatterat pris.