Vi har glädjen att erbjuda både Golfpaket och Golfpaket PLUS i samarbete med Sigtuna Golfklubb och Vassunda Golfklubb. Boka vårens, sommarens och höstens höjdpunkt redan nu! Vi ser fram emot att få välkomna dig till härligt spel, skönt After Golf och middagar i vår mysiga restaurang. 

Sigtuna Golfklubb och Vassunda Golfklubb ligger bara 3-10 km från pittoreska Sigtuna stad, där du bor bekvämt och kopplar av "After golf" hos oss på Hotell Kristina. Hit åker du som vill kombinera golf med ett besök i Sveriges första stad och högklassig, ekologisk mat och dryck på hotellet.

Sigtuna GK:s anrika 18-hålsbana smälter väl in i den natursköna omgivningen vid Mälaren. Banan har täta kortklippta fairways, välkrattade bunkrar, jämna snabba greener och välklippta ruffar, som försvårar nästa slag men gör bollen lätt att hitta - förutsättningarna för en bra score är de bästa! Många gamla, stora ekar och ett rikt fågelliv tillsammans med vatten som glittrar genom välskötta trädridåer, ger känsla och karaktär.

Vassunda GK grundades 1992 och uppskattas mycket för sin karaktär med väl åtskilda hål med undulerade greener. Skog i kombination med små luriga greenbunkrar ger en spännande golfupplevelse där strategi och prickskytte premieras före längd och kraft. Genom att välja bland flera olika tees (vit, gul, blå och röd) kan du avgöra hur mycket du vill utmana dig själv.

🌿 Golfpaket:

Greenfee på Sigtuna Golfklubb alternativt Vassunda GK
After Golf - varsitt glas mousserande, vin eller öl med snacks i solen på vår gård
2-rätters middag
Logi med en generös ekologisk frukost i enkel- eller dubbelrum

Pris vardagar: 1575 kr/person Pris helger: 1675 kr/person

🌿 Golfpaket PLUS:

Greenfee på Sigtuna Golfklubb alternativt Vassunda GK
After Golf PLUS - varsitt glas mousserande, vin eller öl med Gourmetbricka i solen på vår gård
3-rätters middag
Logi med en generös ekologisk frukost i enkel- eller dubbelrum

Pris vardagar: 1875 kr/person Pris helger: 1975 kr/person

Tips! Boka gärna till en extra greenfee dag två på samma bana eller någon av de andra fina banorna i närheten. Passa på att promenera till Stora Gatan i Sigtuna för högklassig shopping och mysiga cafébesök.

 

Boka
 

Boka direkt online via knappen ovan eller kontakta oss på mail [email protected] eller telefon 08 592 580 00. Är ni ett sällskap som önskar spela datum då vi inte har tillgänglighet online? Tveka inte att höra av dig, så tittar vi över möjlighet till bokning och skickar en fin offert.

Tips! Köp ett presentkort och ge bort en mycket uppskattad upplevelse till golfentusiasten. Klicka här och fyll i valfri summa. 1575 kr = Golfpaket för en person.

Sigtuna Golfklubb

 

Vassunda Golfklubb

 

After Golf på gården

 

Förrätt med sparris

 

Sommardessert Hotell Kristina

 

Logi i sköna sängar

 

Frukostbuffé