GÅRDSFEST

 

På Hotell Kristina älskar vi att arrangera fester och kickoffs med känsla! Vi erbjuder en kombination av partyfeeling och högklassig mat och dryck, som sätter den skönt avslappnade stämning många är ute efter.

Vårt koncept GÅRDSFEST innehåller aktivitet, mingel, mat och dans. Bjud in till med mingel med bubbel och aktiviteten Garden Party. Därefter blir det middag direkt från grillen, som avslutas med en jordgubbsdessert fylld av sommarsmaker. Kvällen fortsätter på dansgolvet då vi hyr in "DJ med jukebox" till er och håller bar och lounge öppen. Varför inte vickning framåt natten?

Är det så här du ser din kickoff, sommarfest med företaget eller firandet av din födelsedag med vänner och familj? Kontakta oss på bokningen för en offert helt anpassad efter dina önskemål via telefon 08-592 580 00 eller förfrågan - klicka här!

 

Här nedan kan du läsa mer om aktiviteten Garden Party och DJ med Jukebox:

 

GARDEN PARTY

Kul och avslappnat sätt att starta kvällen ute på vår gård och i vår omgivning. Skräddarsy din egen flerkamp, välj bland många gamla traditionella engelska garden party-spel och några av Öppet havs personliga favoriter. Vad sägs om Jumbo Jenga, Jumbo 4 i rad, Corn board, Quiots, Golf Ladder, Jumbo Memory, Mega Climbing Wall eller varför inte Laserpistolskytte? Här pratar du ihop dig med arrangören för att få till en kombo som passar just er.

Tid: 1-2 timmar Pris ex moms från: 5000:- + 295:-/person

 

DJ MED JUKEBOX!!!

Nu erbjuder vi tillsammans med musikproducenterna på Ugly Elevator Studios en kväll utöver det vanliga, där professionella DJ's spelar den senaste dansmusiken mixat med gamla hits och publikens egna favoriter. Det önskar man sig i en Jukebox direkt på dansgolvet!

I konceptet ingår en grym ljusshow och en stor 7500w musikanläggning, som förvandlar vilken lokal som helst till det fetaste dansgolvet i stan med DJ's som läser av publiken och som vet vilken musik som fungerar för att hålla igång festen hela vägen till stängning.

Tid: 4 timmar Pris ex moms: 5990:- (inkluderar riggning och soundcheck)
Välj att boka till trådlös mikrofon och högtalare för talare (1990: -) och mikrofon för uppträdanden (490: -)