Hem

Enkelrum djurtillåtet

Search and book

Hos oss sover du gott! Vi har 62 hotellrum (87 bäddar), fördelade på våra tre unika byggnader, som alla byggdes som internatskolan Sigtunaskolan.

 

Djurtillåtet i detta rum, som ligger i vår mellanbyggnad Ateljén, mot extra avgift. Djur är ej tillåtna inte i resten av hotellet & restaurangen med hänsyn till allergiker. Välkommen att äta i sällskap av din hund ute på vår trevliga gård.

 

För dig som bor hos oss ingår alltid generös ekologisk frukost. Fri parkering, bastu och WiFi samt fri tillgång till kaffe och te i restaurangen.

Alla våra hotellrum är utrustade med WC, dusch, hårtork, telefon, TV samt har kostnadsfritt WiFi. Det finns schampo/duschtvål och balsam.

 

Restaurang Kristina

Sommaren 2020 är vår trevliga restaurang och bar öppen för middag samt härliga drycker med tilltugg Onsdag-Lördag. Meny finns på hemsidan.
Söndag-Tisdag kväll är restaurang och bar öppen med en lättare barmeny bestående av Kristinas räksmörgås (generös), Varmrökt lax med primör- och potatissallad, Tapasbricka och Tomat-, spenat och fetaostpaj.
Välkommen att boka bord!

Nyhetsbrev

You are now subscribed