Vi har möjlighet att erbjuda alla former av digitala möten. Viss teknik finns på plats att boka upp direkt från oss på Hotell Kristina och annan hyr vi in via våra samarbetspartners, men allt går att lösa. Allt från interaktiva online-möten där samtliga deltagare finns med och syns, till konferenser där ni sänder ut föreläsningar och information till publik. 

Videokonferens
Här hjälper vi er med tekniken för att synas och höras på bästa sätt. Vi förbereder kameror, mikrofoner och ljussättning anpassat för era behov och kopplar det till er egen mötestjänst. Är ni ett större sällskap hyr vi det ni behöver av en aktör som anpassar tekniken helt till era behov. Är ni upp till 15 personer kan ni boka upp vår egen teknik från Logitech och använda den mötestjänst ni är vana vid, exempelvis Zoom, Skype eller Teams, för att sända en konferens online.

Streaming
Då situationen gör det svårt att samla en publik till en traditionell konferens erbjuder vi möjligheten att streama konferensen på nätet. På det sättet kan åhörare följa konferensen hemifrån på sin dator eller smartphone. Här kan även talare som inte kan ta sig till konferensen sända på distans. Möjlighet till chattfrågor och votering finns också.

Logitech för digitala möten på Hotell Kristina

Välkomna till ett delvis digitalt möte