Effektiva, personliga och hållbara möten- och konferenser

När du är på konferens hos oss vill vi att du ska känna dig som hemma!

Låt oss ta hand om allt runt omkring

Vi ser till att allt runt omkring fungerar så att du kan fokusera fullt på innehållet av ditt möte. När du bokar hos oss frågar vi alltid efter syftet med konferensen, detta för att du ska få just den lokalen och den servicen som passar bäst för dig.

Detta får du alltid i vårt helpensionspris

Ankomstkaffe med hembakat bröd, härlig lunchbuffé med soppa, stort salladsbord, mellanrätt, varmrätt, kaffe och hemlagade sötsaker, eftermiddagskaffe med goda bakverk, frukt, nötter, ost, kex och smothie, 3-rätters serverad middag, logi och generös frukostbuffé.

För att du ska ha energi och ork, att konferera hela dagen, står det alltid frukt och vatten inne i lokalen. Efter lunch hittar du även godis, nötter och russin som vi ställer in till dig. Vi vill att du ska kunna vara ditt bästa jag även på eftermiddagen.

Lätthet att sammanstråla

Har du kontor utspritt över landet? Du tar dig enkelt till oss i Sigtuna, från alla delar i Sverige och Världen. Vi ligger mitt emellan Stockholm och Uppsala med goda förbindelser från Arlanda och Märsta. Från Arlanda går det bussar som stannar vid Sigtuna busstation, 3-4 minuters promenad till oss. Från Märsta stannar även bussarna vid Harberget, endast en minut från oss. Till Märsta tar du dig med pendeltåg från Stockholm City. För dig som behöver åka bil når du oss på 15 minuter från Arlanda, 10 minuter från Märsta och 35 min från Stockholm.

Identifierar du dig med hållbarhet?

Vi är väldigt stolta över att mer än 50% av det du äter och dricker hos oss är KRAV-märkt och ekologiskt. Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete under fliken "Om oss".

Fri träning

Börja dagen med fri träning på SATS. Vi erbjuder dig en mängd spänstiga aktiviteter som gör att du blir piggare till mötet. Spana in våra aktiviteter för förslag.

Aktiviteter för bättre sammanhållning

Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för dig och din grupp. Ett bra sätt att stärka teamkänslan och skapa trygghet i gruppen vilket kan generera i ett mer lyckat möte där deltagarna vågar uttrycka sina tankar och åsikter med varandra. Spana in vår Aktivitetslista som du hittar bland våra aktiviteter för förslag.